Τρόμος σε αμερικανική πτήση- Ξεκόλλησαν τμήματα της μηχανής του αεροπλάνου

Advertisement

Τρόμος επικράτησε σε πτήση για το Ορλάντο των ΗΠΑ, όταν ένας επιβάτης κοίταξε έξω από το παράθυρο και είδε πως είχαν ξεκολλήσει μεγάλα τμήματα του κινητήρα του αεροπλάνου.

Την φωτογραφία τράβηξε ο Τζέρεμι Μάρτιν, δικηγόρος από το Οχάιο, στην πτήση 3472 της Southwest, από την Νέα Ορλεάνη στο Ορλάντο.

Ο πιλότος του αεροπλάνου ασποφάσισε να αλλάξει το σχέδιο πτήσης και προσγείωσε το αεροπλάνο στην Πενσακόλα, χωρίς να τραυματιστεί κανείς από τους 99 επιβάτες και το πενταμελές πλήρωμα.

1

Εκπρόσωπος της Southwest δήλωσε πως η πτήση αντιμετώπισε ένα «μηχανικό πρόβλημα με έναν κινητήρα». Η αεροπορική εταιρεία πρόσθεσε πως το αεροπλάνο παραμένει εκτός λειτουργίας και πως οι επιβάτες θα μεταφερθούν στον προορισμό τους το συντομότερο δυνατόν.

5

6

Ένας επιβάτης δήλωσε πως βρισκόταν στο αεροπλάνο με το σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά όταν άκουσε μια «μεγάλη έκρηξη» και πως «υπήρξε καπνός και μετά τίποτα».

«Είδα μέρη του κινητήρα να ξεκολλούν, επειδή ήταν ακριβώς έξω από το παράθυρό μου». Πρόσθεσε πως το αεροπλάνο άρχισε να ταρακουνιέται, να κατεβαίνει γρήγορα ενώ έπεσαν και οι μάσκες οξυγόνου.

3

Η γυναίκα εξήρε το πλήρωμα του αεροσκάφους για τον επαγγελματισμό τους και πρόσθεσε πως «χάρη στον πιλότο είμαστε όλοι ζωντανοί».

Πηγή: Sky News

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement