Πείραμα αποδεικνύει ότι οι «εξωσωματικές εμπειρίες» είναι πραγματικές [Βίντεο]

Advertisement

Το ανθρώπινο μυαλό μπορεί να κάνει συναρπαστικά πράγματα.

Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες, και ακόμη, πολλά από τα μυστικά του εξακολουθούν να είναι κλειδωμένα.

Πολλά ερωτήματα γύρω από τη λειτουργικότητα του εγκεφάλου έχουν προβληματίσει τους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο για το πώς να συναρμολογήσουν ένα τέτοιο εξαιρετικά σύνθετο οργανικό παζλ.

Μερικά από τα μεγαλύτερα μυστήρια του νου είναι οι «εξωσωματικές εμπειρίες«, που εμφανίζονται κυρίως σε κατάσταση ύπνου ή κατά τη διάρκεια κοντά στο θάνατο.

Τα επιμέρους βήματα έξω από το σώμα μας είναι να αρχίζουμε να βλέπουμε διάφορα γύρω μας συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας σώματος. Το περίεργο φαινόμενο είναι αμφισβητήσιμο, αλλά πρόσφατες μελέτες αποδεικνύουν ότι η «εξωσωματική εμπειρία» είναι πραγματική!

Το πείραμα έγινε χρησιμοποιώντας σαρωτές εγκεφάλου και μία πολύπλοκη τεχνική που επέτρεψε στα υποκείμενα να «μεταφερθούν» σε μία άλλη πλευρά του δωματίου. Αυτό έγινε στο Ινστιτούτο Καρολίνσκα της Σουηδίας.

Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Για την Αποκάλυψη, Αναστάσιος Ντίνος

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement

Το ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.