Πυραμίδα στην Περιοχή 51

Advertisement

Πυραμίδες. Είναι κάποιες φτιαγμένες από εξωγήινους; Αυτό πιστεύουν οι επιστήμονες της Κίνας και της Ρωσίας. Τώρα από ότι φαίνεται η κρυμμένη τεχνολογία αυτών των αρχαίων κατασκευών ενεργοποιείται καθώς μαζικά οι πυραμίδες σε όλη την γη εκπέμπουν παλλόμενα ρεύματα ακατέργαστης ενέργειας βαθιά στο διάστημα.

Ποιος είναι ο σκοπός τους; Είναι πραγματικά αγωγοί κοσμικής ενέργειας όπως κάποιοι υποστηρίζουν;

Είναι πραγματικά οι πυραμίδες σχεδιασμένες από εξωγήινους, που κατασκεύασαν ένα παγκόσμιο δίκτυο από προχωρημένες πόλεις κράτη βασισμένοι στην υπερεπιστήμη τους; Ποιος πραγματικά ξέρει; Ίσως να ξέρει η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία.

Η αμφιβόλου φήμης υπερμυστική βάση στην Groom Lake, Nevada – επίσης γνωστή ως “Area 51″ η “Dreamland” – μόλις τελείωσε τη κατασκευή μιας γιγαντιαίας πυραμίδος στην έρημο. Θα δεθεί με το δίκτυο των αρχαίων πυραμίδων για να απορροφήσει  τις κυματώδεις διαστατικές ενέργειες για να τροφοδοτήσει … ΤΙ;

Αν συγκρίνουμε τις πανάρχαιες Κινεζικές πυραμίδες με την επίπεδη κορυφή με την έκδοση της USAF της Περιοχής 51 θα δούμε ότι στην κορυφή της υπάρχει μια ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΥΠΟΔΟΧΗ στην πυραμίδα της Area 51.

Για περισσότερο από 20 χρόνια έχει παρατηρηθεί έντονη δραστηριότητα UFO μέσα και γύρω από την Groom Lake. Παράξενα σκάφη που δεν μοιάζουν με άλλα οποιασδήποτε πολεμικής αεροπορίας έχουν ειδωθεί να στέκονται ακίνητα κλαι να μανουβράρουν γύρω από την κοντινή οροσειρά.
Όταν η πυραμίδα θα είναι πλήρως ενεργοποιημένη μπορεί να υπάρξουν περισσότερα παράξενα σκάφη πάνω από την μοναχική έρημο της Νεβάδας από οποιαδήποτε άλλη φορά στο παρελθόν.


…και κάτι ΑΛΛΟ ακόμη. Η τρίπλευρη πυραμίδα ένα από τα Πλατωνικά στερεά  βασίζεται στις 19,5 μοίρες!
ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ «ΤΟΥΒΛΟ» από το οποίο είναι χτισμένο το ΣΥΜΠΑΝ.
Σκεφθείτε μόνοι σας ….αν μπορείτε ακόμα.

ΠΗΓΗ

Συναγερμός στις ΗΠΑ για πιθανή δημοσίευση του θανατηφόρου ιού Η5Ν1

Advertisement

Image
Συναγερμό έχει σημάνει στις αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας η πρόθεση Ευρωπαίων επιστημόνων να δημοσιεύσουν τις λεπτομέρειες παρασκευής ενός νέου θανατηφόρου στελέχους του ιού της γρίπης των πτηνών, Η5Ν1, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας “Independent”.
Το νέο στέλεχος (που θεωρητικά έχει την ικανότητα να προσβάλλει και να σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους) αναπτύχθηκε σε εργαστήριο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Αμερικανική κυβερνητική πηγή έχει μεταφέρει στη βρετανική εφημερίδα την έντονη ανησυχία της Ουάσινγκτον ότι οι λεπτομέρειες της έρευνας θα μπορούσαν να βρεθούν στα χέρια τρομοκρατών που επιθυμούν να κατασκευάσουν βιολογικά όπλα μαζικής καταστροφής.

ΠΗΓΗ

Περιοχη 51 – Μυθος η πραγματικοτητα (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

Advertisement

Περιοχή 51 – Μύθος ή πραγματικότητα

Διάρκεια: 42:2820

130 μίλια έξω απο το Λάς Βέγκας, υπάρχει μια περιοχή της οποίας την ύπαρξη αρνείται η Αμερικάνικη κυβέρνηση. Παρόλα αυτά, η περιχή 51, όπως λέγεται, είναι υπαρκτή και οχι μόνο αυτό. Αν και έχει χαρακτηριστεί και είναι, περιοχή δοκιμών οπλικώνσυστημάτων των ΗΠΑ, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Δοκιμές γίνονται. Δοκιμές οπλικών συστημάτων γίνονται επίσης. Αλλά η υπαρξή της δεν διαψεύδεται για αυτό το λόγο. Διαψεύδεται επειδή η περιοχή 51 είναι το κέντρο των δοκιμών ufo, κατασκευασμένων οχι μόνο απο ανθρώπους αλλά και απο εξωγήινες οντότητες!

Advertisement