Οργιο αεροψεκασμων την Πεμπτη 14 Απριλιου στο Λεκανοπεδιο.(VIDEO)

Advertisement

Την Πέμπτη 14 Απριλίου προς το μεσημέρι λίγη ώρα μετά την ελάττωση και εν συνεχεία παύση των ανἐμων που επικρατούσαν, ξεκίνησε πάνω από τον ταλαίπωρο Αττικό ουρανό ένα νέο δράμα αεροψεκασμών.

Ο ουρανός λόγω ανέμων ήταν καθαρός, και ξαφνικά εμφανίστηκαν τουλάχιστον 4 με 5 αεροπλάνα, από τα «συνηθισμένα» πλέον που χρεισημοποιούν στους αεροψεκασμούς.

Διέγραφαν παράλληλες τροχιές μοιράζοντας τον Αττικό ουρανό σε 5-6 κομμάτια, με αποτέλεσμα δύο ώρες μετά, οι στενές ουρές να απλωθούν σιγά-σιγά και να δημιουργήσουν στον καταγάλανο ουρανό, ψεύτικα σύννεφα τα οποία τον κάλυψαν ολόκληρο!!

Οι φωτογραφίες ωχριούν μπροστά σ΄αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Τα σύννεφα που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι ψεύτικα – χημικά!!

Θα θέλαμε να ξέρουμε: Κανείς δεν ενδιαφέρεται να ρωτήσει στην Βουλή γιατί συμβαίνουν αυτά;
Ούτε βουλευτές; ούτε οι μεγάλοι μας ακαδημαϊκοί; οι επιστήμονες; τόσοι λόγιοι, καλλιτέχνες, τόσος καλός και ευτυχισμένος κόσμος, ακόμα και η Ιεραρχία της Εκκλησίας μας.
Δεν ενδιαφέρεται κανείς για το τι κάνουν στα παιδιά τους; στα παιδιά μας;
Ποιοι τα κάνουν και με ποια εξουσία; τι περιέχουν οι ψεκασμοί; από ποιόν πήραν άδεια και σε ποιόν δίνουν αναφορά; τι επιπτώσεις θα έχει στην υγεία μας και στην υγεία των παιδιών μας;
Μήπως γι΄αυτό είμαστε συνέχεια με πονοκεφάλους, δεν θυμόμαστε τίποτα, και δεν αντιδρούμε πλέον σε τίποτα;

Γιατί δεν κάνουμε κάτι και περιμένουμε μοιρολατρικά την τύχη μας; Περιμένουμε να ζήσουμε την ζωή που μας επιφυλάσσουν κάποιοι άλλοι να ζήσουμε; Ως πότε θα το επιτρέπουμε;

Με αφορμή τις δικές μας φωτογραφίες μας ενημέρωσαν για παρόμοια ανάρτηση από φιλικό ιστολόγιο την οποία και παραθέτουμε, επειδή έχει πλήθος φωτογραφιών και βίντεο με το οποίο κάνοντας ζοομ φαίνονται με λεπτομέρεια τα αεροπλάνα που προγραμματισμένα ψεκάζουν.

To παρακάτω βίντεο είναι από την Πέμπτη 14.04.2011

 

ΠΗΓΗ

 

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement