Όταν ο John Lennon είδε UFO πάνω από τη Νέα Υόρκη [Βίντεο]

Advertisement

Ο John Lennon, ήταν ο θρυλικός τραγουδιστής των Beatles και ένας από τους πλέον δραστήριους ακτιβιστές της γενιάς του.

Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο – αλλά ο John Lennon ήταν σίγουρος όταν έλεγε ότι είδε ένα πραγματικό UFO πάνω από τη Νέα Υόρκη πριν από 42 χρόνια.

Στις 8 Δεκεμβρίου του 1980 ο Βρετανός μουσικός πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από τον Mark David Chapman έξω από την κατοικία του στη Νέα Υόρκη στις ΗΠΑ.

Θεωρίες συνωμοσίας από καιρό ισχυρίζονται ότι ο Chapman στην πραγματικότητα εργάζονταν για την κυβέρνηση των ΗΠΑ από έγγραφα του FBI που κυκλοφόρησαν το 2010.

Έξι χρόνια πριν από το θάνατό του – στις 23 Αυγούστου του 1974 – ο Lennon ισχυρίστηκε ότι είχε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με ένα UFO.

Ο ίδιος είχε πει κάποτε, ότι κοιτάζοντας από το μπαλκόνι του, είδε ένα μεγάλο άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο με φωτεινά λευκά φώτα να πετά στον ουρανό. Δεν ήταν ένα ελικόπτερο και δεν ήταν ένα μπαλόνι. Ήταν σιωπηλό, φαινόταν σκοτεινό και είχε λευκά φώτα.

Η γραμματέας και ερωμένη του May Pang επιβεβαιώνει την ιστορία του στο βιβλίο της και το εξηγεί ως ένα «μεγάλο, κυκλικό αντικείμενο που έρχεται προς το μέρος μας.»

Και – σύμφωνα με την Pang – δεν ήταν η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής είχε μια εξωγήινη εμπειρία.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

© Αποκάλυψη

Advertisement