Προφητικές προειδοποιήσεις για ολέθρια γεγονότα που δεν εισακούστηκαν ποτέ


Ως ανθρωπότητα έχουμε υποστεί απίστευτες σε έκταση και αριθμούς τραγωδίες, από φυσικές καταστροφές μέχρι και ανθρώπινες θηριωδίες, καταλήγοντας σε βαρύτατους φόρους αίματος που λειτουργούν διαχρονικά ως ορόσημα φρίκης και ολέθρου.

Πάμπολλες μάλιστα έπιασαν τους ανθρώπους κυριολεκτικά στον ύπνο, αιφνιδιάζοντάς τους και αυξάνοντας έτσι τις απώλειες.

Κάποιες εξ αυτών βέβαια θα μπορούσαν να είχαν αποσοβηθεί αν ακούγαμε τις εκκλήσεις όσων προειδοποιούσαν με τον πιο κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο.

Εμείς θα μιλήσουμε για σύγχρονα πολεμικού τύπου γεγονότα που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν τα αυτιά μας ήταν πρόθυμα και η ανθρώπινη φύση μας λιγότερο φονική φυσικά…

Το Περλ Χάρμπορ

ppolelemmoiiioiiioo1

Ο αιφνιδιαστικός ιαπωνικός βομβαρδισμός της αμερικανικής ναυτικής βάσης στη Χαβάη οδήγησε τις ΗΠΑ σε μια συγκεκριμένη περιπέτεια που θα γινόταν γνωστή ως Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Πολύ πριν από την επίθεση βέβαια, οι Αμερικανοί ήξεραν ότι οι Ιάπωνες συγκέντρωναν σαν τρελοί κατασκοπευτικές πληροφορίες για τις κινήσεις του αμερικανικού στρατού, την ίδια ώρα που είχαν εντοπιστεί αναρίθμητες ιαπωνικές αναγνωριστικές αποστολές στις ακτές των ΗΠΑ.

Τρεις μέρες μάλιστα πριν από την επίθεση που θα σκότωνε 2.400 αμερικανούς ναύτες και θα έσερνε τις ΗΠΑ στον πόλεμο, ο πρόεδρος Φράνκλιν Ρούσβελτ είχε λάβει κατεπείγον και διαβαθμισμένο 26σελιδο υπόμνημα (με ημερομηνία 4 Δεκεμβρίου 1941) από το Τμήμα Αντικατασκοπείας του Ναυτικού, το οποίο προειδοποιούσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο για την επικείμενη αιματοχυσία στη «Δυτική Ακτή, τη Διώρυγα του Παναμά και την περιοχή της Χαβάης». Γιατί αγνόησε η Ουάσιγκτον τις ρητές προειδοποιήσεις για χτύπημα σε αμερικανικό έδαφος, αυτό αποτελεί ζητούμενο όλα αυτά τα χρόνια.

Ακόμα και πριν από αυτό όμως, ο στρατηγός εν αποστρατεία Γουίλιαμ Μπίλι Μίτσελ είχε διατυπώσει τις παραινέσεις του για συναγερμό του αμερικανικού στρατού, καθώς διέβλεπε αιφνιδιαστικές ιαπωνικές επιθέσεις χωρίς την κήρυξη πολέμου σε Χαβάη, Αλάσκα και Φιλιππίνες. Τόσο καθησυχασμένος εμφανιζόταν ο αμερικανικός στρατός για τις προθέσεις των Ιαπώνων που είχε βάλει να υπηρετούν στα νευραλγικής σημασίας ραντάρ του Ειρηνικού νεοσύλλεκτους οπλίτες χωρίς καμία ειδίκευση!

Όταν μάλιστα εμφανίστηκαν τα πρώτα «μπιπ» στα ραντάρ που σηματοδοτούσαν τη μαζική άφιξη των ιαπωνικών αεροπλάνων, ο επικεφαλής της βάρδιας καθησύχασε τους φαντάρους λέγοντάς τους να μην ανησυχούν. Δεν ανησύχησαν, κι έτσι 2.459 άντρες των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων έχασαν τη ζωή τους εκείνη τη μέρα, πυροδοτώντας φυσικά τα σενάρια που θέλουν την Ουάσιγκτον να αγνοεί ηθελημένα τις εκκλήσεις για να αλλάξει η κοινή γνώμη των Αμερικανών και να ριχτούν οι ΗΠΑ στον πόλεμο…

Η Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα

ppolelemmoiiioiiioo2

Η εισβολή του Χίτλερ στη Σοβιετική Ένωση ξεκίνησε επισήμως στις 22 Ιουνίου 1941 και κατέληξε με 775.000 γερμανούς και άλλους 800.000 σοβιετικούς στρατιώτες νεκρούς (σύμφωνα με τις επίσημες εκτιμήσεις). Ταυτοχρόνως, σηματοδότησε την είσοδο της ΕΣΣΔ στον Β’ Παγκόσμιο. Αν δεν ήταν βέβαια ο βαρύς ρωσικός χειμώνας, οι ναζί θα έπαιρναν εύκολα την Ένωση, καθώς την αιφνιδιαστική τους προέλαση τίποτα δεν φαινόταν να μπορεί να την ανακόψει.

Οι Σοβιετικοί έπρεπε βέβαια να περιμένουν την επιθετικότητα του Χίτλερ, καθώς ο «Πατερούλης» Στάλιν είχε λάβει τουλάχιστον εκατό προειδοποιήσεις για τα απόρρητα ναζιστικά σχέδια. Οι Σοβιετικοί γνώριζαν εξάλλου από πρώτο χέρι την τεράστια κινητοποίηση του γερμανικού στρατού στη συνοριακή τους γραμμή, φάνηκε ωστόσο ότι ήθελαν να πειστούν από τις δικαιολογίες του Χίτλερ ότι η στρατιωτική κίνηση γινόταν για να γλιτώσουν από τους βρετανικούς βομβαρδισμούς, παρά το γεγονός ότι ήταν σαφές σε όλους ότι ο Χίτλερ κέρδιζε μέχρι τότε τον πόλεμο.

Ο ίδιος ο επικεφαλής της σοβιετικής αντικατασκοπείας προανήγγειλε στον Στάλιν για τα επικείμενα σχέδια του Γ’ Ράιχ, αν και κατέληξε με μια σφαίρα φυτεμένη στο κεφάλι του. Πάμπολλοι επίσης σοβιετικοί κατάσκοποι είδαν την «κόκκινη» ηγεσία να κωφεύει στις εκκλήσεις τους για άμεση οργάνωση της σοβιετικής άμυνας.

Στο τελευταίο μάλιστα δεκαήμερο πριν από τη ναζιστική εισβολή, οι σοβιετικές μυστικές υπηρεσίες απέστειλαν όχι λιγότερα από 47 υπομνήματα στο Κρεμλίνο προβλέποντας σωστά ακόμα και την ακριβή ημερομηνία της επίθεσης! Την ίδια μοιραία περίοδο, οι σοβιετικοί συνοριοφύλακες είχαν αιχμαλωτίσει εκατοντάδες γερμανούς κατασκόπους, οι οποίοι ομολόγησαν ότι το Γ’ Ράιχ ετοιμαζόταν για άμεση επίθεση στις 22 Ιουνίου. Ακόμα και οι Πολωνές ούρλιαζαν στους σοβιετικούς στρατιώτες της μεθορίου «Σοβιετικοί, Σοβιετικοί, ο πόλεμος καταφτάνει», αλλά και «Σοβιετικοί, ο πόλεμος θα ξεκινήσει σε μια βδομάδα»!

Τρεις ημέρες πριν από την εισβολή, τα ιπτάμενα αναγνωριστικά της ΕΣΣΔ αποκάλυψαν ότι τα γερμανικά άρματα μάχης και τα βομβαρδιστικά είχαν κατακλύσει τα ρωσικά σύνορα, αν και πάλι ο Στάλιν δεν έκανε τίποτα…Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

Το ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.