Θέμα χρόνου η χρεωκοπία στην Αμερική και η Παγκόσμια κατάρρευση

Advertisement

Η Αμερική θα πρέπει να προετοιμάζετε, γιατί υπάρχει μια ολόκληρη σειρά από σημάδια ότι το οικονομικό πρόβλημα βρίσκεται στον ορίζοντα. Η οικονομική ανάπτυξη των ΗΠΑ υποχώρησε σε αρνητικό έδαφος κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2012.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έχει συμβεί σε περισσότερα από τρία χρόνια. Αρκετά σημαντικά μέτρα μεταποιητικής δραστηριότητας έχουν συμβληθεί επίσης τις τελευταίες εβδομάδες, και η εμπιστοσύνη των καταναλωτών βρίσκεται προς τα κάτω. Υπάρχει ένα τεράστιο ποσοστό οικονομικής απαισιοδοξίας στον αέρα αυτή τη στιγμή, και οι Αμερικανοί έχουν τραβήξει τεράστια χρηματικά ποσά από τράπεζες και αγοράζουν μέχρι και πολύτιμα μέταλλα με πρωτοφανείς ρυθμούς.

Εν τω μεταξύ, «οι ηγέτες» των ΗΠΑ δεν φαίνονται πολύ ταραγμένοι για αυτό που συμβαίνει. Για παράδειγμα, ο Αρχηγός της Πλειοψηφικής Γερουσίας Harry Reid εξακολουθεί να επιμένει ότι είμαστε » σε μια ανάκαμψη «, και κάποιοι άλλοι Δημοκρατικοί αποκαλούν τα τελευταία νούμερα του ΑΕΠ» το καλύτερο μέλλον για συρρίκνωση του ΑΕΠ των ΗΠΑ που έγινε ποτέ «.

Αφ’ ετέρου, η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ λέει ότι η οικονομική ανάπτυξη «έχει σταματήσει» κατά τους τελευταίους μήνες, και επομένως η συνέχιση της τελευταίας ποσοτικής χαλάρωσης στο σύστημα τους είναι απαραίτητη. Ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθούν να περιστρέψουν τους αριθμούς, δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να δείχνουν καλύτεροι.

Το 2013 λένε ότι θα είναι μια χρονιά ειρήνης και ευημερίας για την Αμερική. Αλλά σε αυτό το σημείο φαίνεται να υπάρχει μια μεγάλη ώθηση προς τα κάτω για την οικονομία. Πριν από 40 χρόνια, το συνολικό ποσό του χρέους στο αμερικανικό οικονομικό σύστημα ήταν λιγότερο από 2 τρισεκατομμύρια δολάρια . Σήμερα, το συνολικό ποσό του χρέους έχει αυξηθεί σε περισσότερα από 55 τρισεκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, δεν έχει καμία σημασία ποιο κόμμα έχει καταλάβει τον Λευκό Οίκο και την εξουσία, διότι άλλος κινεί απο πίσω τα νήματα, κι αυτός ονομάζεται «Σαμαέλ» (Διάβολος – Σατανάς) σε συνεργασία με τις αδελφότητες του σκότους.

Οι ΗΠΑ δεν είναι τίποτα περισσότερο απο μια χώρα πειραματόζωο, που εκτελεί εντολές απο τα επίγεια τσιράκια των αδελφοτήτων. Η οικονομία των ΗΠΑ πρόκειται να καταρρεύσει σαν ντόμινο που θα παρασύρει και τα υπόλοπα κράτη του πλανήτη. Είναι απλά θέμα χρόνου μέχρι να βγάλουν στο προσκήνιο τον ήδη έτοιμο Αντίχριστο, μόλις αποφασίσουν πως θα είναι εντελώς έτοιμοι για το παγκόσμιο οικονομικό κράχ που θα επιφέρει αυτόματα τον 3 παγκόσμιο πόλεμο και την βασιλεία του Αντιχρίστου.

Advertisement