Black Out: Το επόμενο βήμα για την υποδούλωση των λαών

Advertisement

ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΚΛΙΜΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας γνωρίζει ότι σκόπιμα ο υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ παραπλανεί τον κόσμο προτρέποντας τον να κάνει προμήθειες για 10 μέρες καθώς εκείνο που κρύβεται πίσω από όλη αυτήν την ιστορία σκόπιμα δεν αποκαλύπτεται.

Σκόπιμα επίσης κινδυνολογεί για επικείμενες καταστροφές προκαλώντας το κατάλληλο ψυχολογικό κλίμα εκφοβισμού.

food-supply

Όλη αυτή η εκστρατεία έχει σαν επίμαχο σημείο την ψυχολογική προετοιμασία για την πιθανότητα ενός σχεδιαζόμενου γενικού black out που θα μπλοκάρει όλες τις οικονομικές συναλλαγές που γίνονται online, θα καταστρέψει τις αποθηκευμένες ποσότητες τροφίμων και γενικά θα παραλύσει όλη την καθημερινή δραστηριότητα καθηλώνοντας τον κόσμο στο έλεος αυτών που προκάλεσαν σκόπιμα το black out.

Με αυτόν (τον ωραίο) τρόπο αποδυναμώνεται κάθε δυνατότητα επιβίωσης και όλοι γίνονται έρμαια των εξουσιαστών της Νέας Τάξης.

black-out-epomeno-vima-ipodoulosi-laon

Ειδικά με το σατανικό σχέδιο του black out δεν έχεις ιντερνέτ και συνεπώς δεν έχεις και κοινωνικά δίκτυα επικοινωνίας, δεν έχεις ούτε τηλεοπτική ούτε ακόμα και ραδιοφωνικές ενημερώσεις και έτσι ουσιαστικά ο πολίτης καταδικάζεται σε ένα χάος ανυπαρξίας. Ο σύγχρονος πολιτισμός μας εξελίχτηκε με αυτόν τον τρόπο ώστε να εξαρτάται από ένα κουμπί που θα πατήσει κάποιος σκοτεινός εξουσιαστής για να νέκρωσει τα πάντα.

Η δημιουργία του αισθήματος ανασφάλειας που εντείνεται με το καλλιεργούμενο κλίμα της ισλαμικής τρομοκρατίας, είναι επίσης άλλη μια παράμετρος ψυχολογικής εξόντωσης με συνέπεια την ολοκληρωτική καθυπόταξη των λαών.

Η συμπαιγνία του πολίτικου συστήματος που είναι όργανο εφαρμογής όλων αυτών των σατανικών σχεδίων φαίνεται ξεκάθαρα από το σκάνδαλο των παχυλότατων αμοιβών όλων αυτών των κοινοβουλευτικών σαπιόκοιλων που είναι στην υπηρεσία της Νέας Τάξης την ιδία ώρα που οι λαοί υποφέρουν από τις πολιτικές λιτότητες και από την σχεδιασμένη εισβολή των ισλαμικών στοιχείων που έχουν πλημυρίσει την Ευρώπη.

Ακόμα και αυτά που σας προτείνουν μέσα στο κλίμα εκφοβισμού που καλλιεργείται, δηλαδή το να αποθηκεύσει κανείς τρόφιμα και διάφορα εφόδια είναι άνευ ουσίας αν σκεφτείτε ότι χωρίς ρεύμα δεν μπορείτε ούτε να μαγειρέψετε ούτε να κάνετε πολλές άλλες απαραίτητες ενέργειες για την επιβίωση.

Όλα αυτά που περιγράφονται παραπάνω, κατά πολύ περίεργο τρόπο τα είχε περιγράψει σε ένα εντυπωσιακό βιβλίο το 2013 ο Marc Elsberg με τίτλο «Blackout» πράγμα που δείχνει ότι τα σχέδια είχαν καταστρωθεί πριν από καιρό και ακολουθείται μια συγκεκριμένη πορεία παραπλάνησης και έντεχνης υποταγής των λαών.

black-out-book

Ύστερα λοιπόν, από την κλήση της κυβέρνησης της Γερμανίας προς τους πολίτες για να αποθηκεύσουν τροφή και νερό για 10 μέρες και της ανακοίνωσης η οποία προετοιμάζεται να αφήσει το στρατό να αναλάβει καθήκοντα της αστυνομίας, όπως φαίνεται η Ρωσία, η Κίνα και οι ΗΠΑ προετοιμάζουν επίσης τους πολίτες τους για πόλεμο.
Η ένταση μεταξύ της Ανατολής κα της Δύσης γίνεται ισχυρότερη, ο Πούτιν απειλεί για προληπτικό χτύπημα και ισχυρές πολιτικές και στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ απαιτούν από τις Ηνωμένες Πολιτείες να σκοτώσουν τους Ρώσους στη Συρία και να παρατάσσουν χερσαία στρατεύματα εκεί επειδή οι ISIS και σύμμαχοί τους χάνουν τον πόλεμο.

Πολλοί αναλυτές αναμένουν έναν επερχόμενο πόλεμο μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας, ο οποίος θα πηγάζει από την Συρία. Αυτό βρίσκεται σε συμφωνία με τις βιβλικές προφητείες των έσχατων χρόνων, το οποίο δεν προκαλεί έκπληξη, εφόσον οι εξελίξεις κατευθύνεται από τις Μασονικές δυνάμεις. Ο στόχος τους είναι ο ερχομός του Εωσφορικού τους Υιού του Δαυίδ (Ben David) για να κυβερνήσει τον κόσμο.

Παρόλα αυτά, αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την αιματοχυσία του Αρμαγεδώννα. Αλλά αυτό είναι ένα σημάδι της Δευτέρας Παρουσίας του Χριστού.

Όπως πάντα η μέθοδός τους είναι η εγελιανή διάλεκτος: Δύση εναντίον της Ανατολής, με σύνθεση την κομμουνιστική Ατζέντα 21.

Οι κοσμικοί λόγοι παρόλα αυτά είναι η θέση του πετροδολαρίου των ΗΠΑ, δηλαδή η ραχοκοκαλιά της υπερδύναμης των ΗΠΑ και η θέση των κεντρικών τραπεζών των Ρόθσιλντ. Αν καποιά κράτη παρακάμψουν το δολάριο για εμπόριο πετρελαίου ή δεν επιθυμούν μια κεντρική τράπεζα των Ρόθσιλντ, δέχονται επίθεση από τον ιδιωτικό στρατό των Ρόθσιλντ-Ροκφελερ και το ΝΑΤΟ (Αφγανιστάν, Ιράκ, Λιβύη, Συρία).

Μετά από μια εμφανή μεγάλη διαμάχη μεταξύ των Ρόθσιλντ και τον βασιλιά των Φαρισαϊκών Εβραίων Πούτιν, ο Πούτιν έχει μετατρέψει τώρα τον εαυτό του σε έναν νέο Στάλιν, καθαρίζοντας τους εχθρούς του, αλλά συνεχίζοντας να οδηγεί μια κυβέρνηση Εβραίων ολιγαρχών.

Ο Πούτιν τώρα σιωπηλά έχει αποφασίσει να παρατήσει την κεντρική τράπεζα των Ρόθσιλντ και να τυπώσει ρούβλια ανεξάρτητα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, ώστε περιορίζει τις χρηματικές παροχές της Ρωσίας σε σημείο παραλογισμού.

Αυτό σημαίνει ότι η Ρωσία έχει δημιουργήσει μια αιτία πολέμου με το ΝΑΤΟ των Ρόθσιλντ, καθώς ο Πούτιν βυθίζει το δολάριο των Ρόθσιλντ, για το οποίο οι Ρόθσιλντ ξεκίνησαν πόλεμο με τις ΗΠΑ, δολοφόνησαν προέδρους, και μέσω του οποίου έφερε τις ΗΠΑ στο χείλος της οικονομικής κατάρρευσης.

russia-usa-war

Ο λόγος είναι ότι το δολάριο, καθώς και το τύπωμα άλλων χρημάτων, προκηρύσσει χρέος στους Ρόθσιλντ και το ενδιαφέρον στρέφεται τώρα στις παγκόσμιες οικονομίες.

Αλλά εδώ έρχεται το παράδοξο. H Γκόλντμαν Σακς των Ρόθσιλντ ίδρυσε τη λέσχη κρατών των BRICS, έβγαλε πολλά λεφτά λεηλατώντας τους και έχοντας τους να κάνουν τις συναλλαγές τους στο δικό τους νόμισμα, παρατώντας το δολάριο. Τώρα στα ξαφνικά, η Γκόλντμαν Σακς, σταματάει την ενίσχυση των κεφαλαίων των BRICS, αποτελειώνοντας τους με αυτόν τον τρόπο και αφήνοντας τις χώρες αυτές να λεηλατηθούν μεμονωμένα περεταίρω από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Περιβάλλοντος των Ρόθσιλντ.

Ένα ακόμη παράδοξο είναι ότι ο Ιακώβ Ρόθσιλντ παραδέχεται το χάος που δημιουργήθηκε από τις δικές του κεντρικές τράπεζες, πουλάει δολάρια και αγοράζει χρυσό: ο Ρόθσιλντ προφανώς αυτοβυθίζει το δολάριο της δικής του ομοσπονδιακής τράπεζας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement