Το φαινόμενο UFO [Βίντεο]

Advertisement

Το φαινόμενο UFO: Αυτός ο κόσμος είναι πολύ περισσότερο από ότι μπορούν να δουν τα μάτια μας.

Τα μάτια μας μπορούν να αντιληφθούν μόνο ένα μικρό μέρος του φάσματος του φωτός, που σημαίνει ότι πολλά πράγματα παραμένουν κρυμμένα από εμάς, ή δεν μπορούν να γίνουν κατανοητά λόγω των ορίων που καθορίζονται από το σώμα μας.

Έχει ανακαλυφθεί πρόσφατα ότι ένας ολόκληρος κόσμος από άγνωστα αντικείμενα συνυπάρχει με το δικό μας. Μερικές φορές μπορούμε να τα δούμε με γυμνό μάτι, αλλά τις περισσότερες φορές που παραμένουν κρυμμένα από εμάς, μπορούμε να τα παρατηρήσουμε μόνο με τη βοήθεια ειδικών φίλτρων φωτός.

Η φύση ή και προέλευση αυτών των πραγμάτων παραμένει ακόμα ένα θέμα συζήτησης, αλλά από ότι έχουμε δει, τα περισσότερα φαίνεται ότι επιστρέφουν στο έδαφος, αντί να εξαφανίζονται στο χώρο του διαστήματος. Θα μπορούσαν να κατοικούν εδώ στη Γη; Είναι πιθανό να υπάρχουν μυστικές βάσεις σε αυτόν τον πλανήτη;

Ότι και αν αφορά αυτό το περίεργο φαινόμενο, όλο και περισσότεροι άνθρωποι έλκονται από αυτό, και ελπίζουμε ότι και ο υπόλοιπος κόσμος θα είναι έτοιμος να αγκαλιάσει μια νέα αντίληψη της ζωής, σβήνοντας και ξαναγράφοντας την τρέχουσα ιστορία.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε εντυπωσιακές εμφανίσεις από περίεργα άγνωστα αντικείμενα στον ουρανό που είναι πέρα από το δικό μας επίπεδο κατανόησης.

Αναστάσιος Ντίνος

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement