2012 κάτι περίεργο συμβαίνει (Καταπληκτικό VIDEO)

Advertisement

Το video που θα δείτε κάνει μία αναδρομή στο τι έγινε μέχρι τώρα μέσα στο έτος 2012,και σας προτείνουμε να το δείτε,για να προβληματιστείτε για όλα αυτά που συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν.Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο video το έχουν δει μέχρι τώρα πάνω από 3 εκατομμύρια (3.130.265) άνθρωποι από όλον τον κόσμο.

Θα δείτε: Ανεμοστρόβιλο στον Ήλιο ,Περίεργους ήχους που ακούστηκαν σε όλο τον κόσμο, Περίεργα φαινόμενα στον ουρανό, Ποτάμια που ξαφνικά έγιναν κόκκινα, Μαζικούς θανάτους σε φάλαινες και δελφίνια που ξεβράστηκαν σε ακτές,Θανάτους χιλιάδων πτηνών,Τυφώνες,Ηλιακές καταιγίδες,Ηφαίστεια, Σεισμούς,και αρκετά άλλα περίεργα γεγονότα που συνέβησαν μέσα στο 2012.

Όλα τα παραπάνω είναι πιθανά σημάδια ότι ο κόσμος φτάνει στο τέλος του ή είναι απλά κάποια φαινόμενα που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε;

Όπως πάντα η απόφαση είναι δική σας!!!

Βοσνιακή Πυραμίδα του Ήλιου: Νέα στοιχεία Φυσικής 2012 (VIDEO)

Advertisement

 Μοναδική ανακάλυψη έγινε στη Βοσνία για τις Πυραμίδες ! Πού ακριβώς; Κοντά στο γνωστό Σεράγεβο, δίπλα στην πόλη του Visoko.

Η κύρια πυραμίδα, Πυραμίδα του Ήλιου δεν είναι μόνο μία μικρή ή εντυπωσιακή δομή. Είναι 220 μέτρα ύψος,και το πλάτος των πλευρών της είναι περισσότερο από 360 μέτρα! Εξωτερικά η πυραμίδα καλύπτεται, από ογκόλιθους-σκληρούς από ένα πρωτότυπο μείγμα που εξετάζετε μέσο τεχνολογίας. Το γεγονός αυτό, μαζί με πολλά άλλα, δείχνουν την παρουσία και τη δραστηριότητα άγνωστων αρχαίων πολιτισμών.

Τι βρήκαν εκεί; Η πλήρης,πυραμίδα-και η διαμορφωμένη δομή της, καλύπτεται τώρα από το έδαφος και τη βλάστηση στην επιφάνεια της.

Αυτό ήταν αναμενόμενο εξέφρασε την άποψή του ο Δρ Σαμ Σεμίρ Osmanagich ο οποίος είναι ο επικεφαλής συγγραφέας της αρχαιολογικής έρευνας και όλων των έργων στο Visoko. Μας  αφιέρωσε ολόκληρη την ημέρα του και πήγαμε στην Πυραμίδα του Ήλιου.

Ο Δρ Σεμίρ μας είπε ό, τι ξέρει. Μας είπε για το πώς ακριβώς η πυραμίδα χτίστηκε, ποια ήταν η χρήση των σηράγγων κάτω από αυτή και πολλά πολλά άλλα. Δεν υπήρχε καμία γνώση του τσιμέντου στο Portland χιλιάδες χρόνια πριν. Πώς κατάφεραν να δημιουργήσουν αυτές τις δομές οι οποίες είναι πολύ ισχυρότερες από εκείνες που κάνουμε τώρα στον 21ο αιώνα,παραμένει ακόμα ένα μυστήριο.

Ήταν οι πυραμίδες που χρησιμοποιούνται ως πηγή ενέργειας; Και αν ναι, τι είδους είναι;

Ηλεκτρολόγοι μηχανικοί μας λένε ότι οι δέσμες ενέργειας βρίσκονται στο κέντρο της πυραμίδας του Ήλιου. Η διάμετρός τους είναι 4,5 μέτρα, με συχνότητα στα 28 KHz,και η προέλευση τους δεν είναι φυσική – και είναι τεχνητή.

Ο Δρ Σαμ Σεμίρ Osmanagich εξηγεί τι έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια και μέχρι σήμερα στη Βοσνιακή Κοιλάδα των Πυραμίδων :

Αμερικανός «προφήτης» περιμένει την Δευτέρα Παρουσία τον Ιούλιο του 2012 στην …Φαιά Πέτρα Σερρών (VIDEO)

Advertisement

ο αμερικανός προφήτης …Ζουρουμπάμπελ!
Αυτοαποκαλείται «Ζουρούμπαμπελ» και δηλώνει … «προφήτης». Άφησε πίσω του τις ΗΠΑ και εγκαταστάθηκε με την οικογένεια του στη Φαιά Πέτρα του δήμου Σιντικής, για να στήσει το ιδιόρρυθμο κοινόβιο του, περιμένοντας την Δευτέρα Παρουσία στις 19 Ιουλίου 2012.


Μέχρι τότε, καλλιεργεί ζαρζαβατικά, φροντίζει κότες και γαλοπούλες και στον ελεύθερο χρόνο του ανεβάζει» βίντεο με … «κηρύγματα» του στο YouTube.


Όπως ο ίδιος δήλωσε, ο Θεός του υπέδειξε να καταφύγει στο μικρό χωριό, προκειμένου να … σωθεί από τον επικείμενο Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο που όπως υποστηρίζει, θα ξεσπάσει φέτος τον Ιούλιο και θα είναι καταστροφικός για ολόκληρο τον πλανήτη.

Εκτός από τον ίδιο και την πολυμελή οικογένεια του, άλλη μία οικογένεια από τις ΗΠΑ εγκαταστάθηκε πρόσφατα στο κοινόβιο που στήθηκε σε αγρόκτημα έξω από το χωριό, ενώ αναμένεται μία ακόμη οικογένεια από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Σκωτία συγκεκριμένα.

«Ο Θεός μας είπε να έρθουμε στον τόπο αυτό, για να προστατευτούμε. Θα συμβούν πολλά άσχημα πράγματα στον πλανήτη τους επόμενους μήνες. Ο τόπος αυτός είναι «προστατευόμενος» από τον Θεό και θα έρθουν και άλλοι άνθρωποι από τις ΗΠΑ και άλλες χώρες του εξωτερικού» 

…δήλωσε ο ιδιόρρυθμος «προφήτης», που ωστόσο κατάφερε να κερδίσει τη συμπάθεια των λιγοστών κατοίκων του χωριού, που δεν έχουν πρόβλημα με την παρουσία τους αν και δεν ενστερνίζονται τα όσα αυτός πρσεβεύει.

Πάντως το κοινόβιο, φαίνεται πως έχει θορυβήσει τον μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακάριο, που αν και αρνήθηκε να συναντηθεί με τον ιδιόρρυθμο επισκέπτη, εν τούτοις απέστειλε ιερείς προκειμένου να συνομιλήσουν μαζί του, για τους λόγους που εγκαταστάθηκε στην περιοχή.

Δείτε το βίντεο από το Τηλέ ΕΠΙΛΟΓΕΣ των Σερρών

ΠΗΓΗ

Δύο Αγρογλυφικά που αναφέρονται σε σημαντικά αστρονομικά γεγονότα για το 2012 (VIDEO)

Advertisement

Διάσημα Αγρογλυφικά σε Smithy Wayland και Kennet Ανατολή, της Αγγλίας.

Προφητείες και προσδοκίες. 

Στις 20 Μαΐου, που είναι μόνο λίγες μέρες μακριά, αυτό που ήταν ζωγραφισμένο στα δύο Αγρογλυφικά στην Αγγλία πρόκειται να συμβεί.

Κατά το 2005, στις 9 Αυγούστου, και μετά το 2011 στις 22 Ιουλίου, τα Αγρογλυφικά αυτά φαίνεται ότι δείχνουν την 20 Μαΐου του 2012 ως μια «ειδική και μοναδική ημερομηνία» (Δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου) και 6 Ιουνίου (Η διέλευση της Αφροδίτης μπροστά από τον Ήλιο).

Ακούστε τον Φερνάντο Κορέα …
 

«Famous Crop Circles in Wayland’s Smithy and East Kennet, England.
Prophecies and expectations.
On May 20, that’s only a few days away, it was painted in 2 Crop Circles in England.
During 2005, on August 9 and then in 2011, on July 22 these Crop Circles appeared that show May 20 as a special date (Annular Solar Eclipse) and also June 6 (The transit of Venus in front of the Sun).
Listen to Fernando Correa…»

Πρώτο αγρογλυφικό στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2012 (VIDEO)

Advertisement

  Πρώτο αγρογλυφικό στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2012

Αυτή η περιοχή αφιερώνεται στην Αποκάλυψη των πιο ασυνήθιστων, αμφιλεγόμενων και απίστευτων ιστοριών. Αυτές είναι πραγματικές ιστορίες από πραγματικούς ανθρώπους. Αλλά αφήνουμε τον αναγνώστη να αποφασίσει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν ανοίξετε το μυαλό σας και ξεχάστε ότι νομίζετε ότι ξέρετε για τον κόσμο για μια στιγμή, θα αισθάνεστε πραγματικά διάφορα για την ζωή στη Γη μετά από τις σκέψεις που σας θέτουμε. Απολαύσετε την περιπέτεια ενώ ανοίγετε και την επίτευξη του εφικτού στο μυαλό σας.

2012 – Αποκάλυψη ή Νέος Ήλιος; (VIDEO)

Advertisement

 Στις αρχαίες πόλεις των Μάγιας, ο Μεγάλος Γέροντας » Wandering Wolf / Περιπλαμένος Λύκος « [Ο πρεσβύτερος των φυλών και των συμβουλίων των Μάγιας, Δον Αλεχάντρο Περέζ Όξλαγ] μιλάει για το 2012, «το τέλος του κόσμου», το Νέο Ήλιο και την αρχέγονη/προγονική γνώση για τη Μετατόπιση των Εποχών.

Δείτε το video:

ΠΗΓΗ

Συμπαντικη μεταβαση σε υψηλοτερες συχνοτητες – 2012 (VIDEO)

Advertisement

 Συμπαντική μετάβαση σε υψηλότερες συχνότητες – 2012
Δείτε το Video:

Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν… 
Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.

Advertisement