Το απαγορευμένο «μυστικό» της Κάνναβης [Βίντεο]

Advertisement

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Είτε είστε οπαδοί της νομιμοποιήσης είτε είστε οπαδοί τις απαγόρευσης της κάνναβης, πρέπει να ξέρετε ότι η ιατρική και η θεραπευτική της άξιας ήταν γνώστη από την εποχή τον Φαραώ.

Υπάρχουν ιατρικές έρευνες που επιβεβαιώνουν ότι η κάνναβης έχει θεραπευτικές ιδιότητες σε πολλές ασθένειες, όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας, καρκίνος, χρόνιοι πονοκέφαλοι και άλλα.

apagorevmeno-mistiko-kannavis-video

Δυστυχώς αυτό το ιαματικό φυτό επί χρόνια έχει προβληθεί διεθνώς σαν ένα επικίνδυνο ναρκωτικό και αυτό μάλλον σκόπιμα από το διεθνές κύκλωμα τον φαρμακευτικών εταιριών και έτσι δεν είναι νομικά δυνατή η ευρεία χρήση του για θεραπευτικούς σκοπούς.

Το εντυπωσιακό είναι πώς το φυτό αυτό αναπτύσσεται πολύ εύκολα ακόμη και σε αυτοσχέδιες γλάστρες, προσφέροντας έτσι μεγάλες δυνατότητες για την εύκολη ιαματική αξιοποιήση του.

apagorevmeno-mistiko-kannavis-video

Επίσης είναι γνωστό πώς σπόροι της κάνναβης χρησιμοποιούνται ευρέως σε ζωοτροφές, και όσο πάει επιτρέπεται όλο και περισσότερο η χρήση του για έρευνες πάνω σε ασθενείς με σκοπό την θεραπεία τους.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement