Ο αρχαίος πολιτισμός των Χόπι ισχυρίζεται ότι οι πρόγονοί τους ήρθαν από τον εσωτερικό της Γης [Βίντεο]

Advertisement

Κάθε φορά που γράφουμε για το Εσωτερικό της Γης, γνωστό και ως Κοίλη Γη, και για πολυάριθμους αρχαίους πολιτισμούς εντός του πλανήτη μας, όπου υπάρχει ζωή, συναντάμε εχθρότητα.

Μα γιατί; Είναι επειδή η ύπαρξη ενός τέτοιου τόπου έρχεται σε αντίθεση με ότι έχουμε διδαχτεί στο παρελθόν; Ή μήπως είναι επειδή είμαστε τυφλά ακόλουθοι στα κύρια δόγματα που έχουν τεθεί σε εφαρμογή κατά το παρελθόν που μας λένε ότι είναι αδύνατο»;

Η ιδέα της Κοίλης Γης υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Σχεδόν όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί μιλούν για ορισμένα μέρη στη Γη, όπου μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στον εσωτερικό κόσμο.

Ένας τέτοιος πολιτισμός είναι και οι Αρχαίοι Χόπι (Hopi)

Είναι ενδιαφέρον ότι θρύλοι μιλούν επίσης για μια μεγάλη πλημμύρα που είναι σαφής παραλληλισμός με των αρχαίων Σουμερίων του Μεγάλου Κατακλυσμού.

Αν ρίξουμε μια ματιά στους αρχαίους Χόπι και τις πεποιθήσεις τους, θα διαπιστώσουμε ότι αυτή η αρχαία κουλτούρα ισχυρίζεται ότι οι πρόγονοί τους δεν φτάνουν από τα βόρεια,  αλλά κάτω από την επιφάνεια της Γης.

Στην πραγματικότητα, οι αρχαίοι Hopi δείχνουν ότι η συγκεκριμένη θέση του θρύλου είναι μέσα στο Grand Canyon, όπου υπάρχουν μυστηριώδη είσοδοι για το εσωτερικό της γης.

archeos-politismos-chopi-video

Οι ιστορίες των ιθαγενών Ινδιάνων ισχυρίζονται ότι το Grand Canyon σχηματίστηκε από το αποτέλεσμα μιας μεγάλης πλημμύρας, η οποία πνίγηκε ο πρώην τρίτος κόσμος, και εκείνοι που είχαν ξεχάσει το δρόμο της θεότητας.

Η κοσμολογία Χόπι διευκρινίζει ότι αυτό είναι το μέρος όπου προέκυψε το υπόγειο καταφύγιο τους μετά την πλημμύρα που είχε καταστρέψει τον Τρίτο Κόσμο.

Λέγεται ότι στο παρελθόν, ότι το Ινστιτούτο Smithsonian – έχει κληθεί για την απόκρυψη αμφιλεγόμενης ανακάλυψης από μια σειρά από αντικείμενα μέσα σε μια τεράστια σπηλιά με περίπλοκα περάσματα και τα δωμάτια, με δισκία που φέρουν παράξενα ιερογλυφικά.

Υπήρξαν εξερευνητές που υποστήριξαν με αποδείξεις ότι η Γη είναι κούφια. Υπάρχουν επίσης διάφορες κουλτούρες και αρχαία αρχεία που απεικονίζουν τις πόλεις και τα όντα που κατοικούν βαθιά υπόγεια. Ανάγλυφα σε βράχους που δείχνουν παράξενα πλάσματα που αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους και τους θρύλους ενός αιθέριου παράδεισου που μπορεί να βρίσκεται μόνο στο κέντρο της Γης μας.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Όπως μπορείτε να δείτε, φαίνεται να είναι πειστικές ενδείξεις ότι ένα μέρος που ονομάζεται «εσωτερικό της Γης» μπορεί πραγματικά να υπάρχει.

Για την Αποκάλυψη, Αναστάσιος Ντίνος

Advertisement