2011 ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Advertisement

Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ αισθάνομαι μαζί με πολλούς άλλους ότι οι άνθρωποι έχουν πολύ παράξενη συμπεριφορά τον τελευταίο καιρό. Μιλάμε για τις ταραχές και εξεγέρσεις που έχουν λάβει χώρα τους τελευταίους 8 μήνες.

Κάτι κοσμικό συμβαίνει με τη μοριακή δομή ολόκληρου του πλανήτη μας και αυτό αλλάζει τα πάντα , συμπεριλαμβανομένης και τα μυαλά, και τις συμπεριφορές των ανθρώπων. Έχει αποδειχθεί σε όλη την ιστορία ότι τα περισσότερα από τα μεγάλης κλίμακας βίαια περιστατικά, (πολέμους, εξεγέρσεις, κτλ. ..) έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια του ηλιακού κύκλου του ήλιου. Λοιπόν, αν έχετε παρατηρήσει, ο ήλιος ήταν πολύ δραστήριος τον τελευταίο καιρό. Ηλιακές εκλάμψεις και κηλίδες στον Ήλιο εμφανίζονται σε καθημερινή βάση. Είμαστε τώρα που βιώνουμε τον ηλιακό κύκλο 24 και μόλις ξεκίνησε. Το ηλιακό μέγιστο (όταν ο ήλιος θα δείξει πιο δραστηριότητα) υποτίθεται ότι θα λάβει χώρα κοντά στο τέλος του 2012.

Είναι πολύ πιθανό ότι μια τεράστια ηλιακή έκλαμψη θα γίνει προς την κατεύθυνση της γης. Αν είναι αρκετά μεγάλη, θα μπορούσε να καταστρέψει κάθε ηλεκτρικό κύκλωμα του πλανήτη. Προσπαθήστε να τυλίξτε το κεφάλι σας γύρω από αυτό για ένα λεπτό. Προσπαθήστε να φανταστείτε τη γη σήμερα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.


Τώρα από την πλευρά συνωμοσίας των πραγμάτων. Εντάξει, έτσι έχουμε τον ηλιακό κύκλο 24 να συμβαίνει και ίσως οι κυβερνήσεις γνωρίζουν κάτι που αφορά μια τεράστια έκλαμψη. Θα μπορούσε αυτό να είναι ένας από τους λόγους που τόσες πολλές τεράστιες υπόγειες βάσεις χτίζονται; Ταυτόχρονα, θα μπορούσε το HAARP και τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης να χρησιμοποιούν αυτή τη φορά να δημιουργήσουν αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα στους ανθρώπους, ώστε να μην έχουν την προσοχή στο τι πραγματικά συμβαίνει; Εάν οι άνθρωποι δεν είναι προετοιμασμένοι, θα πεθάνουν. Δισεκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν. Απλά γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι εξαρτώνται από την ηλεκτρική ενέργεια για να πάρουν τις καθημερινές τους ανάγκες. Μόνο η ελίτ θα ζήσει και είναι αυτό που πραγματικά θέλουν.

Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν… 

Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.

Advertisement