«Άγνωστα πλάσματα» κινούνται στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη; [Βίντεο]

Advertisement

Σύμφωνα με ένα νέο αμφιλεγόμενο βίντεο, το curiosity εντόπισε άγνωστα πλάσματα να κινούνται στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη.

Το βίντεο προσφέρει «αποδεικτικά στοιχεία» πρωτόγονης ζωής στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη.

Όταν το curiosity rover άρχισε να χρησιμοποιεί το τρυπάνι του στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη, κάτι εθεάθη να κινείται. Κυνηγοί UFO πιστεύουν ότι πρόκειται για έντομα που κινούνται γύρω από το τρυπάνι του rover, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι υπάρχει ζωή στον πλανήτη Άρη.

Οι μυστήριες ξένες μορφές ζωής είχαν εντοπισθεί σε μαύρες και άσπρες εικόνες, και το κανάλι του YouTube Mars Alive συνέταξε ένα time-lapse βίντεο με τις εικόνες, που δείχνουν ότι υπάρχει μία κίνηση που πρέπει να είναι το αποτέλεσμα εξωγήινης ζωής.

Ενώ πολλοί πιστεύουν ότι υπάρχει σίγουρα κάτι περίεργο σχετικά με τη μετακίνηση οι σκεπτικιστές απορρίπτουν την «ανακάλυψη» λέγοντας ότι τα αντικείμενα που κινούνται, είναι πιο πιθανό να είναι συντρίμμια που κινήθηκαν ως αποτέλεσμα από το τρυπάνι.

Ωστόσο, μερικοί θεατές διαφωνούν και επισημαίνουν ότι, ενώ ένα ή δύο αντικείμενα κινούνται μακριά από το τρυπάνι, ένα από αυτά κινείται προς την ίδια κατεύθυνση τη στιγμή που το τρυπάνι διαπερνά την επιφάνεια του Άρη.

Το βίντεο έχει προκαλέσει διαιρεμένες γνώμες, μεταξύ πιστών και δύσπιστων. Από την άλλη πλευρά η Nasa, έχει παραμείνει σιωπηλή, δεν θα σχολιάσουμε κάτι για αυτό…

Αυτή η περίεργη ανακάλυψη σίγουρα θα ενσωματωθεί σε ένα μακρύ κατάλογο ανωμαλιών που διαπιστώθηκαν στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη.

Ελέγξτε τις εικόνες τις Nasa εδώ:

http://mars.nasa.gov/msl/multimedia/raw/?s=#/?slide=882

Δείτε το βίντεο και πείτε μας τη γνώμη σας:

Αποκάλυψη

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement