Γιατί η NASA σταματά τις ζωντανές συνδέσεις από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό; Τι περιμένει που δεν θέλει να μάθουμε;

Advertisement

Τι είναι αυτό που με κανέναν τρόπο δεν θέλει να μάθουμε και αποφασίζει να διακόψει τις ζωντανές συνδέσεις από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό; Περιμένει κάτι ή κάποιους που δεν πρέπει να δούμε;…

Παρά πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν τις ζωντανές συνδέσεις από το ΔΔΣ και προσπαθούν να βγάλουν διάφορα συμπεράσματα, τα οποία συχνά έρχονται σε σύγκρουση με τα «πιστεύω» της NASA.

Όμως, η αεροδιαστημική υπηρεσία αποφάσισε να τερματίσει αυτά τα live, τα οποία θα καταργηθούν σταδιακά τον Αύγουστο και θα διακοπούν οριστικά την 1η Σεπτεμβρίου του 2016.

Άραγε, η NASA «βαρέθηκε» να γίνονται τα video της από τις ζωντανές συνδέσεις «έρμαιο» κάποιων εναλλακτικών ειδήσεων από διάφορα blogs στο internet και αλλού και έτσι αποφάσισε να μην εκτίθεται σε αυτά; Ή μήπως θέλει να κρύψει αυτό δεν θέλει να μάθουμε;

Φαίνεται, όμως, πως αυτή η επιχείρηση έχει ξαναγίνει στο παρελθόν και θεωρήθηκε παράνομη. Διότι όλες αυτές οι κάμερες και ότι άλλο υπάρχει εκεί πάνω είναι πληρωμένα από φορολογούμενους πολίτες και πληρώθηκαν για να κάνουν αυτό που κάνουν και να συνεχίσουν να το κάνουν. Κάτω από αυτό «βάρος» η NASA, τότε συμμορφώθηκε και αναγκάστηκε να θέσει τις κάμερες σε απευθείας σύνδεση ξανά.

Όμως, ετούτη την φορά φαίνεται περισσότερο αποφασισμένη να το κάνει και ενδεχομένως να έχει βρει κάποιο «νομικό παράθυρο» που θα μπορεί να το καταφέρει.

Όμως, όλα αυτά φαίνεται να επιβεβαιώνουν και να αποδεικνύουν, για άλλη μια φορά ένα πράγμα: ότι η NASA προσπαθεί να κρύψει κάτι από εμάς.

Ίσως, κάποιο πολύ μεγάλο γεγονός έρχεται.

Εδώ μπορείτε να διαβάστε τη δήλωση της NASA.

Σπύρος Μακρής, diadrastika

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement