Απίστευτο εύρημα στον Άρη: Σύμβολο σε σχήμα κέλτικου σταυρού

Advertisement

Ένα μυστηριώδης σύμβολο έχει βρεθεί σε ένα βράχο στον Άρη. Η εικόνα ελήφθη από το Mars Rover Opportunity, και δείχνει ένα σύμβολο σε σχήμα που μοιάζει με έναν κέλτικο σταυρό της Ιρλανδίας.

Ο κέλτικος σταυρός ή ο ιρλανδικός Σταυρός, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως από πολλούς αρχαίους λαούς, πολύ πριν από την έλευση του Χριστιανισμού.

Η έννοια που συνήθως αποδίδεται σε αυτό το σύμβολο είναι ο Ήλιος, σε συνδυασμό με μια αίσθηση σύνδεσης ανάμεσα στον γήινο κόσμο και τον ουράνιο κόσμο.

Το σύμβολο του Κέλτικου σταυρού.

Στην ανάλυση του συμβόλου του Κέλτικου σταυρού είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στο κέντρο του σταυρού, το σταθερό σημείο που όλες οι παραδόσεις συμφώνησαν να ορίσουν συμβολικά ως τον πόλο, που κάνει την περιστροφή του κόσμου, και αντιπροσωπεύεται γενικά τον τροχό, τόσο μεταξύ των Κελτών, όσο και των Ινδουιστών.

Φυσικά η φωτογραφία είναι από την Nasa και μπορείτε να την δείτε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο, και αυτό γιατί μας αρέσει να μιλάμε πάντα με αποδείξεις.

Βλέπε αρχική εικόνα της NASA

Φωτογραφία Πηγή: http://mars.jpl.nasa.gov/mer/gallery/all/1/m/3720/1M458433044EFFCEQKP2955M2M1.JPG

Advertisement

Το ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.