2015: Η χρονιά της «Αποκάλυψης»…

Advertisement

Ένας χρόνος πόνου έφυγε, ένας χρόνος αποφασιστικότητας ήρθε…

Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής

Ελπίδα όλων είναι, ο νέος αυτός χρόνος να σηματοδοτήσει την εκκίνηση της ολικής επαναφοράς της πατρίδας μας, της ανάκαμψης όλων εκείνων των παραγόντων – στοιχείων που έχουν κατακρημνισθεί.

Μία φοβερή χρονιά περνάει πλέον στην ιστορία και καταγράφει το όνειδος της ανίκανης, της διασυρόμενης, της επικίνδυνης φαυλοκρατίας, των ονείδιστων πωλητικών, των εξαρτημένων από την δόση της εξουσίας, των κενών ιδεολογίας, πατριδοκάπηλων και των ηθικά ευνουχισμένων ταγών – λαγών. Αυτή η χρονιά οφείλει να λειτουργήσει ως φάρος – σηματοδότης της επόμενης ημέρας για την Ελλάδα.

Η νέα χρονιά, ξεκινά με μία πολιτική – εκλογική αντιπαράθεση, στην οποία οι (ξ)ευτελισμένοι πολιτικοί θα προσπαθήσουν να αποκρύψουν τις εγκληματικές τους ευθύνες, θα προσπαθήσουν να χειραγωγήσουν τους πολίτες ψηφοφόρους μέσα από μηνύματα τρόμου, ή θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευθούν την σωρευμένη οργή των πολιτών, για να την αναμοχλεύσουν με μηνύματα εμφυλιοπολεμικά και να την μετατρέψουν σε όπλο ισχύος και επιβολής παράτασης της καταστροφικής τους θητείας στις θέσεις εξουσίας.

Πριν από ένα χρόνο είχαμε τολμήσει να καταθέσουμε τους σοβαρούς φόβους μας για την κατάπτωση της πολιτικής, για την μετατροπή της σε φύραμα του νεοταξισμού και της παγκοσμιοποίησης και της υλοποίησης ενός σιωπηλού πολιτικού πραξικοπήματος, το οποίο θα είχε σαν σκοπό την περαιτέρω διάλυση και εκποίηση της Ελλάδας. Δυστυχώς, οι φόβοι μας επαληθεύτηκαν στον απόλυτο βαθμό και είναι πλέον τετελεσμένα τα οποία καταγράφηκαν θρασύτατα με την περίφημη φράση (του φερόμενου και ως πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά) “success story”.

Η νέα χρονιά, ξεκινά με κλίμα πόλωσης και θα συνεχιστεί με την πλήρη κατάπτωση του πολιτικού συστήματος (των λεγόμενων ισχυρών πολιτικών χώρων) είτε λόγω ανεπάρκειας δημιουργίας είτε λόγω ιδεοληψιών του νεοταξισμού, η οποία και θα σηματοδοτήσει την εκκίνηση μίας ιδιαίτερα σκληρής περιόδου, κατά τη διάρκεια της οποίας η χώρα μας θα αποτελέσει χώρο εφαρμογής «παραδειγματισμού» και ταυτόχρονης απόπειρας υφαρπαγής του συνολικού ενεργειακού πλούτου (για τον οποίο δεν κάνουν καμία αναφορά οι εκείνοι που κυβερνούν ή εκείνοι που πιστεύουν πως θα κυβερνήσουν) που η Ελλάδα διαθέτει.

Δυστυχώς, ο νέος χρόνος, το 2015, θα χαρακτηριστεί ως έτος της «Αποκάλυψης», της απογύμνωσης των πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων και σκοπιμοτήτων που υπάρχουν και λειτουργούν εντός και εκτός της χώρας. Στον γεωπολιτικό σεισμό τον οποίο ήδη βιώνουμε, η χώρα μας ενδεχομένως θα μετατραπεί σε χώρο σύγκρουσης γνωστών παγκοσμίων δυνάμεων, αλλά και άλλων «πρόθυμων» που επιθυμούν να γίνουν ομοτράπεζοι των ισχυρών.

Καλό θα είναι, έχοντας την γνώση της επικινδυνότητας των πωλητικών που κυβέρνησαν την Ελλάδα, στις επικείμενες εκλογές (εάν προλάβουν να γίνουν) οι πολίτες να εκμεταλλευθούν την συνταγματική «ισχύ της μίας ημέρας», να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και συμπεριφερθούν ανάλογα με την ευθύνη που οι επικίνδυνες αυτές ημέρες απαιτούν…

Με το νέο έτος, θα πρέπει να ανασύρουμε το «ελληνικό δαιμόνιο» και να αρχίσουμε, επιτέλους, να κοιτάζουμε στην αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη που μας δείχνει το… «δάχτυλο». Εάν αυτό συμβεί, τότε θα δυσκολευτούν πάρα πολύ να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους, χωρίς να εκτεθούν, οι πρόθυμοι πωλητικοί και οι γνωστοί – άγνωστοι ισχυροί…

Το 2015 ευχόμαστε να γίνει χρονιά πραγματικής αφύπνισης όλων μας, αλλά και χρονιά οριοθέτησης εθνικών στόχων που όλοι μαζί ενωμένοι θα θέσουμε και όλοι μαζί ενωμένοι θα υλοποιήσουμε σαν χώρα.
Για το νέο χρόνο, ευχόμαστε η υγεία, η ομόνοια, η αδελφοσύνη να γίνουν σύντροφοι και προστάτες όλων. Μία χρονιά που θα βρούμε τον Θεό μέσα μας… Τέλος, γι αυτόν τον κρίσιμο χρόνο, το 2015, ευχόμαστε σε όλους τους συμπατριώτες μας, «καλά μυαλά και του χρόνου, τέτοια ημέρα, λεύτεροι»…

Το 2015 ας μας επιστραφούν όσα μας πήραν οι «φίλοι» και ας γίνει η χρονιά εκείνη που όλοι θα πάρουν εκείνο που τους αξίζει

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement