Η αλήθεια για τα UFO θα μείνει θαμμένη τώρα που η Χίλαρι Κλίντον απέτυχε να μπει στον Λευκό Οίκο; [Βίντεο]

Advertisement

Οι κυνηγοί εξωγήινων που αναζητούν την αλήθεια τους θρηνεί το γεγονός ότι η Χίλαρι Κλίντον δεν έγινε η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ … και συνεπώς δεν θα μπορέσει να ανοίξει τα διαβαθμισμένα αρχεία UFO, όπως είχε υποσχεθεί.

Η κ Κλίντον είχε φλερτάρει με τη λεγόμενη αποκάλυψη εξωγήινων στο παρελθόν, αφού ήταν πρόθυμη να απελευθερώσει όλα τα άκρως απόρρητα αρχεία που κατέχονται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για το θέμα των εξωγήινων και των UFO.

Η δέσμευσή της παρακολουθήθηκε στενά από την Ερευνητική Ομάδα Paradigm, μια οργάνωση εκστρατείας που έχει συσταθεί από τον λομπίστα Steve Bassett, για το θέμα των UFO στις ΗΠΑ.

Ο κ Bassett έχει ζητήσει να δοθεί ένα τέλος σε μια υποτιθέμενη «αλήθεια» για τα UFO, που οι λάτρεις πιστεύουν ότι τέθηκε σε εφαρμογή από την παγκόσμια κυβέρνηση για να κρύψουν την αλήθεια για τους εξωγήινους που επισκέπτονται τη Γη μετά από το περίφημο περιστατικό του Roswell το 1947 στο Νέο Μεξικό.

Αλλά, τώρα ο κ Bassett ελπίζει ότι η Χίλαρι Κλίντον και ο Podesta μπορούν ακόμα να επηρεάσουν το νυν Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να αποκαλύψει τα αρχεία, και να αποκαλύψει την αλήθεια πριν από την αποχώρησή του τον Ιανουάριο.

Μια δήλωση στην ιστοσελίδα της PRG αναφέρει: «Υπάρχουν ακόμα 70 ημέρες για να πείσουν η Κλίντον και ο John Podesta τον Πρόεδρο Ομπάμα σε μία ενημέρωση για την αλήθεια σχετικά με το θέμα των εξωγήινων και των UFO»

© Αποκάλυψη

Advertisement