Ανγκόρι: Η φυλή που φοβάται όλη η Ινδία [Εικόνες]

Advertisement

O Iταλός φωτογράφος Κριστιάνο Οστινέλι έκανε σίγουρα το πιο παράτολμο ρεπορτάζ, όταν πέρασε λίγες μέρες με τους μοναχούς Ανγκόριν, στο Μπεναρές της Ινδίας.

Οι Ανγκόρι είναι η φυλή που φοβάται όλη η Ινδία. Οι περίεργοι μοναχοί ζούνε δίπλα σε σημεία που γίνονται αποτεφρώσεις και τρέφονται με ανθρώπινη σάρκα γιατί πιστεύουν ότι η κατανάλωση ανθρώπινου κρέατος τους φέρνει πιο κοντά στην πνευματική φώτιση.

Πιστεύουν στον θεό Σίβα. Οι τελετές περιλαμβάνουν επίσης την κατανάλωση ποτών από ανθρώπινα κρανία και γεύμα με κεφάλια από ζωντανά ζώα.

Ο φωτογράφος τονίζει ότι δεν κατάφερει να καταλάβει τον τρόπο σκέψης τους:

«Υπάρχει ένα μεγάλο μυστήριο γύρω από αυτούς και οι υπόλοιποι Ινδοί τους φοβούνται καθώς πιστεύουν ότι μπορούν να προβλέψουν το μέλλον, να περπατήσουν στο νερό και να εκφωνήσουν κακές προφητείες».

amghori4

anghori1

anghori2

anghori3

Οι μοναχοί χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό μαριχουάνας, αλκοόλ και διαλογισμού, ο οποίος τους βοηθάει να φτάσουν σε κατάσταση αυξημένης ευαισθητοποίησης και να έρθουν πιο κοντά στο θεό Σίβα.

Οι Ανγκόρι πιστεύουν επίσης ότι, με το να κάνουν αυτό που άλλοι θεωρούν ταμπού ή απάνθρωπο, βρίσκονται πιο κοντά στην επίτευξη του πνευματικού διαφωτισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement