Μυστήριο πλάσμα εντοπίστηκε να κολυμπά σε κανάλι της Βενετίας [Βίντεο]

Advertisement

Ένα ασυνήθιστο πλάσμα εντοπίστηκε να κολυμπά σε ένα κανάλι της Βενετίας. Μερικοί άνθρωποι πανικοβλήθηκαν από την παράξενη παρατήρηση, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης.

Οι ντόπιοι λένε ότι δεν έχουν δει ποτέ ένα ψάρι, να κολυμπά στην πόλη τους και ο άνθρωπος ο οποίος τράβηξε το βίντεο, έμεινε σοκαρισμένος από την ανακάλυψη.

Το εξωτικό πλάσμα πιστεύεται ότι είναι ένα είδος σαλαχιού (stingray), που που βρέθηκε μέσα στο κανάλι από τη βόρεια Αδριατική Θάλασσα.

Ωστόσο, ορισμένοι πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι ένα μεγαλύτερο σαλάχι manta. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το πλάσμα της θάλασσας είναι πολύ μακριά από το σπίτι του και το περίεργο είναι ότι εντοπίστηκε να περιφέρεται στα κανάλια της Βενετίας.

Για την Αποκάλυψη, Αναστάσιος Ντίνος

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement

Το ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.