Δείτε όλα τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας του Νίκολα Τέσλα

Advertisement

Θελήσατε ποτέ να δείτε όλα τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας Νίκολα Τέσλα;

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να βυθιστείτε στον κόσμο και το μυαλό του Nikola Tesla και να δείτε όλα τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας του. Δείτε όλες τις εφευρέσεις από το έργο του ανθρώπου που “ηλέκτρισε τον κόσμο“.

Ο Νίκολα Τέσλα λέγεται ότι είναι ο άνθρωπος που έχει πιστωθεί τη δημιουργία ενός μεγάλου μέρους της τεχνολογίας την οποία εμείς σήμερα θεωρούμε δεδομένη. Αλλά έκανε κάτι περισσότερο από αυτό. Αυτός είναι ο άνθρωπος που οραματίστηκε πως πρέπει να μοιάζει το μέλλον του πλανήτης μας πριν από οποιονδήποτε άλλον.

Οι ιδέες και τα έργα του ήταν ασύγκριτα, και πολλοί υποστηρίζουν ότι ακόμη και σήμερα, δεν έχουμε ακόμα καταφέρει να συμβαδίσουμε με όλες τις ιδέες του.

Ήταν ένα φουτουριστικό μυαλό που εφηύρε πάνω από εκατό χρόνια πριν, τα θεμέλια της σημερινής τεχνολογίας.

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι θα είχε συμβεί αν ο Νίκολα Τέσλα  δεν υπήρχε; Είναι αμφίβολο που θα βρίσκονταν η τεχνολογία μας σήμερα.

Στην πραγματικότητα, αν ο Tesla δεν είχε εφεύρει και κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ότι έκανε πριν από εκατό χρόνια, σήμερα δεν θα είχαμε: Ραδιόφωνο, Τηλεόραση, AC, ηλεκτρική ενέργεια, X-Rays, Ραντάρ, Μικροκύματα, το πηνίο Τέσλα, ρομποτική, και εκατοντάδες άλλα πράγματα που συνθέτουν το σημερινό τρόπο ζωής.

Πριν από οποιονδήποτε άλλον, ο Nikola Tesla οραματίστηκε τον κόσμο όπου η ανθρωπότητα θα έχει πρόσβαση σε απεριόριστη και ελεύθερη ενέργεια.

Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα διπλώματα ευρεσιτεχνίας του Tesla, το οποίο πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν είναι η αντι-ηλεκτρομαγνητική μονάδα ή Μονάδα Τομέα.

Οι εφευρέσεις και οι ιδέες του δεν είχαν όρια. Πάνω από εκατό χρόνια πριν, κατά την πρώτη δεκαετία του εικοστού αιώνα, ο Tesla υπέβαλε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα περίεργο αεροσκάφος, το οποίο ονομάστηκε «Πρώτος Ιπτάμενος Δίσκος στο Κόσμο” το πρώτο στον κόσμο ανθρωπογενές UFO και λίγο καιρό πριν πεθάνει φέρεται να επινόησε τα σχέδια για το κινητήρα ενός διαστημοπλοίου τον οποίο ονόμασε «Anti-Electromagnetic Field Drive (Αντι-Ηλεκτρομαγνητική Μονάδα Τομέα) ή Space Drive (Χώρο στο Δίσκο).

Μετά το θάνατο του Tesla, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έσπευσε να βρει όλες τις ερευνητικές εργασίες του, καθώς και τις σημειώσεις πριν από οποιονδήποτε άλλον, και να τις πάρει στα χέρια της.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε όλα τα συναρπαστικά αρχεία του Νίκολα Τέσλα κατατεθέντα στις ΗΠΑ, και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας του τα οποία είναι επίσης ελεύθερα και διαθέσιμα. Και αντί να τα ψάχνεται ένα προς ένα, σας τα παρουσιάζουμε όλα σε ένα ενιαίο αρχείο.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο με όλα τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας Νίκολα Τέσλα.

Για την Αποκάλυψη, Αναστάσιος Ντίνος

Advertisement