Εκπληκτικό βίντεο με περίεργο αντικείμενο κοντά στον Ήλιο

Advertisement

Παρακολουθήστε αυτό το ενδιαφέρον βίντεο. γυρίστηκε από τη NASA και εμφανίζει ένα περίεργο αντικείμενο κοντά στον Ήλιο. Το υλικό του βίντεο είναι θεαματικό.

Πρόσφατα η NASA είχε κληθεί να εξηγήσει την παρουσία ενός μυστηριώδους γιγαντιαίου μαύρου τετράγωνου ή «κύβου» το οποίο εντοπίσθηκε σε μια εικόνα που λήφθηκε από το διαστημικό σκάφος Solar Heliospheric που είναι σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο Παρατηρητήριο (SOHO) στις 2 Μαΐου το 2016.

Σύμφωνα με το UFO-Blogger Scott Waring, ο οποίος ανέφερε την ανακάλυψη σε μια θέση στο blog του το Μάιο του 2016 η NASA χρησιμοποιούσε ένα μαύρο κύβο (δείτε την εικόνα παρακάτω) για να καλύψει ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο που εμφανίστηκε σε εικόνα του σε μια εικόνα που λήφθηκε από το διαστημικό σκάφος Solar Heliospheric στον Ήλιο

Οι κυνηγοί εξωγήινων λένε ότι ο μεγάλος μαύρος κύβος που καλύπτει ένα τμήμα της εικόνας είναι μια ακόμη απόδειξη δολοπλοκιών της NASA για να κρύψει στοιχεία που αφορούν εξωγήινα διαστημόπλοια UFO.

ufo-mothership-refueling-at-the-sun-2-min

Strange video from NASA shows UFO mothership refueling at the sun !!! Sept 2016

Πηγή, diadrastika.com

Advertisement

Το ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.