ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ…

Advertisement

@ Να μετανοήσουμε όλοι με δάκρυα, κλήρος και λαός για τις αμαρτίες και τις αποστασίες μας, για να έχει και ό ομολογιακός αγώνας το αποτέλεσμα που θέλει ο Θεός.
Επιστροφή στην παράδοση των αγίων πατέρων , έξω απο το παγκόσμιο συμβούλιο των «εκκλησιών» , χωρισμός της εκκλησίας από το….
αντίχριστο κράτος , και ένωση όλων των Ορθοδόξων χριστιανών εν αληθεία και όχι με την πλάνη και την αίρεση που είναι του διαβόλου ( Βλέπε οικουμενισμός )

ΠΗΓΗ

666: Το χάραγμα του θηρίου – Η τελική επιλογή της ανθρωπότητας

Advertisement

Beginning and End / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Αναφέρεται στην ποπ κουλτούρα. Υπάρχουν τραγούδια γι’ αυτό. Πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές φράσεις της Αγίας Γραφής.
Το χάραγμα του θηρίου περιγράφεται αναλυτικά στο 13ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης:
16. Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους·
17 και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό τού ονόματός του.
18 Εδώ είναι η σοφία· όποιος έχει τον νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου· επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι 666.
 
Το «χάραγμα» (‘mark’ στα αγγλικά) θα είναι κάποιο είδος αποτυπώματος στο χέρι ή στο μέτωπο. Το «αυτός» στον στίχο 16, είναι ο Ψευδοπροφήτης, εκείνος ο οποίος υλοποιεί αυτό το πρόγραμμα. Ο ψευδοπροφήτης θα επιδιώξει να προωθήσει τον Αντίχριστο και θα είναι υπεύθυνος στο να οδηγήσει ολόκληρο τον κόσμο να λατρεύσει τον ψεύτικο Μεσσία ως ‘θεό’. 
Ένα άλλο μέρος της δουλειάς του θα είναι να οδηγήσει όλους τους πολίτες του κόσμου να λάβουν το χάραγμα ως μέρος ενός παγκόσμιου οικονομικού συστήματος.
Δείτε το trailer της νέας κινηματογραφικής ταινίας “In Time”, όπου σε μία μελλοντική εποχή, εν έτει 2161, το χρήμα έχει εξαφανιστεί και την θέση του έχει πάρει ο χρόνος: 

Μία Παγκόσμια Οικονομία
Η Αγία Γραφή είναι σαφής εδώ: τίποτα δεν θα μπορεί να αγοραστεί ή να πωληθεί χωρίς το χάραγμα. Θα είναι η μοναδική πηγή για όλες τις εμπορικές συναλλαγές. Θα είναι δυνατόν με το χάραγμα να ελέγχεται η αγορά και η πώληση. Αυτό απαιτεί μια τεχνολογία που θα μπορεί να περιέχει τα οικονομικά σας στοιχεία, όπως τραπεζικά αρχεία, το πιστωτικό όριο της κάρτας σας και να είναι σε θέση με αυτή να κάνετε τις συναλλαγές. Ο απόστολος Ιωάννης έγραψε την προφητεία πριν από 2.000 χρόνια. Ωστόσο, σήμερα, αυτή η τεχνολογία υπάρχει. Με ασύρματη και δορυφορική τεχνολογία, ένα μικροτσίπ ή ακόμη και μια ηλεκτρονική σφραγίδα μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό το είδος της λειτουργίας.
Δείτε μια διαφήμιση για το Verichip (έχουν αλλάξει από τότε το όνομά τους σε PositiveID) Η τεχνολογία RFID, ένα τσιπ με δορυφορική δυνατότητα μετάδοσης που εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα στο χέρι σας:

Παρά το γεγονός ότι το τσιπ διαφημίζεται για ιατρική χρήση, είναι εύκολο να δούμε πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση οικονομικών δεδομένων. Η Βίβλος αναφέρει ότι οι αλλαγές που θα γίνουν στην κοινωνία στους έσχατους καιρούς θα είναι όλες στο όνομα της «ειρήνης και της ασφάλειας». Οι ‘θαυματουργές’ καινοτομίες και οι ‘άθλοι’ του Αντίχριστου θα πρέπει να χαιρετιστούν ως καταπληκτικές λύσεις που θα κάνουν τη ζωή της ανθρωπότητας «ευκολότερη» και «ασφαλέστερη».
Ήδη υπάρχει μια ηλεκτρονική σφραγίδα ή τατουάζ που μπορεί να αποθηκεύσει ηλεκτρονικά δεδομένα, να σαρωθεί για πληροφορίες, να μεταδώσει δεδομένα σε απομακρυσμένους υπολογιστές, μέσω wi-fi και τροφοδοτείται από τον ήλιο και την ανθρώπινη βιο-ηλεκτρική ενέργεια (προσέξτε το πως εφαρμόζεται και στο μέτωπο):
Η τεχνολογία E-Wallet της Google έχει επίσης μετατρέψει το τηλέφωνο σε «εικονικό πορτοφόλι» που απλά θα πρέπει να σαρωθεί για να γίνουν οι αγορές. Και πάλι, καμία από τις παραπάνω καινοτομίες δεν είναι το χάραγμα του θηρίου. Είναι ξεκάθαρο ότι η τεχνολογία που υπάρχει τώρα μπορεί να παρουσιάσει το χάραγμα με τον τρόπο που προβλέπει η Βίβλος.
Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι μια τέτοια προφητεία γράφτηκε το πρώτο αιώνα μ.Χ. μέσα στους καιρούς της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Το να γράψει ο Ιωάννης για ένα μελλοντικό οικονομικό σύστημα, όπου κάθε συναλλαγή του κάθε ατόμου στον κόσμο ελέγχεται από μια «σφραγίδα» στο χέρι ή στο μέτωπο είναι ένα καταπληκτικό προφητικό όραμα για το μέλλον! Η τεχνολογία μπορεί τώρα να επιτύχει ένα τέτοιο σύστημα που δεν θα μπορούσε να εφαρμοστεί εδώ και 2.000 χρόνια. Και παρατηρήστε πόσο συγκεκριμένη είναι η προφητεία. Δεν υπάρχει τίποτα ασαφές ή συμβολικό ή «αποκαλυπτικό» σε αυτό. Το χάραγμα θα ελέγχει όλες τις συναλλαγές, για όλους τους ανθρώπους, σε όλο τον κόσμο.
Μια διαφήμιση της IBM για τις «αγορές του μέλλοντος»:

Το όνομα και ο αριθμός του θηρίου
«Και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό τού ονόματός του.
Ο παραπάνω στίχος ορίζει ότι εκτός από το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή ο αριθμός του Θηρίου θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθώς και για την αγορά και την πώληση. Τώρα το όνομα του θηρίου δεν αναφέρεται άμεσα στις Γραφές, αλλά ο αριθμός αναφέρεται. Και ο αριθμός αυτός είναι το 666. 
Έχουν ακουστεί πολλές υποθέσεις ως προς το τι σημαίνει αυτός ο αριθμός, αλλά η Αγία Γραφή είναι σαφής ότι θα είναι ο αριθμός που σχετίζεται με τον Αντίχριστο. Και όποιος λαμβάνει τον αριθμό αυτό θα πρέπει να ταυτίζεται με αυτόν.
Δεδομένου ότι η κοινωνία έχει απομακρυνθεί από τη Βίβλο και την ηθική γενικότερα, ο αριθμός του θηρίου έχει γίνει βασικό κομμάτι στην ποπ κουλτούρα ως μια σατανική αναφορά. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι τόσοι πολλοί οπαδοί των μουσικών αστεριών δεν προετοιμάζονται για να λάβουν τον αριθμό αυτό στα σοβαρά ή να τον δουν ως δυσοίωνο. Και σίγουρα όλοι όσοι εμπλέκονται στον αποκρυφισμό είναι πολύ πιστοί στην προώθηση του αριθμού του Θηρίου.

ΠΗΓΗ

Το 666 έχει «υψηλές μεσσιανικές δυνάμεις», σύμφωνα με την Καμπάλα

Advertisement

Από την ιστοσελίδα ‘Just Ask The Rabbi’ (Απλά, Ρώτα τον Ραβίνο) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ :
Οι καθηγητές BarLev και M. Brinn έκαναν την εξής ερώτηση:
Ο καθηγητής Zev barLev, από το Τμήμα Γλωσσολογίας & Ανατολικών Γλωσσών στο Πανεπιστήμιο του San Diego έγραψε:
 
«Αγαπητέ ραβίνε,
Διάβασα πρόσφατα: «Η αριθμητική αξία του» Meah Shearim «είναι το 666, ένας αριθμός που έχει εσωτερική και Καμπαλιστική έννοια στον Ιουδαϊσμό, όπως προκύπτει από τα σχόλια του Vilna Gaon για το Zohar».
(Σχ. ΚΟ: Ο Gaon είναι διάσημος Ταλμουδιστής, καμπαλιστής, χασιδικός ραβίνος του 18ου αιώνα που «προφήτευσε» ότι όταν η Συναγωγή Hurva στην Ιερουσαλήμ, που χτίστηκε στις ημέρες του, και καταστράφηκε και ξαναχτίστηκε δύο φορές, θα ήταν πάλι έτοιμη για τρίτη φορά – κάτι που έγινε στις 15 Μαρτίου 2010 – θα ξεκινούσε η ανοικοδόμηση του Τρίτου Ναού στην Ιερουσαλήμ. Το Ζοχάρ είναι ένα από τα σημαντικότερα κείμενα της Καμπαλιστικής Κοσμοθεωρίας).
Τώρα είμαι περίεργος: Σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, αυτό που όλο ακούω για το 666 είναι για την μυστικιστική σημασία του στο Χριστιανισμό – μια αρνητική έννοια, που σχετίζεται με τον «Σατανά». Έτσι, ποια είναι η μυστικιστική σημασία του 666 στον Ιουδαϊσμό;»
Ο Μ. Brinn από το Greenville της Νότιας Καρολίνας έγραψε:
«Αγαπητέ ραβίνε,
Μπορείτε να μου πείτε για την Καμπαλιστική έννοια του 666; Ζω σε μια κοινότητα όπου υπάρχει μεγάλη συντηρητική χριστιανική παρουσία. Πρόσφατα υπήρξε μια μεγάλη αναστάτωση σε διαφημιστική καμπάνια ενός σούπερ μάρκετ, επειδή πίστευαν ότι ο αριθμός 666 ήταν κρυμμένος μέσα. Σας ευχαριστώ».
Το AskTheRabbi.org απάντησε:
Ω, δεν μπορώ να απαντήσω στην ερώτησή σας …. Είναι ένα μυστικιστικό μυστικό!
Αστειεύομαι. Ή κάπως τουλάχιστον. Η αλήθεια είναι ότι το κλειδί για τα μυστικιστικά μυστικά δεν είναι σε κάποιο βιβλίο, είναι στην καρδιά σου. Ακόμη και αν κάποιος «αποκαλύψει» ένα «καμπαλιστικό μυστικό», παραμένει ένα μυστικό για όσο διάστημα δεν είστε σε θέση να το καταλάβετε. (Έτσι μην φοβάστε: Τα μυστικά της Καμπάλα είναι απολύτως ασφαλή με τη Madonna.) Αλλά θα σας εξηγήσω όσο γνωρίζω σχετικά με το θέμα:
 
Ο αριθμός 666 έχει σημασία σαν αριθμητική αξία του εβραϊκού στίχου: «Ata yigdal na koach Adonai – Τώρα, προσεύχομαι, ας μεγαλυνθεί η δύναμη του Κυρίου μου». (Αριθμοί 14:17). Αυτή ήταν η προσευχή του Μωυσή που επικαλείτο το Θείο Έλεος για λογαριασμό των Εβραίων.
Το «Mosad Hayesod» αναφέρει σχόλιο του Vilna Gaon (φώτο) για το Zohar ότι «ο αριθμός 666 περιέχει κρυμμένες μέσα του εξυψωμένες και υψηλές μεσσιανικές δυνάμεις». Καμία άλλη εξήγηση δεν μας παρέχεται εκεί.
Γνωρίζουμε ότι ο αριθμός «έξι» αντιπροσωπεύει το φυσικό κόσμο. Η Τορά περιγράφει τη δημιουργία του σύμπαντος ως μία διαδικασία έξι μερών και έξι ημερών. Οι αρχαίες πηγές μας περιγράφουν το σύμπαν, ως να απορρέει σε έξι κατευθύνσεις – βόρεια, νότια, ανατολικά, δυτικά, πάνω, κάτω – από ένα κεντρικό σημείο. Όλος ο φυσικός χώρος και όλα τα φυσικά αντικείμενα έχουν αυτές τις έξι διαστάσεις.

Το 666 είναι το «έξι» που επαναλαμβάνεται τρεις φορές. Το να επαναλαμβάνεται μια έννοια τρεις φορές, αυτό αντιπροσωπεύει την επιβεβαίωση και τη δύναμη αυτής της έννοιας. Ο αριθμός 666 θα μπορούσε να αποτελέσει έτσι την δύναμη και την τελειότητα του φυσικού κόσμου, που όπως διδάσκει ο Ιουδαϊσμός, θα εμφανιστεί στην μεσσιανική εποχή, όταν ο φυσικός κόσμος θα φτάσει στον απώτερο σκοπός του, ώστε να αποτελέσει το όχημα μέσω του οποίου το δημιούργημα θα βιώνει τον Δημιουργό».
 
Mosad Hayesod, σελ. 204-205
Ραβίνος Dovid Rossoff, συγγραφέας του «Where Heaven Touches Earth», Guardian Press.

ΠΗΓΗ

Το χάραγμα του Αντίχριστου 666 (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

Advertisement

«Και (το θηρίο) επιβάλλει σε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλούσιους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να δεχθούν για τους εαυτούς τους χάραγμα επάνω στο χέρι τους το δεξί ή επάνω στα μέτωπά τους, και έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά μόνο αυτός που έχει το χάραγμα, που είναι το όνομα του θηρίου ή ο αριθμός του ονόματός του.  

Εδώ είναι η (εκ Θεού) σοφία· αυτός που έχει (φωτισμένο) νου, ας λογαριάσει αθροιστικά τον αριθμό του θηρίου· γιατί είναι αριθμός ανθρώπου· και ο αριθμός του είναι 666» (Αποκ. ΙΓ’16-18).
Δείτε το Ντοκιμαντέρ:


ΠΗΓΗ

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666 – Η προφητεια που εκπληρωνεται

Advertisement


Πέρασαν περισσότερα από 1.900 χρόνια από τότε που ο τελευταίος εν ζωή απόστολος του Ιησού του Ναζωραίου, ο γέροντας πια αγαπημένος του μαθητής Ιωάννης, εξόριστος σ’ ένα άγονο νησί του Αιγαίου κατέγραψε το προφητικό του όραμα για την εποχή του «θηρίου», κατά την οποία, όπως έγραφε, ένα νέο οικονομικό σύστημα θα επιβληθεί παγκοσμίως.  Τότε λέει, όλοι οι άνθρωποι της Γης θα αναγκασθούν να συναλλάσσονται με ένα «χάραγμα» που θα τους δοθεί επάνω στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο. Κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πωλήσει οτιδήποτε, παρά μόνο αυτός που θα έχει το χάραγμα, το οποίο είναι σφραγίδα του ονόματος του θηρίου, ή ο αριθμός του ονόματός του, δηλαδή το νούμερο 666. Σήμερα γνωρίζουμε πλέον με βεβαιότητα ότι εκείνος ο άγιος γέροντας έβλεπε την εποχή μας…

Το «χάραγμα» του 666, ως σύστημα ηλεκτρονικών συναλλαγών της παγκόσμιας αχρήματης κοινωνίας που διαμορφώνεται, αποτελεί ένα κρισιμότατο σημείο των καιρών μας που βρίσκεται σε πορεία εξέλιξης.


Καθώς το σημείο αυτό εκπληρώνεται, οι επίμονες συστάσεις της Αγίας Γραφής και των Αγίων μας για επαγρύπνηση, εγρήγορση, και προσοχή, λαμβάνουν πλέον μείζονα σημασία!  Η παγκόσμια εμφάνιση και διάδοση του αριθμού 666 τις τελευταίες δεκαετίες, η επικράτησή του με τη μορφή γραμμωτού κωδικού και ο ηλεκτρονικός του σύνδεσμος με τις συναλλαγές, είναι ένα φαινόμενο που σημαίνει συναγερμό για τους μελετητές, τους γνώστες των ιερών κειμένων και για κάθε αληθινά πιστό χριστιανό. «Εσείς όμως προσέχετε· ιδού, σας προείπα τα πάντα», μας τονίζει με προνοητική φροντίδα η φωνή του Λόγου του Θεού (Μαρκ. ΙΓ’23).

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ
«Και (το θηρίο) επιβάλλει σε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλούσιους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να δεχθούν για τους εαυτούς τους χάραγμα επάνω στο χέρι τους το δεξί ή επάνω στα μέτωπά τους, και έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά μόνο αυτός που έχει το χάραγμα, που είναι το όνομα του θηρίου ή ο αριθμός του ονόματός του.  Εδώ είναι η (εκ Θεού) σοφία· αυτός που έχει (φωτισμένο) νου, ας λογαριάσει αθροιστικά τον αριθμό του θηρίου· γιατί είναι αριθμός ανθρώπου· και ο αριθμός του είναι 666» (Αποκ. ΙΓ’16-18).
Η Αποκάλυψη μας μιλά για την εποχή που ο Αντίχριστος θα αναγκάσει όλη την ανθρωπότητα να συναλλάσσεται με το δικό του σύμβολο, ένα χάραγμα, δηλαδή μια σφραγίδα πλήρους υποτέλειας κατά τη συνήθεια των αρχαίων ηγεμόνων που χάραζαν ή σφράγιζαν τους δούλους τους, το οποίο θα τοποθετηθεί στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο των ανθρώπων. Θα είναι το σύμβολο του ονόματός του ή του αριθμού 666 που ταυτίζεται με το όνομά του.  Χρειάζεται σοφία, μας τονίζει το ιερό κείμενο (η οποία ως δώρο Θεού είναι ανύπαρκτη στους απομακρυσμένους από το θέλημά Του), για να αθροίσει κανείς, την κατάλληλη στιγμή, τους αριθμούς που αντιστοιχούν σε κάθε γράμμα του ονόματος του Αντιχρίστου και τότε να βεβαιωθεί για ποιο πρόσωπο ακριβώς πρόκειται.

Ο αριθμός 666 εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Αγία Γραφή σε ένα κείμενο πολύ αρχαιότερο της Αποκάλυψη: Στην Παλαιά Διαθήκη αναφέρεται ότι ο βασιλιάς Σολομώντας καθόρισε και επέβαλε να εισπράττεται από τον λαό για λογαριασμό του, ετήσια φορολογία εξακοσίων εξήντα έξι (666) ταλάντων (βλ. Γ΄ Βασιλ. Ι΄14, Β΄ Παραλειπ. Θ΄13).  Αυτό συνέβη όταν ο Σολομώντας είχε εγκαταλείψει την λατρεία του Μόνου Αληθινού Θεού και είχε αφιερωθεί με πάθος σε δαιμονικές απόκρυφες τέχνες, με σκοπό να αποκτήσει σοφία και πλούτο (βλ. Σοφ. Σολομ. Ζ΄17, Γ΄ Βασιλ. ΙΑ΄ 5-10). Το 666 λοιπόν, δηλώνει την φιλαργυρία και τη φιλοδοξία ενός υπέρτατου άρχοντα, καθώς και την καταπίεση του λαού του καθ’ υπαγόρευση του Σατανά. Για πολλοστή φορά στην Παλαιά Διαθήκη σκιαγραφείται μια κατάσταση και έννοια που επαναλαμβάνεται στην Καινή.

Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΟ …6
Οι Πατέρες της Εκκλησίας μας δίνουν και μια ακόμη σημαντική έννοια του συμβόλου 666, που σχετίζεται με τα χρονικά και πνευματικά διαστήματα των «ημερών» της δημιουργίας του Κόσμου και της ανθρώπινης ύπαρξης:

Ο Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής μας εξηγεί, ότι η 6η ημέρα σημαίνει τη δημιουργία του ανθρώπου, αλλά και την αχρείωσή του λόγω της πτώσης του. Η 7η ημέρα σημαίνει την μετά την Ανάσταση του Χριστού ανόρθωση, την ανάκληση των ανθρώπων προς την τελειότητα, που μπορεί να πετύχει ο άνθρωπος δια της μετάνοιας και του αγώνα για αγία ζωή.  Η 8η ημέρα σημαίνει την αμετάπτωτη, αιώνια τελειότητα, την ολοκλήρωση του προορισμού μας, την Αιώνια Ζωή στη Βασιλεία του Θεού, μετά τη Δευτέρα Παρουσία! (βλ. Μαξίμου Ομολογητού P.G.90, 1104 C, πρβ. και Ιωάννου Δαμασκηνού P.G. 96, 560 A-B).

Ο άνθρωπος έχει ως αποστολή του να εγκαταλείψει την πτωτική του κατάσταση της 6ης ημέρας, δηλαδή να αγωνισθεί εδώ στη Γη, με ζωή κοντά στον Χριστό, να ζήσει την «πρώτη του Ανάσταση», το στάδιο της 7ης ημέρας, και τελικά να κερδίσει την αιώνια Ζωή του Μέλλοντος Αιώνος, που είναι η 8η ημέρα!

Με αυτή την έννοια, η πνευματική πρόοδος του ανθρώπου από την πτώση προς την Αιώνια Ζωή, είναι 6-7-8. Γι αυτό το λόγο, ο αριθμός 888 είναι το σύμβολο του Ιησού Χριστού, που συμβολίζει την διαρκή και αιώνια Ανάσταση της Θεϊκής του φύσης, της οποίας μας καλεί να γίνουμε κατά χάριν μέτοχοι! Αντίθετα, το 666 είναι το σύμβολο του Σατανά, ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή πτώση και θέλει να φέρει τον άνθρωπο στη δική του κατάσταση, να τον κρατήσει στάσιμο στην 6η ημέρα, δέσμιο της πτώσης του αιωνίως, για πάντα στην κόλαση!  Αυτό ακριβώς σημαίνει η εμμονή του στο 6-6-6!
Η Αποκάλυψη μας δίνει τρία βασικά σημάδια αναγνώρισης των καιρών του Αντιχρίστου.
1) Θα επιβληθεί τότε ένα ελεγχόμενο παγκόσμιο σύστημα συναλλαγής με το οποίο αναγκαστικά θα συναλλάσσονται όλοι.
2) Οι συναλλαγές θα γίνονται υποχρεωτικά με ένα χάραγμα στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο των ανθρώπων.
3) Μέσα στο χάραγμα θα εμπεριέχεται ο αριθμός 666, όχι ως τυχαίος αριθμός, αλλά ως ο αριθμός του ανθρώπου-Αντιχρίστου.

Δεν εννοείται δηλαδή ο τυχαίος αύξων αριθμός 666 που αριθμεί π.χ. τη σελίδα ενός βιβλίου, αλλά ο αριθμός που συνδυάζεται με τα παραπάνω στοιχεία της Αποκάλυψης. Ο αριθμός που επιλέχθηκε να υπάρχει σε όλες τις συναλλαγές και επιβλήθηκε ως σύμβολο του Αντιχρίστου.  Κατανοούμε λοιπόν ότι ο χριστιανός δεν φοβάται ούτε αποφεύγει το 666 όταν παρουσιάζεται τυχαία.  Το αποστρέφεται όμως όταν προβάλλεται καθαυτού ως σατανικό σύμβολο ή όταν επιβάλλεται ως υποχρεωτικός τρόπος συναλλαγής!

Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 666 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ ΑΦΑΝΕΙΑΣ
Το 666 ως ένας αριθμός-σύμβολο δεν είχε ποτέ, επί 19 αιώνες κάνει την εμφάνισή του στη δημόσια ζωή, δεν είχε συζητηθεί, δεν είχε θεωρηθεί απειλή, δεν είχε χρησιμοποιηθεί πουθενά.  Αν εξαιρέσουμε την διακίνησή του σε απόκρυφα κείμενα, ήταν πάντα στην αφάνεια.  Σήμερα που κυριαρχεί πια στη ζωή της ανθρωπότητας, αποτελεί μέγιστο σημείο ότι βρισκόμαστε στους έσχατους καιρούς.
Η αρχή έγινε τη δεκαετία του 1970 στην Αμερική, όταν ξαφνικά κυκλοφόρησαν πιστωτικές κάρτες που εμφάνιζαν επάνω τους κανονικά το 666 ως φυσικό αριθμό – πρόθεμα του κωδικού των πελατών τους.  Επειδή επιστρέφονταν με έντονες διαμαρτυρίες και οι εταιρείες υπέστησαν ζημιές, γρήγορα αποσύρθηκαν για ν’ αντικατασταθούν σε λίγα χρόνια από άλλες που το είχαν πλέον κρυπτογραφημένο…

ΕΝΑ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Τη δεκαετία αυτή εφευρέθηκαν τα συστήματα γραμμωτών κωδικών, τα γνωστά μας «barcodes».  Τα barcodes UPC χρησιμοποιούνται σε ΗΠΑ και Καναδά από το 1973, ενώ τα παρόμοια του συστήματος ΕΑΝ χρησιμοποιούνται στην Ευρώπη από το 1976.  Ως γνωστόν, το barcode είναι ένα σύστημα γραμμών που αντιστοιχούν στους φυσικούς αριθμούς από το μηδέν μέχρι το εννέα και «διαβάζονται» από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το πρόβλημα είναι ότι επιλέχθηκε τα ανωτέρω συστήματα που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως, να έχουν σε όλους του κωδικούς τους, σε όλα τα προϊόντα της αγοράς, τις τρεις «μπάρες ασφαλείας» που αντιστοιχούν στο 666.
Με αυτόν τον «διακριτικό» τρόπο το 666 σφραγίζει πια όλα τα καταναλωτικά αγαθά και θεωρείται πλέον ως «μήτρα» ή «βάση» τεχνολογικά αναντικατάστατη, όχι γιατί δεν θα μπορούσε να αντικατασταθεί (υπάρχουν κάποιες εταιρείες που παράγουν barcodes ή τσιπς χωρίς αυτό), αλλά λόγω υπερβολικού κόστους αντικατάστασής του! Επιβλήθηκε λοιπόν το 666 ως ο πιο κατάλληλος δήθεν αριθμός, και παρά τις αμφιβολίες γι’ αυτό, ούτως ή άλλως έγινε σύμβολο του παγκόσμιου εμπορίου και των συναλλαγών, πράγμα που άρχισε να εκπληρώνει την Αποκαλυπτική προφητεία.
Βεβαιότατα και η όψη του barcode παραπέμπει στο «χάραγμα» του προφητικού κειμένου, καθώς «χάραγμα» ονομάζεται το αποτέλεσμα του «χαράσσω», που σημαίνει «κάνω γραμμές».  Η συστηματική χρήση του 666 ως κωδικού στα μηχανογραφικά συστήματα ανάγνωσης των εμπορικών και οικονομικών συναλλαγών είναι ένα γεγονός καθομολογούμενο από πολλούς ειδικούς και αρμόδιους, επιβεβαιωμένο αδιάσειστα από τους επιστήμονες (επιβεβαιώθηκε και από τον ίδιο τον δημιουργό του UPC, αλλά και από Έλληνες υπουργούς όπως ο Θ. Πάγκαλος και ο Λ. Παπαδήμας).

Η ΜΟΔΑ ΤΟΥ 666
Παράλληλα με την χρήση του στις συναλλαγές, το 666 άρχισε να εμφανίζεται και ως σύμβολο μόδας, προκλητικά φανερό και βλάσφημο πάνω σε εξώφυλλα δίσκων, σε τραγούδια ροκ συγκροτημάτων, σε ρούχα, κόμικς, βίντεο-κλιπς, τατουάζ, επάνω σε διάφορα αντικείμενα και σε ηλεκτρονικά παιχνίδια, συνδυασμένο με δαιμονικές, αιμοσταγείς μορφές και διάφορα μαγικά και αποκρυφιστικά σύμβολα.
Σε διάφορα μέρη του κόσμου εμφανίστηκε άλλοτε φανερό και άλλοτε κρυπτογραφημένο με ευφυείς σχεδιασμούς, επάνω σε δημόσια έγγραφα, σε χαρτονομίσματα (π.χ. στο ελληνικό πεντοχίλιαρο), σε κάρτες, (π.χ. στην κάρτα απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣ), σε λογότυπα εταιρειών, αθλητικών διοργανώσεων κ.α. Αργότερα επιλέχθηκε ως πρόθεμα των ηλεκτρονικών διευθύνσεων του Διαδικτύου με τη μορφή «www», καθώς το γράμμα W (βαβ) στο εβραϊκό αλφάβητο έχει την αριθμητική αξία του 6. Κανένας άλλος αριθμός δεν κρυπτογραφήθηκε και δεν διαδόθηκε τόσο σε δημόσια θέα, σε παγκόσμια κλίμακα.
Ακόμα πιο πρόσφατα το barcode άρχισε συστηματικά να προβάλλεται ως πολυδιαφημισμένο λογότυπο τηλεοπτικών εκπομπών σε πολλά μέρη του κόσμου, σαν να ήταν κάτι… έξυπνο ή όμορφο (π.χ. στις ελληνικές εκπομπές «Αρβύλα» και «Lifestyle»), ακόμα και σαν έμβλημα εμπορικών πολυκαταστημάτων και εταιρειών που αναρτούν διαφημίσεις με αυτό σε δρόμους, αεροδρόμια, ρούχα, έντυπα κλπ.  Όσοι τυχόν δεν το πρόσεξαν, ας προσέξουν καλύτερα!  Το υποσυνείδητο μας το έχει καταγράψει άπειρες φορές…
Έτσι, με πολλούς τρόπους το παγκόσμιο κοινό εξοικειώνεται με το βδελυρό αριθμοσύμβολο του Αντιχρίστου-Μεσσία της «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης», ώστε όταν έλθει η στιγμή να «χαραχθεί» επάνω στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο των ανθρώπων, να έχει γίνει κάτι το πολύ συνηθισμένο, κάτι κοινώς αποδεκτό ως όψη και ως χρήση και κάθε φωνή που θα ξεσηκώνει σε αντίδραση να φαντάζει οπισθοδρομική, φανατική, ακόμα και βλακώδης…

ΝΑ ΑΡΙΘΜΗΘΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !
Αφού λοιπόν δόθηκε ηλεκτρονική ταυτοποίηση σε κάθε προϊόν με τους γραμμωτούς κωδικούς-666, οι επικυρίαρχοι του πλανήτη επιχειρούν σε επόμενη φάση να δώσουν ηλεκτρονική ταυτότητα σε κάθε άνθρωπο και παράλληλα να προσδιορίσουν ηλεκτρονικά τα πάντα, κάθε κινητό ή ακίνητο, ζωντανό ή αντικείμενο παγκοσμίως.

Γι’ αυτό το σκοπό ψηφίστηκαν τα νομοθετήματα περί ΕΚΑΜ (Ενιαίου Κωδικού Αριθμού Μητρώου), με τα οποία η Νέα Παγκόσμια Τάξη των «εκλεκτών», για τη λειτουργία της επερχόμενης Παγκόσμιας Κυβέρνησης στοχεύει να αποδώσει σε κάθε άνθρωπο της Γης έναν μοναδικό αριθμό προσδιορισμού του, έναν αριθμό που θα είναι τελικά 18ψήφιος όπως λέγεται, αποτελούμενος από ΤΡΙΑ σύνολα ΕΞΙ ψηφίων το καθένα (νάτο κι εδώ το 6-6-6).
Ήδη με εθνικούς νόμους ΕΚΑΜ και με διεθνείς συμφωνίες, όπως η ευρωπαϊκή «Συνθήκη Σένγκεν», νομοθετήθηκε η ηλεκτρονική παρακολούθηση όλων των πολιτών, που σημαίνει την κατάργηση της προσωπικής μας ελευθερίας και της ιδιωτικής μας ζωής.  Ο άνθρωπος βρέθηκε αιχμάλωτος της τεχνολογίας του και μετατρέπεται σταδιακά σε ένα άβουλο πιόνι, υποταγμένο στα μεγάλα κέντρα αποφάσεων, που τον θέλουν θύμα ανήλεης παρακολούθησης της κάθε κίνησής του, όχι μόνο από το κράτος της χώρας του, αλλά από άγνωστα σ’ αυτόν υπερεθνικά κέντρα με ανεξέλεγκτη εξουσία!

Καθώς είναι αναμφισβήτητα αποδεδειγμένο ότι με τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου δεν υπάρχει καμιά ασφάλεια για την ιδιωτική ζωή και την ακεραιότητα του κάθε πολίτη, ουσιαστικά με το να δεχθούμε μια ηλεκτρονική ταυτότητα οποιασδήποτε μορφής, νομιμοποιούμε την ασυδοσία ενός αισχρού και επικίνδυνου συστήματος, το οποίο δεν μας επιτρέπει να γνωρίζουμε ποιος συγκεντρώνει τα προσωπικά μας στοιχεία και για ποιο λόγο.  Σε κάθε επίθεση που μπορεί να δεχθούμε είτε από προσωπικό εχθρό, είτε από την ίδια την εξουσία (π.χ. με μια αλλοίωση των στοιχείων του ποινικού μας μητρώου), δεν θα γνωρίζουμε από ποιον κινδυνεύουμε και πώς μπορούμε να αμυνθούμε. Όσο κι αν πολλοί δεν θέλουν να βλέπουν το εφιαλτικό πρόσωπο της «προόδου», δυστυχώς είναι σαφές ότι οι ευεργεσίες της ηλεκτρονικής εξέλιξης χρησιμοποιούνται για να αποδυναμωθεί ο πολίτης…

ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ «ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ»
Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι νομοθετικά δεν υπάρχει δέσμευση σχετικά με τον τρόπο που θα δοθεί ο ΕΚΑΜ.  Προκειμένου δηλαδή, να αποδεχθούν οι πολίτες το πρωτοφανές φακέλωμα, να παραδώσουν προς επεξεργασία το ηλεκτρονικό προφίλ τους με άγνωστο σ’ αυτούς μέγεθος και περιεχόμενο, μπορεί ακόμη και να μη χρησιμοποιήσουν το 666 σε πρώτη φάση.  Όμως, όπως θα δούμε, κάθε τέτοιο ενδεχόμενο δεν πρέπει να μας καθησυχάσει καθόλου!
Από το 2001 και μετά, κάποιες ασιατικές χώρες (Ταϋλάνδη, Σιγκαπούρη, Μαλαισία και η πολυπληθής Κίνα) άρχισαν με Εθνικό νόμο να εφοδιάζουν τους πολίτες τους με μια ηλεκτρονική κάρτα-ταυτότητα που περιέχει μικροτσίπ για την αποθήκευση προσωπικών δεδομένων. Στην ίδια κατεύθυνση προσανατολίζονται η Ινδία, η Νότια Αφρική, η «ορθόδοξη» Ρωσία και, βέβαια, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία έχει ήδη εγκαταστήσει την υποδομή για έκδοση μιας ηλεκτρονικής κάρτας-ταυτότητας για κάθε Ευρωπαίο πολίτη.

Οι ευρωπαϊκές λεγόμενες «κάρτες πολίτη», εφοδιασμένες με μικροτσίπς, θα εντοπίζονται από τον δορυφόρο «Γαλιλαίος», ο οποίος θα φωτογραφίζει και θα βιντεοσκοπεί τις κινήσεις κάθε Ευρωπαίου πολίτη με ακρίβεια ενός έως πέντε μέτρων.  Για να υλοποιηθεί αυτό το σχέδιο, χρειάζεται η ψήφιση νόμου από το κάθε κράτος, που θα υποχρεώσει τους πολίτες να φέρουν μαζί τους την ηλεκτρονική «κάρτα πολίτη» και βέβαια, πρακτικά, να αποδεχθούν και να παραλάβουν οι πολίτες αυτές τις κάρτες!

Η ανησυχία των Ευρωπαίων για τις κάρτες αυτές είναι έκδηλη. Ήδη οι Βρετανοί, οι Γερμανοί, και οι Ρουμάνοι αρνήθηκαν να τις παραλάβουν, μετά από έντονες αντιδράσεις ειδικών και τις προειδοποιήσεις των χάκερς, που απέδειξαν τηλεοπτικά πόσο εύκολα γίνεται εκβιάσιμος ο κάτοχος της κάρτας που εκτίθεται στο διάτρητο σύστημά της.  Μάλιστα το Ρουμανικό κράτος οπισθοχώρησε μετά την σθεναρή άρνηση που προβάλλει η Σύνοδος της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα ΜΜΕ στην Ελλάδα προκλητικά υποβαθμίζουν τις αντιδράσεις ανησυχίας του λαού και το μέγεθος του κινδύνου. Οι Έλληνες σαν πειραματόζωα πιέζονται από τις ξένες δυνάμεις κατοχής του «Μνημονίου» να παραλάβουν «κάρτες πολίτη» για να μην πτωχεύσει η χώρα (!), ενώ το κράτος μας δελεάζει με φοροαπαλλαγές και άλλες παραπλανητικές υποσχέσεις. Η κάρτα αυτή, λένε, θα μας βγάλει από την «κρίση» πατάσσοντας την φοροδιαφυγή.  Το επιχείρημα είναι δολιότατο και ψευδαίστατο, δεδομένης της απόλυτης εξάρτησης της χώρας μας από τους τραπεζίτες-δανειστές της!  Εκείνοι ανεβάζουν τοκογλυφικά το χρέος μας σε απίθανα ύψη, από εκείνους και μόνο πλέον εξαρτάται η οικονομική μας κατάσταση. 

Με την απειλή της τέλειας πτώχευσης (που θσ σήμαινε όμως και παραγραφή του χρέους), μας αναγκάζουν σε «ελεγχόμενη πτώχευση», δηλαδή να δουλεύουμε αιωνίως για ένα χρέος που ποτέ δεν ξεχρεώνεται. Η «εξυπηρέτηση» που υπόσχονται με τις «κάρτες πολίτη», δεν είναι δική μας εξυπηρέτηση αλλά δική τους! Μας βλέπουν μόνο σαν καταναλωτές και σαν φθηνό εργατικό δυναμικό. Ελέγχουν την εργασία, την ασφάλιση, τον μισθό και επιθυμούν να γνωρίζουν και να ελέγχουν κάθε κίνησή μας, από τις καθημερινές μας αγορές και συνήθειες μέχρι τις πολιτικές, τις ιδεολογικές, τις θρησκευτικές μας πεποιθήσεις.  Θα τους το επιτρέψουμε; ΟΧΙ βέβαια!!!
[Συνεχίζεται στο επόμενο τεύχος]

ΝΕΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΣΥ τ.66
ΙΑΝ. -ΜΑΡΤ. 2011
ΤΡΙΚΟΡΦΟ ΦΩΚΙΔΟΣ

Ετσι θα σωθούμε από το σφράγισμα 666

Advertisement

newworldorder-1Σας παρουσιάζουμε μια σημαντική πρόταση, του καθηγητού της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ κ. Δημ. Τσελεγγίδη, προς την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, όσον αφορά το νομικό μερος για το θέμα της Κάρτας του Πολίτη.
» Μακαριώτατε Αγιε Πρόεδρε,
Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς,

Θα ήθελα να απευθυνθώ προς Σας, ως την Ανωτάτη Διοίκηση της τοπικής Εκκλησίας μας, για ένα πολύ σοβαρό θέμα που μας αφορά καίρια ως ευρωπολίτες Χριστιανούς.
Στο παρελθόν, με αφορμή την εισαγωγή στη ζωή των πολιτών ηλεκτρονικών συστημάτων που λειτουργούν με βάση τον γραμμωτό κώδικα (barcode), η Εκκλησία της Ελλάδος, η Εκκλησία της Κρήτης, το Αγιον Ορος και τα Αγια Μετέωρα εξέδωσαν Εγκυκλίους και κείμενα με τα οποία εξέφραζαν τον έντονο προβληματισμό τους και δικαιολογούσαν τις ανησυχίες του πληρώματος της Εκκλησίας.
Τόσο από την Ευρωπαϊκή Ενωση όσο και από την Πολιτεία μας ανακινείται κατά καιρούς το θέμα που αφορά τη λειτουργική αναγκαιότητα, όπως υποστηρίζεται, να δοθεί σε κάθε πολίτη ένας ενιαίος κωδικός αριθμός ηλεκτρονικής μορφής, είτε σε ταυτότητες είτε σε κάρτες με μικροτσίπ. Αν και υφίσταται ήδη το νομοθετικό πλαίσιο για την πραγματοποίηση του σκοπού αυτού, ο ενιαίος κωδικός αριθμός δεν δόθηκε, εξαιτίας αρνητικών αντιδράσεων των πολιτών.
Πρόσφατα, η σημερινή πολιτική ηγεσία της χώρας μας ανακοίνωσε επισήμως ότι από τις αρχές του 2011 θα καθιερωθεί η «Κάρτα του Πολίτη», μία μορφή ηλεκτρονικής ταυτότητας.
Ηδη και εγώ προσωπικώς, όπως και πάρα πολλοί άλλοι, γίνομαι αποδέκτης ανησυχιών από πλήθος πιστών. Και φυσικά κατανοώ ποιά είναι η γενεσιουργός αιτία αυτής της ανησυχίας. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, οφείλω να διαβιβάσω καταρχάς σε Σας τις ανησυχίες αυτές, αλλά και να θέσω υπόψη Σας τα εξής:
Είναι αυτονόητο ότι οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα του πολίτη έναντι της Πολιτείας, όπως και οι οικονομικές συναλλαγές του, ορίζονται με νόμους, η τήρηση των οποίων είναι υποχρεωτική γι’ αυτόν.
Αλλά και η συντεταγμένη Πολιτεία μας, ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (Ε.Ε.) είναι υποχρεωμένη να τηρεί απαρέγκλιτα το Ευρωπαϊκό Δίκαιο και τις Κοινοτικές Συνθήκες, όπως είναι:
Η Ιδρυτική της Ρώμης (1997), του Μάαστριχ (1992), του Σένγκεν (1997), του Άμστερνταμ (1997), της Λισσαβώνας (2007). Και, όπως είναι γνωστό, έχει ετοιμαστεί ήδη το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα το οποίο δεν ψηφίστηκε τελικώς από τα κράτη-μέλη της Ε.Ε., γιατί αντέδρασαν κάποιοι λαοί της Κοινότητας για ορισμένες διατάξεις του που αντίκεινται στα δικαιώματα των πολιτών.
Το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, ως πρωτογενές Δίκαιο, υπέρκειται του εθνικού μας Συνταγματικού δικαίου. Κατά συνέπεια, αν θέλουμε να κατοχυρώσουμε την μη υπονόμευση κάποιου δικαιώματος μας, θα πρέπει να φροντίσουμε αυτό το δικαίωμά μας να κατοχυρωθεί στο πρωτογενές Δίκαιο.
Σήμερα βλέπουμε, στο πλαίσιο δήθεν των δικαιωμάτων του ευρωπαίου ανθρώπου, να αμφισβητείται νομικώς η ύπαρξη εικόνων στα σχολεία και στα δημόσια κτίρια, οι μαντίλες των μουσουλμάνων κ.τ.λ. Και όλα αυτά γίνονται με την επίκληση των νέων δεδομένων της πολυ-πολιτισμικής κοινωνίας της Ε.Ε., όπου η παρουσία ενός συμβόλου μίας θρησκείας δεν θα πρέπει να προσβάλλει με την παρουσία του την θρησκευτική συνείδηση εκείνου που δεν ανήκει στην ίδια θρησκεία.
Μέσα στο πνεύμα των νέων ευρωπαϊκών δεδομένων, φρονώ ότι θα πρέπει να κινηθεί η Εκκλησιαστική Ιεραρχία μας προκείμενου να απαιτήσει, ώστε να οριστεί στο Ευρωπαϊκό Σύνταγμα (να σημειωθεί ότι στο Ευρωπαϊκό Σύνταγμα φρόντισαν να μην υπάρχει καμία αναφορά στη χριστιανική κληρονομιά, «σεβόμενοι» πάντοτε την ιδιαιτερότητα της πολυ-πολιτισμικής κοινότητας), – και μάλιστα σε μη αναθεωρήσιμο άρθρο του – το εξής:
«Δεν επιτρέπεται η Ε.Ε. ή κράτος-μέλος της να νομοθετήσει, να προωθήσει και να επιβάλλει σε οποιοδήποτε έγγραφο, κάρτα, μικροτσίπ, ταυτότητα η ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών, κάποιο αριθμό – όπως τον δυσώνυμο 666 – όνομα ή σύμβολο ή χάραγμα, που προσβάλλει τη θρησκευτική συνείδηση των Χριστιανών ή των οπαδών άλλης θρησκείας».
Αν δεν φροντίσουμε εγκαίρως και δεν απαιτήσουμε στο πλαίσιο της ευνομούμενης και συντεταγμένης Ε.Ε. να κατοχυρωθεί νομοθετικά το παραπάνω δικαίωμά μας, τότε θα δώσουμε την βεβαία αίσθηση ότι αποδεχόμαστε όσα νομοθετούν για μας, ότι δηλαδή συνειδητώς εκχωρούμε τα δικαιώματα μας.
Γι’ αυτό, στην περίπτωση που δεν τηρήσουμε όσα θεσπιστούν, θα υποστούμε δικαίως τις συνέπειες του νόμου.
Από τα παραπάνω γίνεται σαφές ότι η μόνη σωστή και νόμιμη λύση του προβλήματος είναι να ζητήσουμε την νομική κατοχύρωση του δικαιώματος μας και όχι να εκδηλώνουμε κάθε τόσο την ανησυχία είτε την αντίδρασή μας, άλλοτε για την κάρτα υγείας άλλοτε για το διαβατήριο, τις ταυτότητες, την κάρτα του πολίτη κ.τ.λ.
Εχουμε την πεποίθηση ότι η δημοκρατική Ευρωπαϊκή Κοινότητα δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα στο αίτημά μας, ώστε να κατοχυρώσει ένα τέτοιο δικαίωμα που αφορά όλους τούς λαούς. Απεναντίας θα έχει και την στήριξή τους.
Εκτός και αν όντως είναι πρόθεση της Ε.Ε. να επιβάλλει τον όποιο δυσώνυμο αριθμό και να προσβάλλει τη θρησκευτική συνείδηση των πιστών Χριστιανών, οπότε με την άρνησή της να κατοχυρώσει το παραπάνω δικαίωμά μας, θα γίνει γνωστή η πρόθεσή της.
Με βαθύτατο σεβασμό ασπάζομαι την δεξιά Σας
Δημήτριος Τσελεγγίδης,
Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ
Κοινοποίηση:
1. Σε όλους τούς Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος
2. Σε όλους τούς Ιεράρχες της Εκκλησίας της Κρήτης
3. Σε όλες τις Ιερές Μονές του Αγίου Ορους
4. Σε όλες τις Ιερές Μονές των Αγίων Μετεώρων.

ΠΗΓΗ

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ: Συνδέουν την κάρτα του πολίτη με το 666… και την Αποκάλυψη!

Advertisement

Στη γραµµή µερίδας «σκληρών» µητροπολιτών και ιερέων που έχουν ήδη «αφορίσει» την κάρτα του πολίτη πριν ακόµη εκδοθεί κινείται η Διαρκής Ιερά Σύνοδος.

Χθες αποφάσισε – υιοθετώντας εν µέρει τις ενστάσεις τους – να αναθέσει σε δύο συνοδικές επιτροπές να µελετήσουν την κάρτα του πολίτη που σχεδιάζει η κυβέρνηση.

Οπως αποφάσισε χθες η Σύνοδος, η Επιτροπή Δογµατικών και Νοµοκανονικών Ζητηµάτων και η Ειδική Συνοδική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωµάτων θα µελετήσουν το ζήτηµα σε συνεργασία «µε ειδήµονες Καθηγητές των τοµέων της Ορθοδόξου Δογµατικής, του Συνταγµατικού Δικαίου και της Πληροφορικής». Στη συνέχεια θα υποβάλουν τις εισηγήσεις τους στη Σύνοδο. Υπενθυµίζεται πως την περασµένη εβδοµάδα µητροπολίτες είχαν διατυπώσει ενστάσεις για την κάρτα στις συνεδριάσεις της Ιεραρχίας. Μάλιστα ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσµάς είχε στείλει επιστολή προς τη Σύνοδο και ζητούσε η έκδοση της κάρτας να αποτελέσει θέµα συζήτησης στην Ιεραρχία. Στο ίδιο µήκος κύµατος και οι κληρικοί από τη Μητρόπολη Καλαβρύτων: στις αρχές του µήνα έβγαλαν ψήφισµα στο οποίο διατυπώνουν την ανησυχία τους για την κάρτα του πολίτη, που προορίζεται να αντικαταστήσει την αστυνοµική ταυτότητα από το 2011. Πρόκειται για «έξυπνη κάρτα», που θα περιλαµβάνει στοιχεία του κατόχου όπως το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ και θα «ξεκλειδώνει» βάσεις δεδοµένων, όπως οι φορολογικοί και ιατρικοί φάκελοι του πολίτη.

Μεταξύ των µητροπολιτών που διαφωνούν µε την καθιέρωση της κάρτας είναι και ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Ανθιµος. Την περασµένη εβδοµάδα σε κήρυγµά του είχε αναρωτηθεί αναφερόµενος στην κάρτα «τόσο πρέπει πλέον να προσκυνήσουµε την παγκοσµιοποίηση;».

Θέση – εµµέσως – κατά της κάρτας είχε πάρει την περασµένη Παρασκευή και συνολικά η Ιεραρχία. Με τον ισχυρισµό πως υπάρχει κίνδυνος αλλοίωσης και αλλοτρίωσης της πίστης και της εθνικής και κοινωνικής ζωής, είχε προαναγγείλει µε ανακοίνωσή της ότι θα µελετήσει σειρά θεµάτων – ανάµεσά τους και την κάρτα του πολίτη – προκειµένου να καταθέσει τις απόψεις της στα αρµόδια όργανα της Πολιτείας. Παρόµοιες αντιδράσεις είχαν υπάρξει πάντως και πριν από περίπου ένα χρόνο για τον αριθµό ΑΜΚΑ. Το θέµα είχε µελετήσει και τότε η Σύνοδος, αλλά είχε αποφασίσει ότι δεν υπάρχει λόγος για αντιδράσεις από την Εκκλησία, αφού επρόκειτο περί ενός «απλού αριθµού».

Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ
Ισχυρίζεται πως υπάρχει κίνδυνος αλλοίωσης και αλλοτρίωσης της πίστης και της εθνικής και κοινωνικής ζωής

Παραπέµπει στο… 666

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ την έκδοση της κάρτας του πολίτη έχουν διατυπώσει και οµάδες ιερέων και πιστών που ανήκουν στο συντηρητικό και σκληροπυρηνικό µπλοκ της Εκκλησίας.

Ισχυρίζονται ότι η κάρτα παραπέµπει στο… 666 και στην Αποκάλυψη. Οι οµάδες αυτές έχουν διοργανώσει ηµερίδες και συγκεντρώσεις κατά της κάρτας. Σε ένα blog µάλιστα µαζεύουν υπογραφές. Ενας από τους ιερείς που πρωτοστατεί στην εκστρατεία κατά της κάρτας, ο εφηµέριος του ναού της Κοιµήσεως Θεοτόκου Αµαρουσίου π. Σαράντης Σαράντος, σε επιστολή του προς τη Σύνοδο υποστηρίζει µεταξύ άλλων ότι «… η ηλεκτρονική διακυβέρνηση µάς υπάγει στο παγκόσµιο αντίχριστο κράτος». Ο ιερέας υποστηρίζει ότι οι πιστοί δεν πρέπει να αποδεχτούν την κάρτα διότι παραπέµπει στην Αποκάλυψη, στο 666 και στον Αντίχριστο. Οπως λέει στα «ΝΕΑ», «πήραµε την πρωτοβουλία και στείλαµε την επιστολή στη Σύνοδο, έτσι ώστε να επανεξεταστεί το θέµα και να το ξαναδεί και η κυβέρνηση».

Η Κάρτα αυτή θα είναι ηλεκτρονική θα εκδίδεται από τη Διεύθυνση Διαβατηρίων της ΕΛ.ΑΣ., από όπου θα γίνει -μελλοντικά- και η έκδοση των νέων αστυνομικών ταυτοτήτων.!

Το μέτρο αυτό απλά επιστεγάζει αυτό που ήδη συμβαίνει, με ανώτερο τρόπο φακελώματος.

Αυτός ήταν ο στόχος της χρεωκοπίας της Ελλάδας!

Τα κοράκια της Δύσης στοιχηματίζουν ότι ξεπουλήσαμε την ψυχή μας και ότι γίναμε σαν τα μούτρα τους, και μας χρεωκοπούν για να δεχτούμε πιο εύκολα τα σχέδιά τους!

Από nea.gr

Advertisement