Πιστό αντίγραφο της Κιβωτού του Νώε

Advertisement

Το πιστό αντίγραφο της Κιβωτού του Νώε αναμένεται να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής σε θεματικό πάρκο στις ΗΠΑ, που θα ανοίξει τις πύλες του τον Ιούλιο.

Την ιδέα είχε ο Κεν Χαμ, πρόεδρος του χριστιανικού οργανισμού «Answers in Genesis» (απαντήσεις στη «Γένεση»), που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του συγκεκριμένου πάρκου στο Κεντάκι.

Το κόστος για να φτιαχτεί το τεράστιο αυτό πλοίο φτάνει τα 90 εκατομμύρια δολάρια, ενώ αποτελεί τη μεγαλύτερη ξύλινη κατασκευή στις ΗΠΑ, φιλική προς το περιβάλλον, με το μήκος του να φτάνει τα… 155 μέτρα και το ύψος του τα 24!

Ο Χαμ, φυσικά, σκοπεύει να γεμίσει την Κιβωτό. Εκεί θα υπάρχουν ομοιώματα του Νώε και όλης του της οικογένειας, ενώ η μεγάλη πρόκληση για το δημιουργό, είναι για το αν θα χωρέσουν μέσα όλα τα είδη του ζωικού βασιλείου, σε ένα ιδιότυπο, για τα σημερινά δεδομένα, ζωολογικό κήπο.

Στόχος του χριστιανικού αυτού πάρκου, πέρα από το να κλέψει τις εντυπώσεις και να σπάσει τα ρεκόρ, είναι να μάθει τους επισκέπτες του τα πάντα για τη Βίβλο και δει ο κόσμος πόσο ευφυής ήταν ο Νώε.

Με 16.000 επισκέπτες που θα μπορεί καθημερινά να δεχτεί, όλο και κάτι θα βάλει στην τσέπη του!

Kivotos1

Kivotos2

Kivotos3

Kivotos4

crashonline.gr

Advertisement