ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ!! Επίθεση Τούρκων χάκερ σε ιστοσελίδα της Ρόδου….

Advertisement

 

Επίθεση Τούρκων χάκερς! «Ελλάδα-τρομοκράτης»

Στο στόχαστρο γνωστής ομάδας Τούρκων χάκερ που δρα το τελευταίο διάστημα με “χτυπήματα” σε ευρωπαϊκές χώρες, μπήκε η ιστοσελίδα των εργαζομένων του συνδικάτου της δημοτικής επιχείρησης ΔΕΣ ΡΟΔΑ την περασμένη Κυριακή 30 Απριλίου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας οι Τούρκοι χάκερ με την επωνυμία «ayyildiz tim, anonymous’u hackledi» εξαφάνισαν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του συνδικάτου των εργαζομένων και ανήρτησαν την τουρκική σημαία, γράφοντας εθνικιστικά συνθήματα: «Ρίξε μια ματιά στην ιστορία τι έπαθαν όσοι τα έβαλαν με τους Τούρκους», είναι το ένα μήνυμα που αναρτήθηκε στην τουρκική γλώσσα στην ιστοσελίδα του συνδικάτου της ΔΕΣ ΡΟΔΑ. Το δεύτερο αναφέρει «Με τον Τούρκο να ‘σαι φίλος αλλά τον Τούρκο μην τον κάνεις εχθρό», όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η «δημοκρατική».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο διαχειριστής της σελίδας του συνδικάτου των εργαζομένων, ενημερώθηκε για το γεγονός το βράδυ της Κυριακής, όταν εργαζόμενοι της επιχείρησης προσπάθησαν να συνδεθούν προκειμένου να λάβουν πληροφορίες για το πρόγραμμα εργασίας τους, και αντί αυτού, αντίκρισαν την τούρκικη σημαία και το λογότυπο των χάκερ.

Στη συνέχεια ο διαχειριστής, προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να απενεργοποιήσει την πρόσβαση των χάκερ και να επαναφέρει τα δεδομένα του συνδικάτου. Μάλιστα, οι Τούρκοι χάκερ του άφησαν μήνυμα στο οποίο αναγραφόταν «γεια σου διαχειριστή, να ξέρεις ότι έχουμε “χακάρει” το site σου. Η Τουρκία είναι μεγάλη».
hellasforce.com

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement