Παλιές φωτογραφίες των Γιαννιτσών.Μια όμορφη προσπάθεια στο Facebook

Advertisement

Έχουμε δει κατά καιρούς αρκετούς λογαριασμούς στο facebook που ξεχωρίζουν είτε για την ευρηματικότητά τους είτε για κάποιο ειδικό σκοπό που θέλουν να υπηρετήσουν.

Ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε έναν ιδιαίτερα αξιόλογο λογαριασμό αυτόν με τον τίτλο «Παλιές φωτογραφίες των Γιαννιτσών» .

Δημιουργοί και διαχειριστές η κ.Έφη Νανούδη και ο κ.Γιώργος Γλερίδης.Μαζί καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες για την ηλεκτρονική διάσωση φωτογραφικού υλικού από πρόσωπα,γεγονότα και περιοχές περασμένων δεκαετιών,συμβάλλοντας έτσι στη διάσωση και ανάδειξη της ιστορικής μνήμης των Γιαννιτσών.

Για την εντυπωσιακή περιήγηση στα μονοπάτια της ιστορίας πατήστε https://www.facebook.com/groups/oldgiannitsa ή επικονωνήστε με την ομάδα στο mail oldgiannitsa@gmail.com

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement

Το ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.