Αρχαίοι Εξωγήινοι: Εξωγήινοι και η Κιβωτός της Διαθήκης [Ντοκιμαντέρ]

Advertisement

Ένα βιβλικό κειμήλιο με απίστευτες δυνάμεις.

Μπορούσε να βλάψει, να σκοτώσει και πρόσφερε τη δυνατότητα επικοινωνίας με τον Θεό. Τις οδηγίες για την κατασκευής της, τις έδωσε ο ίδιος ο Γιαχβέ στους Εβραίους κι ο θρύλος λέει ότι τα Χερουβείμ σπινθηροβολούσαν συνεχώς, καίγοντας  τους ανθρώπους και τα αντικείμενα που βρίσκονταν κοντά.

Είχε η Κιβωτός της Διαθήκης πραγματικά θεϊκή προέλευση ή η δύναμή της προερχόταν από μια άλλη, απόκοσμη πηγή;

– Μήπως πρόκειται για ένα υπέρ-όπλο εξωγήινης προέλευσης; Θα μπορούσε το εσωτερικό της Κιβωτού να αποκαλύψει την ύπαρξη εξωγήινων;

Η Κιβωτός είχε μήκος 1,21 μ., πλάτος 61 εκ. και ύψος 61 εκ.. Ήταν κατασκευασμένη από ένα περιέργως υπέρ-σκληρό ξύλο ακακίας και επιστρωμένη εσωτερικά και εξωτερικά με φύλλα καθαρού χρυσού.

Στις 4 πλευρές έπρεπε να υπάρχουν τέσσερις χρυσοί κρίκοι.

Το πάνω μέρος, το ιλαστήριο, θα έπρεπε να είναι κι αυτό από καθαρό χρυσό, με δύο χρυσόφτερα Χερουβείμ τοποθετημένα αντικριστά.

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement

Το ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.