Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Advertisement

Φαντασία! Από μόνη της η λέξη έχει γίνει συνώνυμο του μη πραγματικού! Όταν θέλουμε να δείξουμε ότι κάτι δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει τότε το τοποθετούμε σε μια διάσταση που την θεωρούμε ανύπαρκτη και την αποκαλούμε φαντασία!
 
Όλα τα παραπάνω βέβαια είναι λανθασμένα! Προφανώς αν ακόμη πιστεύουμε κάτι από όσα παρουσίασα μέχρι τώρα έχουμε πολύ φτωχή φαντασία.
 
Μα τι είναι στα αλήθεια η φαντασία. Ποια ανθρώπινη λειτουργία δραστηριοποιείται τι παράγει τι ακριβώς συμβαίνει εκείνη τη στιγμή μέσα στον εγκέφαλο μας και αφού είναι κάτι ψεύτικο σε τι ωφελεί να γίνεται.
 
Ας δούμε λίγο κάτι άλλο που έχει άμεση σχέση με τα προηγούμενα ερωτήματα. Τι προηγείται πριν από κάθε δημιουργική δραστηριότητα του ανθρώπου. Θέλουμε να εφεύρουμε μια συσκευή χρήσιμη για τη καθημερινότητα μας. Ορίστε αναρωτηθείτε τι ακριβώς κάνει ένας άνθρωπος που αναζητά μια τέτοια λύση. Ασφαλώς δεν σηκώνεται ξαφνικά απ’ την καρέκλα του και αρχίζει να συλλέγει τα υλικά με τα οποία θα πραγματοποιήσει την επιθυμία του.
Τι κάνεις όμως; Μήπως αρχίζει και σκέφτεται; Ωραία σκέφτεται. Δοκιμάστε να σκεφτείτε κάτι χωρίς να πλάσετε μια νοητική εικόνα στο μυαλό σας

Σκεφτείτε οτιδήποτε αλλά προσπαθήστε να μη το «δείτε» νοερά. Δε μπορείτε; Γιατί;

Απλούστατα επειδή έτσι λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Ωραία σκέφτεστε και ταυτόχρονα βλέπετε μια εικόνα. Ερώτηση: Η εικόνα που βλέπετε είναι πραγματική; Θα απαντήσετε βιαστικά και λανθασμένα αλλά θα το κάνετε γιατί έτσι έχετε μάθει να κάνετε από τότε που πιστέψατε όλα όσα τεχνηέντως σας έχουνε μάθει οι σκεπτικιστές αυτού του πλανήτη που προφανώς ενδιαφέρονται να κρατήσουν τη γνώση για προσωπικό τους όφελος.
 
Θα απαντήσετε και θα πείτε όχι η εικόνα δεν είναι αληθινή. Ωραία και τι είναι; Θα απαντήσετε ότι είναι φανταστική! Πολύ σωστά είναι φανταστική αλλά σας διαφεύγει κάτι πολύ σημαντικό. Είναι φανταστική αλλά δεν είναι ψεύτικη. Είναι η μακέτα της πραγματικότητας. Είναι το δημιούργημα σας που αναμένει να του εμφυσήσετε ζωή. 
Προσέξτε δε μιλάω για την ονειροπόληση κατά την οποία το μυαλό σας κάνει σεργιάνι σε διάφορες άσχετες στιγμές γεγονότα ή πράγματα γιατί και τότε πλάθετε αλλά είναι σαν να πετάτε σκουπίδια στο σαλόνι σας. Αναφέρομαι αποκλειστικά στη δημιουργική φαντασία. Εκείνη τη διαδικασία κατά την οποία πλάθετε με τη σκέψη εικόνες ενός αντικειμένου, ενός γεγονότος ή μιας κατάστασης που επιθυμείτε να αποκτήσετε ή να βιώσετε.
 
Αυτή η φαντασία δεν είναι ψέμα αλλά ένα αληθινό γεγονός που δεν είναι του κόσμου τούτου όπως είπε κάποιος πολύ γνωστός σας 2000 περίπου χρόνια πριν. Σε μια άλλη διάσταση εκεί που δονείται ο νοητός κόσμος δημιουργήσατε αυτό που «είδατε» με τα μάτια της ψυχής. Του δώσατε χρώμα, συναίσθημα, άρωμα και ζωή. Είστε ο δημιουργός του κι αυτό πάντοτε θα σας αναζητά γιατί από εσάς φορτίζεται με ενέργεια και επιδιώκει να εμφανιστεί στην υλική σας ζωή.
 
Η φαντασία είναι πραγματικότητα σε ένα κόσμο αόρατο και θα γίνει επίσης πραγματικότητα στον ορατό σας κόσμο.
 
Η τακτική συνειδητή δημιουργική φαντασία στέλνει αόρατες δέσμες δόνησης σε αυτό που έχει υλοποιηθεί στον αστρικό κόσμο και το καλεί να παρουσιαστεί στην τρίτη διάσταση. Έτσι έχουν πραγματοποιηθεί από καταβολής κόσμου τα πάντα. Αν το αναλογισθείτε θα το κατανοήσετε, Ότι επιχειρείτε βάσει των παραπάνω συμβαίνει. Συνεπώς μη σπαταλάτε τον αστρικό σας πυλό για άχρηστα πράγματα ή αρνητικά γιατί κι αυτά θα σας αναζητήσουν όπως και τα θετικά και χρήσιμα.
 
Ακόμη κι αν είστε δύσπιστοι και σκεπτικιστές για το δικό σας καλό ακολουθείστε τις παραπάνω συμβουλές. Επειδή εσείς δε πιστεύετε δε σημαίνει ότι θα ακυρώσετε τις λειτουργίες του σύμπαντος.
 
Η φαντασία είναι πραγματικότητα ή αν θέλετε να το πω πιο ρεαλιστικά η συνειδητή δημιουργική  φαντασία γίνεται πάντα πραγματικότητα.

ΠΗΓΗ

Έλληνες ισχυρίζονται οι Βέδες τα ιερά βιβλία των Ινδών, κατασκεύαζαν ιπτάμενες μηχανές!!!!

Advertisement

Έλληνες ισχυρίζονται οι Βέδες τα ιερά βιβλία των Ινδών, κατασκεύαζαν ιπτάμενες μηχανές!!!!
 
Το αρχαίο ινδικό βιβλίο Samarangana Sutradhara γράφει για τους πολέμους στην Αρχαία
Ινδίας. Εκεί μέσα υπάρχουν κείμενα που αναφέρουν με ακριβείς λεπτομέρειες, πως
κατασκευάζονταν μηχανές που μπορούσαν να πετάξουν. 
Αυτές οι μηχανές ονομάζονταν Vimana.Για την κατασκευή αυτών των εναέριων μηχανών χρησιμοποιούσαν ελαφριά υλικά όπως σίδηρο, χαλκό, υδράργυρο και μόλυβδο. 
Μπορούσαν να πετάξουν για μεγάλες αποστάσεις και το κείμενο Samarangana Sutradhara αφιερώνει 230 σελίδες για την κατασκευή αυτών των μηχανών, και την χρήση τους στην ειρήνη και στον πόλεμο. Δείτε την ποιο κάτω φωτογραφία. 
Ποιοι ήταν αυτοί που κατασκεύαζαν αυτές τις μηχανές !!! Όλες οι ιστορίες των ινδικών συγγραμμάτων κατονομάζουν για κατασκευαστές των μηχανών αυτών τους Έλληνες!!!!!. 
Στο Brihat Kath _ Αlokasamgraha, περιγράφεται η προσπάθεια του βασιλιά Rumanavat να αποκτήσει μια ιπτάμενη μηχανή. Απευθύνθηκε στους μηχανικούς του να του την κατασκευάσουν. 
Αυτοί του απήντησαν ότι ίδιοι δεν ξέρουν να κατασκευάζουν τέτοιες μηχανές και οι μόνοι που μπορούν να φτιάξουν Vimanes είναι οι Έλληνες. 
To ότι μόνον οι Έλληνες μπορούσαν να κατασκευάσουν τέτοιες μηχανές αναφέρονται πολλές φορές στα ιερά ινδικά βιβλία. Π.χ. στο βιβλίο οι “πράξεις του βασιλιά Harsha”,του 7ου αιώνα π. Χ ο βασιλιάς Harsha αποκτά μια ιπτάμενη μηχανή που την κατασκεύασε ένας Έλληνας που τον είχε φυλακισμένο.

Από το περιοδικό Αναζήτηση

Πέντε παράδοξα στο Γαλαξία μας

Advertisement

  • V838 Μονόκερως
V838_Monocerotis
Το V838 είναι μέσα στο σκοτεινό αστερισμό του Μονόκερου
Τον Φεβρουάριο του 2002, ένα άστρο που μέχρι τότε ήταν αδιευκρίνιστο περίπου 20.000 έτη φωτός μακριά μας, ξαφνικά έλαμψε τόσο πολύ, όσο ένα εκατομμύριο φορές τη λάμψη του ήλιου μας. Τον επόμενο μήνα αυτό συνέβη ξανά. Και τον Απρίλιο. Πιστεύεται ότι ήταν ένα νόβα (nova) – ένας λευκός νάνος που έλκει αέριο από ένα συνοδό του, έως ότου πυροδοτηθεί μια θερμοπυρηνική έκρηξη στην επιφάνειά του. Αλλά το νόβα δεν μπορεί να συμβεί τρεις φορές σε ένα σύντομο διάστημα και στη συνέχεια να ηρεμήσει.

Ήταν μια σπάνια έξαρση κοντά στο τέλος της ζωής ενός γιγάντιου άστρου; Ή η κραυγή δύο άστρων που συγκρούονται; Ή ένα άστρο κατάπιε τρεις γιγάντιους πλανήτες; Το σίγουρο είναι ότι η τριπλή ριπή του φωτός αντανακλάται από τη γειτονική σκόνη που είναι σε ζώνες γύρω από το αντικείμενο, καθιστώντας το ένα πραγματικά κοσμικό στολίδι.
  • Παράξενα μπλε σμήνη
Ngc6397_hst_blue_straggler Τα πυκνά σφαιρωτά αστρικά σμήνη του Γαλαξίας μας αποτελούνται από κόκκινα, ελαφρά και αρχαία αστέρια, τα περισσότερα των οποίων έχουν ηλικία πάνω από 10 δισεκατομμύρια χρόνια. Ωστόσο υπάρχουν λίγα σφαιρωτά αστρικά σμήνη που λάμπουν σε μπλε-λευκό φως – κάτι που υποδηλώνει ότι περιέχουν άστρα ανώμαλα ζεστά, φωτεινά και νεαρά.
Τώρα πλέον θεωρούμε ότι αυτά τα «μπλε παράξενα σμήνη» είναι τόσο παλιά όσο και οι κόκκινοι σύντροφοι τους, αλλά έχουν κατά κάποιο τρόπο αναζωογονηθεί. Κάποια από αυτά τα άστρα μέσα τους μπορεί να έχουν απορροφήσει αέριο από ένα γειτονικό αστέρι, συμπιέζοντας τον κεντρικό πυρηνικό τους κινητήρα, έτσι ώστε να καίει τα καύσιμα τους πιο γρήγορα και έτσι να γίνονται πιο ζεστά. Άλλα πάλι μπορεί να είναι οι απόγονοι μιας αστρικής συγχώνευσης – δύο ψυχρά κόκκινα αστέρια που η συγχώνευση τους να έφτιαξε ένα καυτό μπλε άστρο.
  • Τοξότης Α *
Ο Τοξότης Α* είναι μια πηγή ραδιοκυμάτων στο κέντρο του Γαλαξία μας, και νομίζουμε ότι εκεί υπάρχει μια τεράστια μαύρη τρύπα κάπου τέσσερα εκατομμύρια φορές τη μάζα του ήλιου μας.Σε ορισμένες γαλαξίες, μια τέτοια μαύρη τρύπα θα ήταν μια τρομακτική πηγή της ακτινοβολίας, απίστευτα σε φως και ακτίνες Χ, καθώς θα απορροφούσε το γύρω αέριο. saga Αυτό όμως δεν το βλέπουμε στον Γαλαξία μας. Αυτό οφείλεται εν μέρει γιατί το αντικείμενο Τοξότης Α* έχει μια πολύ ανεπαρκή προμήθεια αερίου, αλλά ακόμα και αυτό να συμβαίνει πάλι είναι μια αμυδρή πηγή φωτός, και φαίνεται να είναι ασυνήθιστα αναποτελεσματική στη μετατροπή του αερίου σε θερμότητα και φως. Μερικές ενδείξεις ως προς το γιατί αυτό συμβαίνει μπορεί να το καταλάβουμε το επόμενο έτος, όταν ένα κοντινό νέφος αερίου φαίνεται να τροφοδοτήσει το ‘στομάχι’ του απαθούς γίγαντα.
  • S2
Το S2 είναι ένα μπλε-λευκό άστρο που λάμπει έντονα και που έχουμε κάποιες ειδικές εξηγήσεις για αυτό. Είναι πολύ κοντά σε τροχιά γύρω από την κεντρική μαύρη τρύπα του Γαλαξία, τον Τοξότη Α*, ενώ κινείται με μια ταχύτητα μέχρι και 5.000 χιλιόμετρα ανά δευτερόλεπτο, ή σχεδόν το 2% της ταχύτητας του φωτός. Η περίοδος του γύρω από την κεντρική μαύρη τρύπα είναι 15.56 έτη και η απόσταση του από αυτήν περίπου 17 ώρες φωτός (120 AU) ή 4 φορές περίπου την απόσταση του Ήλιου από τον Ποσειδώνα.
s2clust Σε αυτή την απόσταση που βρίσκεται, θα πρέπει η βαρύτητα της μαύρης τρύπας να κομματιάζει τα νέφη του αερίου προτού καν αυτά μπορέσουν να συμπυκνωθούν σε νέα αστέρια. Και παρόλο που ένα αστέρι θα μπορούσε να μεταναστεύσει προς το εσωτερικό σε πιο ήρεμα εδάφη, το S2 είναι ένα λαμπρό νεαρό άστρο ηλικίας όχι περισσότερο από 10 εκατομμύρια χρόνια, του οποίου η ζωή φαίνεται να είναι πολύ σύντομη για ένα τέτοιο ταξίδι.
  • SDSS J102915 172927
Τα περισσότερα αστέρια σήμερα περιέχουν μια μέτρια ποσότητα από βαριά στοιχεία τα οποία κληρονόμησαν από τις προηγούμενες γενιές άστρων. Αυτό όμως δεν συμβαίνει με το άστρο SDSS J102915 172927, κάπου 4.000 έτη φωτός μακριά μας. Ανακαλύφθηκε μόλις το περασμένο έτος, και είναι σχεδόν ένα παρθένο μείγμα από υδρογόνο και ήλιο, με μόλις 0,00007 τοις εκατό άλλα στοιχεία.
eso1132b Το μίγμα αυτό είναι παρόμοιο με την πρωταρχική ύλη που προέκυψε από το Big Bang. Τέτοιo καθαρό αέριο που λείπει το οξυγόνο και ο άνθρακας, που συνήθως βοηθούν τα νέφη να ψυχθούν και να αρχίσει η συμπύκνωση τους σε άστρα, θεωρήθηκε ότι σχημάτισε μόνο κολοσσιαία, βραχύβια άστρα στις απαρχές του Κόσμου. Κανείς δεν ξέρει πώς αυτό το ανώμαλο αντικείμενο κατάφερε να σχηματιστεί – ίσως να ήταν ένα κομμάτι ύλης που αναδύθηκε κατά τη γέννηση ενός άστρου υπεργίγαντα, πίσω στις σκοτεινές εποχές του σύμπαντος.

ΠΗΓΗ

ΦΟΙΝΙΚΑΣ. ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ.

Advertisement

Ιερό μυθικό πουλί. Η Φιλική Εταιρεία χρησιμοποίησε τον Φοίνικα ως σύμβολο του Ελληνικού κράτους που ξαναγεννιέται από τη στάχτη του. Ο Α. Υψηλάντης στη σημαία του Ιερού Λόγου και ο Καποδίστριας τον καθιέρωσε επίσημο έμβλημα του κράτους και το απεικόνισε πάνω στα νομίσματα και τις σφραγίδες.
  

Από τον Ησίοδο τον -8ο αιώνα, έχουμε την αρχαιότερη  αναφορά  για τον Φοίνικα, που τον ταυτίζει με τον ήλιο και τον Θεό ΑπόλλωναΚατά τον Ηρόδοτο είχε το μέγεθος του αετού και πούπουλα χρυσοκόκκινα (βιβλ. 2,73). Κάθε 500 χρόνια ερχόταν από την Αραβία στην Ηλιούπολη της Αιγύπτου, μεταφέροντας το νεκρό πατέρα του, τον οποίο τύλιγε σε σχήμα αβγού μέσα σε σμύρνα και τον έθαβε στο ιερό του Ήλιου. Ο Έλληνας ιστορικός Ηρόδοτος,  λέει: «Δεν έχω δει ποτέ αυτό το πουλί παρά μόνο σε εικόνες. Μέρη του φτερώματός του έχουν το χρυσό χρώμα και άλλα βαθυκόκκινο και μοιάζει στο περίγραμμα και τις διαστάσεις με αετό. 
Το πουλί αυτό μοιάζει με μεγάλο αετό ή με ερωδιό με χρυσό και κόκκινο φτέρωμα αν και ο κινέζικος έχει πέντε χρώματα. Του δίνουν πολλές ηλικίες, 500 , 540 , 1000 , 1461 , 12.994 χρόνια. Αυτός είναι ο Φοίνικας που γνωρίζουμε, το πουλί που αναγεννάτε μέσα από τις στάχτες του».  Ο Φοίνικας δεν ζει με φρούτα ή λουλούδια, αλλά με μία υγρή κολλώδη ουσία, όπως το ρετσίνι, που ευωδιάζει λιβάνι. Μύρα η κομμιοφόρος. Κατά τον Πλίνιο ένας μόνο Φοίνικας υπάρχει σ` ολόκληρο τον κόσμο. Όταν γερνά, κατασκευάζει φωλιά με κλαδιά αρωματικών φυτών, τη γεμίζει με αρώματα και πεθαίνει καιόμενος μέσα σ` αυτή. Από τη στάχτη του ξαναγεννιέται και μεταφέρει τα λείψανα της προηγούμενης υπάρξεώς του μαζί και της φωλιάς του στην πόλη του Ήλιου για ταφή. 
Ο Πλίνιος ο πρεσβύτερος γράφει ότι: «Ο Φοίνικας ζούσε 1.460 έτη και οι ενδείξεις της επιστροφής του δίνονταν από τις κινήσεις των αστέρων». Ο Πλατωνικός Φιλόσοφος Κέλσιος, στο έργο του «Αληθής Λόγος», μας λέει: Ένα πουλί της Αραβίας, ο Φοίνικας, κουβαλά στην Αίγυπτο τον νεκρό πατέρα του τυλιγμένο σε σμύρνα (βαλσαμόδεντρο) και τον αποθέτει στο τέμενος του ήλιου.
Ο Οβίδιος μας λέει, ο Φοίνικας έρχεται από την Ασσυρία, αλλά αυτό το πουλί εμφανίζεται σε πολλά μέρη του κόσμου. Όλα αυτά τα πουλιά έχουν ταυτιστεί με τον ήλιο και μοιάζουν πολύ στο πουλί που περιγράφει ο Οβίδιος. Ο Οβίδιος στο έργο του «Μεταμορφώσεις» γράφει τα εξής για τον Φοίνικα: «Ο Φοίνικας, όπως τον ονομάζουν οι Έλληνες, είναι ένα μυθικό πουλί, που αναγεννάτε από την τέφρα του. 
Είναι ένα ιερό πουλί που έρχεται πάντα από την ανατολή και φέρνει τον πατέρα του βαλσαμωμένο μέσα σε μια σφαίρα γεμάτη μύρο και πηγαίνει και την αφήνει μέσα στον ναό του Ηλίου της Ηλιούπολης. Εκεί χτίζει και την φωλιά του στην πέτρα του ηλίου, και από εκεί χανόταν μέσα στις φλόγες όταν ήθελε να φύγει. Οι Αιγύπτιοι ονόμαζαν το πουλί αυτό «Μπενού» και το ταύτιζαν με τον θεό Ατούμ, θεό της δημιουργίας, κατόπιν με τον Ρα και τέλος με τον Όσιρι. Τα κείμενα των πυραμίδων τοποθετούν το γεγονός της δημιουργίας και των Ζεπ Τεπί (θεοί) στην Ηλιούπολη, στον «Ναό του Φοίνικα». 
 
Σύμφωνα με την παράδοση, ο Φοίνικας, αυτό το εξαίσιο πουλί, εμφανίζεται σαν από θαύμα  πάντα από τον ανατολικό ορίζοντα κατά την διάρκεια παγιωμένων σημείων του ουρανού, για να αναγγείλει την αρχή μιας νέας κοσμικής εποχής. Επέστρεφε στην Ηλιούπολη αναγεννημένος κάθε 1.460 χρόνια, όταν έκλεινε ο Σωθικός (Σειριακός) κύκλος, ο οποίος και ονομαζόταν «Ιδανικό Νέο Έτος» και συνέπιπτε με την ηλιακή αύξηση του Σειρίου.
Οι περισσότεροι σύγχρονοι ερευνητές της αρχαίας αιγυπτιακής θρησκείας αναφέρουν ότι τα μυστήρια της Αιγύπτου ή «Μυστήρια του Όσιρι» θεσπίστηκαν από τον Ερμή τον Τρισμέγιστο, που ήταν παιδαγωγός του Όσιρι. Σχεδόν όλες οι πληροφορίες για τα αιγυπτιακά Μυστήρια προέρχονται από τον Έλληνα ιστορικό Ηρόδοτο. Έδρα των αιγυπτιακών μυστηρίων ήταν η πόλη Άβυδος, με τον μεγαλοπρεπή ναό του θεού «Ήλιου – Ρα». Όμως τα πιο μεγάλα και τα πιο ιερά μυστήρια της αιγυπτιακής θρησκείας ήταν τα «Μυστήρια του Φοίνικα» στην Ηλιούπολη 
Ο Φοίνικας ήταν ένα ιερό πουλί γνωστό σαν «Πνεύμα του Αναστημένου Όσιρι», το οποίο, σύμφωνα με τις θρησκευτικές δοξασίες της Αιγύπτου, ζούσε στον αστερισμό του Σειρίου. Ήταν το θεϊκό σύμβολο του Όσιρι και δήλωνε την αναγέννηση, η οποία άρχιζε από το «Μέγαρο του Φοίνικα» της Ηλιούπολης, όπως αναφέρουν τα κείμενα της πυραμίδας Τεξτς. Ο Γερμανός φιλόλογος Αδόλφος Έρμαν αναφέρει τα εδάφια των ταφικών μνημείων στα οποία είναι γραμμένα τα εξής: «Η ψυχή του Όσιρι κατοικεί στο πουλί Μπενού (Φοίνικας)». Ο ίδιος ο Όσιρις λέει: «Είμαι ο μεγάλος Φοίνικας που είναι το Ένα. Είμαι ο Όσιρις που έρχομαι από τον Σείριο. Είμαι ο επιβλέπων των πάντων».

Ο Πλούταρχος εξηγεί, ότι όλα τα ονόματα των Αιγυπτίων Θεών είναι Ελληνικά, και τα μετέφεραν στην Αίγυπτο, από την Ελλάδα οι εκάστοτε μεταναστεύσαντες Έλληνες. Επί πλέον (ο Πλούταρχος) ως ιερέας του Απόλλωνος στους Δελφούς, μας φανερώνει ότι η θεά Αθηνά και η Ίσις, είναι το ίδιο πρόσωπο, η ίδια θεότης με διαφορετικό όνομα. Καθώς και ο θεός Ώρος ταυτίζεται υπό των Ελλήνων με τον Απόλλωνα. Δηλαδή οι (αρχαίοι) Αιγύπτιοι και οι Έλληνες είχαν τους ίδιους Θεούς με διαφορετικά ονόματα και αυτό μας υποδεικνύει κοινή καταγωγή μεταξύ τους.  

Ο Πλούταρχος στο έργο του «Περί Ίσιδος και Οσίριδος» μας δηλώνει ότι η θεά Ίσις συμβολίζει το άστρο του Κυνός Σείριον ή Σώθιν «Εγώ ειμί η εν τω άστρω τω Κυνί επιτέλλουσα, κατακολουθών τω Ωρίωνι τω αστερισμώ του Οσίριδος» (Δαμάσκιος παρά Hopner). «Υπό των Ελλήνων (συνεχίζει ο Πλούταρχος) Κύων καλείται η ψυχή της Ίσιδος, Σώθις δε υπό των Αιγυπτίων, Ωρίων δε, η ψυχή του Ώρου, η δε ψυχή του Τυφώνος, Άρκτος. Οι δε ψυχές τους λάμπουν ως άστρα στον ουρανό. Επί πλέον αναφέρει «τον Θεό Όσιρι, ως στρατηγό και πλοίαρχο του Κανώβου, το οποίον πλοίο, ονομάζουν οι Έλληνες ΑΡΓΩ». Ο αστερισμός Της Αργούς, δεν απέχει μακριά από τους αστερισμούς του Ωρίωνος και του Κυνός, από τους οποίους ο πρώτος εθεωρείτο ως ο ιερός αστερισμός του Ώρου και ο δεύτερος της Ίσιδος».
 Ο Όσιρις, εξομοιώθηκε με πολλές θεότητες του Ελληνικού πάνθεου, κυρίως δε με τον Διόνυσο και τον Άδη. Όντας αρχικά θεός της φύσης, ενσάρκωση του πνεύματος της βλάστησης, που πεθαίνει κατά το θερισμό και αναγεννάται όταν φυτρώνει ο σπόρος, ο Όσιρις λατρεύθηκε σε ολόκληρη την αρχαία Αίγυπτο ως θεός των νεκρών. Ο Όσιρις μαζί με τον Σέραπη χαρακτηρίζονταν  Άζωνοι θεοί.

Σύμφωνα με πανάρχαιες  παραδόσεις όλων των ιστορικών λαών του πλανήτη, οι Θεοί μας, τα ουράνια όντα, επιστρέφουν σε τακτά χρονικά διαστήματα, κάθε 13.000 χρόνια στην αρχή ή στο τέλος ή και στο μέσον του ζωδιακού κύκλου, που διαρκεί 25.920 χρόνια. Σύμφωνα με μαρτυρίες αρχαίων ιστορικών, που αναφέρονται στο «Ημερολόγιο της Πέτρας» που υπήρχε στην επικάλυψη της μεγάλης πυραμίδας, προκύπτει ότι ο νέος «Κύκλος του Φοίνικα» συμπίπτει με το κλείσιμο της ζωδιακής τροχιάς της Γης, στις 21-12-2012 του ισχύοντος σήμερα ημερολογίου.

Η Κίνα σχεδιάζει επανδρωμένη αποστολή στη Σελήνη

Advertisement

Η Κίνα σχεδιάζει επανδρωμένη αποστολή στη Σελήνη

Η αποστολή στη σελήνη προβλέπεται να αρχίσει μετά το 2020. Ένα τεράστιο άλμα για την Κίνα…

Στην εφαρμογή του προγράμματος επανδρωμένης αποστολής στη Σελήνη -και απόβασης στην επιφάνειά της Κινέζων κοσμοναυτών- προχωρά το Πεκίνο σύμφωνα με έγκυρη Βρετανική εφημερίδα.

Η αποστολή στη σελήνη προβλέπεται να αρχίσει μετά το 2020. Έως τώρα μόνο οι ΗΠΑ έχουν καταφέρει να αποβιβάσουν αστροναύτες της στην επιφάνεια της Σελήνης τον Ιούλιο 1969.

Σημειώνεται ότι πριν 5 μήνες η κυβέρνηση των ΗΠΑ αρνήθηκε να συνεχίσει τη χρηματοδότηση του προγράμματος της NASA για νέες επανδρωμένες αποστολές στη Σελήνη, ωστόσο η Κίνα δεν έχει κρύψει τις φιλοδοξίες της για το δικό της ανάλογο πρόγραμμα.

ΠΗΓΗ

Πώς φτάσαμε στο Επιταχυνόμενο Σύμπαν

Advertisement

Πριν από δέκα χρόνια δύο ομάδες αστρονόμων – μία από την Αυστραλία και μία από τις ΗΠΑ – άλλαξαν το ως τότε αποδεκτό μοντέλο του Σύμπαντος και πρόσθεσαν μια πέμπτη δύναμη στις ως τότε τέσσερις γνωστές δυνάμεις της φύσης. Αυτά τα αποτελέσματα προέκυψαν από τη συστηματική παρατήρηση απομακρυσμένων υπερκαινοφανών αστέρων (supernova), η οποία έδειξε ότι το Σύμπαν διαστέλλεται επιταχυνόμενο και όχι επιβραδυνόμενο, όπως πιστευόταν ως τότε. Η μεταγενέστερη επιβεβαίωση αυτής της ανακάλυψης από μια τρίτη ερευνητική ομάδα, που ακολούθησε εντελώς διαφορετική πειραματική μέθοδο, χάρισε στους αρχικούς ερευνητές το βραβείο Νομπέλ Φυσικής 2011.
 

Το εύρημα ότι η διαστολή του Σύμπαντος είναι επιταχυνόμενη άλλαξε
Πώς φτάσαμε στο Επιταχυνόμενο Σύμπαν
Η έκρηξη ενός υπερκαινοφανούς αστέρα Ia συμβαίνει όταν η μάζα ενός λευκού νάνου (αριστερά), που τροφοδοτείται από έναν γειτονικό γίγαντα αστέρα (δεξιά), ξεπεράσει κατά 1,4 φορές τη μάζα του Ηλιου
 Διαστολή σε πείσμα της βαρύτητας
Η ιστορία της κοσμολογίας, δηλαδή της δημιουργίας και εξέλιξης του Σύμπαντος,  αρχίζει το 1916. Εκείνη τη χρονιά ο Αϊνστάιν εισηγήθηκε τη Γενική Θεωρία της Σχετικότητας (ΓΘΣ), η οποία ερμηνεύει το φαινόμενο της βαρύτητας ως αποτέλεσμα της καμπύλωσης του χωροχρόνου. Η ΓΘΣ συνδέει αυτή την καμπύλωση τόσο με το ποσό της ύλης και ενέργειας που περιέχει το Σύμπαν όσο και με την τελική του κατάληξη. Η σύνδεση αυτή έγινε κατανοητή τη δεκαετία του 1920, όταν  ανακαλύφθηκε από τον αμερικανό αστρονόμο Εντουιν Χαμπλ ότι όλοι οι μακρινοί γαλαξίες απομακρύνονται από τον δικό μας με ταχύτητα που αυξάνεται με την απόσταση, σχέση που μαθηματικά περιγράφεται από τον νόμο του Χαμπλ v = H0r.  Ο νόμος αυτός αποδεικνύει ότι το Σύμπαν διαστέλλεται. Σύμφωνα με όσα μαθαίναμε στο πανεπιστήμιο όταν ήμουν φοιτητής, το Σύμπαν θα πρέπει να διαστέλλεται με ολοένα και βραδύτερο ρυθμό λόγω της βαρυτικής έλξης μεταξύ των γαλαξιών, η οποία «φρενάρει» την απομάκρυνσή τους. Ο ρυθμός όμως αυτής της επιβράδυνσης εξαρτάται από το πόση ύλη περιέχει το Σύμπαν. Αν περιέχει «πολλή» ύλη, τότε η επιβράδυνση θα είναι ισχυρή και η διαστολή τελικά θα μετατραπεί σε συστολή, που θα συγκεντρώσει όλο το Σύμπαν σε ένα σημείο, όπως ήταν τη στιγμή της Μεγάλης Εκρηξης. Αν περιέχει «λίγη» ύλη, τότε η επιβράδυνση θα είναι ασθενής και η διαστολή δεν θα σταματήσει ποτέ.

Πολλοί αστρονόμοι προσπάθησαν από την εποχή του Χαμπλ να υπολογίσουν τον ρυθμό διαστολής του Σύμπαντος για να «μετρήσουν» έτσι την ύλη που αυτό περιέχει και να προβλέψουν αν στο μέλλον το Σύμπαν θα διαστέλλεται επ’ άπειρον ή αν θα καταλήξει στη «Μεγάλη Σύνθλιψη», το αντίστροφο δηλαδή της Μεγάλης Εκρηξης. Ενώ όμως η ταχύτητα των απομακρυσμένων γαλαξιών είναι σχετικά εύκολο να μετρηθεί από το φάσμα τους, δεν συμβαίνει το ίδιο με τις αποστάσεις τους. Για να μετρήσουν αυτές τις αποστάσεις οι δύο ομάδες σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν τον γνωστό νόμο της φωτομετρίας, σύμφωνα με τον οποίο το φως που παίρνουμε από μια φωτεινή πηγή είναι αντίστροφα ανάλογο προς το τετράγωνο της απόστασής της. Επομένως αν μετρήσουμε το φως που λαμβάνουμε από μια πηγή και γνωρίζουμε πόσο φως εκπέμπει, μπορούμε να υπολογίσουμε την απόστασή της.

Οι αστρονόμοι των δύο ομάδων, για να μετρήσουν τις αποστάσεις απομακρυσμένων γαλαξιών, σκέφθηκαν να χρησιμοποιήσουν ως «τυπική» φωτεινή πηγή τους υπερκαινοφανείς αστέρες τύπου Ia. Η λάμψη των αστέρων αυτών, που είναι τόσο ισχυρή ώστε καλύπτει το φως των γαλαξιών στους οποίους ανήκουν, είναι πάντα η ίδια επειδή οφείλεται στην έκρηξη λευκών νάνων μάζας πάντα της ίδιας (1,4 φορές τη μάζα του Ηλιου). Στη συνέχεια συνέκριναν τις αποστάσεις αυτές με τις αποστάσεις που υπολόγιζαν από την ταχύτητα απομάκρυνσης των γαλαξιών μέσω του νόμου του Χαμπλ. Αν η διαστολή του Σύμπαντος επιβραδύνεται, η ταχύτητα απομάκρυνσης ενός μακρινού γαλαξία θα είναι μεγαλύτερη από αυτήν που προβλέπει ο νόμος του Χαμπλ. Αν η διαστολή επιταχύνεται, η ταχύτητα απομάκρυνσης του γαλαξία θα είναι μικρότερη. Από τις μετρήσεις βρέθηκε ότι ισχύει το δεύτερο, οπότε οι αστρονόμοι των δύο ομάδων κατέληξαν στο εκπληκτικό συμπέρασμα ότι το Σύμπαν διαστέλλεται επιταχυνόμενο, κάτι που είναι εντελώς αντίθετο από όσα πιστεύαμε και διδάσκαμε πριν από δέκα χρόνια.

Χρησιμοποιώντας τους υπερκαινοφανείς αστέρες ως άλλους «φάρους» του Σύμπαντος, οι επιστήμονες κατάφεραν να υπολογίσουν την επιτάχυνση της διαστολής του.

«Σκοτεινή» κυριαρχία

Για να ερμηνεύσουν την επιταχυνόμενη διαστολή του Σύμπαντος οι αστρονόμοι των δύο ομάδων σκέφθηκαν ότι στο Σύμπαν θα πρέπει να υπάρχει, πέραν της ελκτικής δύναμης της βαρύτητας, κάποια απωστική δύναμη μεταξύ των γαλαξιών η οποία εκδηλώνεται μόνο σε μεγάλες αποστάσεις. Η δύναμη αυτή οφείλεται στην ύπαρξη ενός, άγνωστου ως τις αρχές του αιώνα μας, είδους ενέργειας που ονομάστηκε σκοτεινή ενέργεια. Για να ερμηνευθούν μάλιστα τα ποσοτικά δεδομένα των πειραμάτων θα πρέπει η σκοτεινή ενέργεια να είναι το βασικό συστατικό του Σύμπαντος.

Συγκεκριμένα προκύπτει ότι το Σύμπαν αποτελείται κατά 74% από σκοτεινή ενέργεια και κατά 22% από σκοτεινή ύλη, δηλαδή ύλη που δεν ακτινοβολεί αλλά γίνεται αντιληπτή από την έλξη της σε άλλα σώματα. Το υπόλοιπο 4% είναι κυρίως υδρογόνο και ήλιο ενώ τα «βαριά» στοιχεία (άνθρακας, άζωτο, οξυγόνο κτλ.), από τα οποία αποτελείται κυρίως το σώμα μας, αποτελούν μόλις το 0,03% του περιεχομένου του Σύμπαντος!  Το συμπέρασμα αυτό συμφωνεί με τις μεταγενέστερες μετρήσεις της ακτινοβολίας μικροκυμάτων του Σύμπαντος, η οποία αποτελεί τον «απόηχο» της Μεγάλης Εκρηξης. Ετσι τα πειραματικά αποτελέσματα και η ερμηνεία τους έγιναν αποδεκτά από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα και χάρισαν στους πρωτεργάτες αυτού του μεγάλου ερευνητικού προγράμματος παρατήρησης απομακρυσμένων υπερκαινοφανών το βραβείο Νομπέλ Φυσικής 2011.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συμπέρασμα πως το μεγαλύτερο μέρους του περιεχομένου του Σύμπαντος αποτελείται από κάτι άγνωστο ως σήμερα κάνει τους φυσικούς και αστρονόμους να αισθάνονται αμήχανα. Ετσι πολλοί επιστήμονες προσπάθησαν να ερμηνεύσουν τα πειραματικά αποτελέσματα με πιο συμβατικούς τρόπους. Για παράδειγμα, μια ομάδα θεωρεί ότι η επιταχυνόμενη διαστολή του Σύμπαντος αποτελεί «ψευδαίσθηση», η οποία οφείλεται στο γεγονός ότι ζούμε σε μια περιοχή του Σύμπαντος που κινείται με μεγάλη ταχύτητα σε σχέση με τους μακρινούς γαλαξίες. Αρα η ταχύτητα απομάκρυνσης των υπερκαινοφανών που μετράμε οφείλεται κυρίως στην κίνηση του δικού μας Γαλαξία και όχι στην απομάκρυνση των άλλων  γαλαξιών. Μια άλλη ομάδα θεωρεί ότι η «άγνωστη» μορφή ενέργειας δεν είναι τίποτε περισσότερο από τη βαρυτική δυναμική ενέργεια του συνόλου των γαλαξιών και της σκοτεινής ύλης, η οποία συνήθως θεωρείται αμελητέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι βασικά στελέχη και των δύο αυτών ομάδων εργάζονται στο Εργαστήριο Αστρονομίας του ΑΠΘ.

ΝΕΟΣ ΡΩΣΙΚΟΣ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Advertisement

pyraulos-1-naiΗ είδηση έσκασε σαν βόμβα στους διεθνείς κύκλους οι οποίοι ασχολούνται με τα θέματα της άμυνας και της διεθνούς ασφάλειας: Η Ρωσία αναπτύσσει νέο διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο (IBM: Intercontinental Ballistic Missile) και πραγματοποίησε ήδη την πρώτη δοκιμή.
Τη σχετική ανακοίνωση εξέδωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας χωρίς να προχωρήσει στην αποδέσμευση περισσοτέρων λεπτομερειών. Οι πληροφορίες που έρχονται σταδιακά στο φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι η δοκιμή που πραγματοποιήθηκε στο κοσμοδρόμιο του Πλεσέτσκ δεν ήταν επιτυχής και ότι ο πύραυλος κατέπεσε αφού διάνυσε τροχιά 10 μόλις χιλιομέτρων.

Ωστόσο, σε αυτό το στάδιο ανάπτυξης μεγαλύτερη σημασία έχει αυτό καθεαυτό το γεγονός της ανάπτυξης νέας γενιάς IBM. Η ικανότητα των Ρώσων επιστημόνων να διορθώσουν τα προβλήματα και να προχωρήσουν στην ανάπτυξη ενός αξιόπιστου συστήματος δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.
Είναι βέβαιο ότι το επόμενο διάστημα θα προκύψουν περισσότερες πληροφορίες, οπότε και θα επανέλθουμε.

ΠΗΓΗ

Η Σβαστικα των ΝΑΖΙ στην σκοτεινη πλευρα της Σεληνης!

Advertisement

Στις 20 Μαρτίου 2010 διέρρευσαν στο διαδίκτυο κάποιες φωτογραφίες από την σκοτεινή πλευρά της Σελήνης που έφεραν τα πάνω κάτω όχι μόνο στην NASA αλλά και σε πολλούς ερευνητές που ασχολούνται με τα UFO!!!!
Οι φωτογραφίες πάρθηκαν από έναν δορυφόρο που ονομάζεται Κασσιόπη με υπερευαίσθητους αισθητήρες για νυχτερινή λήψη. Ο λόγος που κατασκευάστηκε είναι για να φωτογραφήσει επιμελώς όλη την σκοτεινή πλευρά της Σελήνης το οποίο δεν είχε γίνει όπως λένε επίσημα μέχρι σήμερα!!!


Οι επίσημες πηγές της NASA έχουν αποτύχει παταγωδώς να εξηγήσουν περί τίνος πρόκειται αλλά ούτε και το διαψεύδουν μα δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη αναφορά για το τι μπορεί να είναι…… Οι δε ερευνητές των UFO τσακώνονται φραστικός αναμεταξύ τους προσπαθώντας ο καθένας να περάσει την δικιά του θεωρία όπως γίνεται πάντα, δεν θα αναφέρω τα ονόματα τους λόγο δεοντολογίας και μόνο. Κάποιοι ερευνητές που ερευνούν τις συνομοσιολογίες πιστεύουν ότι οι υπερδυνάμεις της γης ήξεραν για αυτό………


Οι πιο πολλές φωτογραφίες δεν είναι δυσδιάκριτες, εν μέρη οφείλεται στην τροχιακή απόσταση του καθετήρα οπού βρίσκονται οι υπέρ ευαίσθητοι αισθητήρες της φωτογραφικής μηχανής, αλλά μπορεί να προέρχεται και από την ιονισμένη σκόνη της Σελήνης, που για κατά ένα περίεργο τρόπο τα τελευταία δυο χρόνια χωρίς καμία αιτία μπορούν να δημιουργήσουν μέχρι και σύννεφα!!!! Είναι ένα φαινόμενο που πολλοί είναι αυτοί που τώρα τελευταία λένε ότι υπεύθυνοι για αυτά τα σύννεφα είναι τα UFO!! Αν και οι θεάσεις των UFO δεν είναι τόσες πολλές στην Σελήνη οπότε έχουν εμφανιστεί δεν έχουν αφήσει κανένα ίχνος σκόνης στο πέρασμα τους!!Το όλο ζήτημα βρίσκεται σε ένα κρατήρα που ονομάζεται SCHROEDINGER οπού βρίσκεται κοντά στο Νότιο Πόλο της Σελήνης. Εκεί ο δορυφόρος τράβηξε επτά φωτογραφίες οπού εδώ παραθέτω μόνο την μια. Ο κρατήρας έχει διάμετρο 1,5 χιλιόμετρο, μέσα στον κρατήρα δείχνει να υπάρχει μια τεράστια σβάστικα όπως αυτή που είχαν οι ναζί σαν έμβλημα, πάνω από την σβάστικα υπάρχει ένας ιπτάμενος δίσκος. Ο ιπτάμενος δίσκος δείχνει να έχει πολλές ομοιότητες με τους ιπτάμενους δίσκους που είχαν φτιάξει οι ναζί κατά το τέλος του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου!!Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι οι ναζί κατάφεραν μέσω της μέσης γης και της τεχνολογίας που βρήκαν εκεί, μέσα από τα ανοίγματα των Πόλων να καταφέρουν και να φτάσουν όχι μόνο στην Σελήνη αλλά και στον πλανήτη Άρη και να καταφέρουν να φτιάξουν βάσεις!! Αυτή η φωτογραφία έρχεται να δικαιώσει όσους πίστευαν ότι οι ναζί είχαν καταφέρει να πατήσουν πρώτοι από όλους στην Σελήνη. Αν και βεβαία έχουν ξεσπάσει τεράστιες διαμάχες μεταξύ αστρονόμων διαστημικών μηχανικών αλλά και ερευνητών, όταν ρωτήθηκε η NASA αν θα κάνει κάποια αποστολή στην σελήνη στην συγκεκριμένη περιοχή η απάντηση που δόθηκε είναι η εξής :

< Οι αποστολές στην Σελήνη έχουν τελειώσει εδώ και καιρό, τα ενδιαφέροντα του διαστιμικου προγράμματος είναι στον πλανήτη Άρη. Αυτό το κάνουμε γιατί μόνο ο πλανήτης Άρης στο μέλλον με την κατάλληλη προεργασία τεχνολογικός θα μπορέσει να δώσει ζωή και η ανθρωπότητα θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί αυτόν τον πλανήτη προς όφελος της. >>


Εδώ θα πρέπει να αναλογιστεί κανείς τις φήμες!;! Που κυκλοφορούν για τους ναζί ότι είχαν βρει τον εξωγήινο πολιτισμό των Βρίλ και έμαθαν τα πάντα για την σύγχρονη και εξελιγμένη τεχνολογία τους. Εγώ προσωπικά το πιστεύω σε επόμενες αναφορές μου θα σας δώσω πλήρη αναφορά για τους ναζί που έφτασαν μέχρι την μέση γη, θα κάνω ξεχωριστή αναφορά για τους Βρίλ, ξεχωριστή αναφορά για την δύναμη των Βρίλ.


Είναι παρά πολλές οι αποδείξεις για το αν οι Γερμανοί είχαν καταφέρει να έχουν τέτοια τεχνολογία αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο που θα δούμε σε παρακάτω αναφορές << κάποιοι >> έκρυψαν όλα τα στοιχεία εσκεμμένα………….. ξέρετε ότι τα αεροπλάνα που δεν μπορούν να εντοπίσουν τα ραντάρ τα λεγόμενα Stealth πρώτοι τα είχαν κατασκευάσει οι Γερμανοί!! Υπάρχει και άλλη μια φωτογραφία η οποία η Ρώσικη αποστολή της δεκαετίας του 1970 έφερε πίσω με ένα UFO το οποίο δείχνει να είναι εκεί πολύ καιρό!! Δυστυχώς και για αυτήν την φωτογραφική απόδειξη δεν έγινε κανένας λόγος παρά μόνο υποθέσεις. Υπάρχουν χιλιάδες αντικείμενα από UFO κτήρια, αγάλματα, διαστημόπλοια, αρχαίες βάσεις, κ.λ.π.Οι Γερμανοί είχαν και τα ιπτάμενα αντικείμενα που μοιάζουν με πούρα τα οποία λένε πολλοί ότι είναι μητρικά σκάφη για τα μικρότερα σκάφη τους!;! Παραθέτω σχέδια αυτών των σκαφών που διέρρευσαν το 1978 από την πολεμική αεροπορία της USA που διαπιστώθηκε ότι άνηκαν στην αεροναυπηγική των Γερμανών του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου!! Όλα αυτά θα τα δούμε στην πορεία με αποδείξεις αλλά και με φωτογραφίες στο μέλλον!!!!Όσο και να έψαξα δεν μπόρεσα να βρω τις άλλες φωτογραφίες από την περιοχή της Σελήνης μα και αυτή εδώ έχει αρχίσει να αποτραβιέται από το διαδίκτυο….. εδώ θέλω να πω ότι η αντίστροφη σβάστικα αυτή των ναζί υπάρχει από αρχαιοτάτους χρόνους. Για τους Ινδούς είναι σύμβολο ευημερίας και γονιμότητας, όταν έμαθαν για αυτό το περιστατικό ήταν εκατομμύρια αυτοί που έσπευσαν να προσκυνήσουν……. Στην αρχαία Ελλάδα συναντά κανείς την αντίστροφη σβάστικα ειδικά στους Δελφούς οπού και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μαντεία του τότε κόσμου με την γνωστή Πυθεία να δίνει τους χρησμούς!! Αν ψάξετε θα δείτε ότι πολλοί είναι οι αρχαίοι πολιτισμοί που είχαν αυτό το έμβλημα το αντίστροφο από αυτό των ναζί ως ιερό……… μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
ΠΗΓΗ

ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΡΜΑΔΑ ΑΤΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ “ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ”.

Advertisement

ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΡΜΑΔΑ ΑΤΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ “ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ”.Δείτε το βιντεάκι…
Το βιντεάκι παρακάτω είναι μέρος μιάς μεγαλύτερης ταινίας “The Smoking Gun” που αναδείχθηκε Νικητής του Ε.Β.Ε. ! Βραβείο Καλύτερης Ταινίας στο Διεθνές Συνέδριο και Φεστιβάλ Κινηματογράφου UFO. Στις 11 Μαρτίου 2000, μπροστά σε ένα ακροατήριο των συγκεντρωμένων…. οπαδων των UFO και των μέσων ενημέρωσης, προσκομίσθηκαν στοιχεία που φαίνεται να υποδεικνύουν την ύπαρξη όχι, ένα, αλλά δύο τύπους αγνώστων εξωγήινων μορφών ζωής. Επισημαίνονται Φαινόμενα Ένα και Φαινόμενα Δύο από έναν άνθρωπο ο οποίος πέρασε πολλά χρόνια στην καταγραφή και την εξέταση, χιλιάδων ωρών στης NASA τις μεταδόσεις, από το διαστημικό λεωφορείο. Αυτό το ιστορικό υλικό και την ιστορία που βρίσκεται πίσω από την ανακάλυψή του, αποκαλύπτεται στα 90 λεπτά της ταινίας.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ: “UFO The Secret NASA Transmissions The Smoking Gun” ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK: http://goo.gl/HiOEq (1:29:09)

Nasa Feeds UFO OVNI Armada above Earth?


ΠΗΓΗ

Μυστηριωδεις κωνοι στην Ερημο της Αιγυπτου

Advertisement

Για τους κύκλους στα χωράφια, θα έχετε σίγουρα ακούσει. Το ότι υπάρχει μια αντίστοιχη κατασκευή και στην έρημο της Αιγύπτου το γνωρίζατε?


Αυτοί οι παράξενοι κώνοι και τρύπες δημιουργούν έναν παράξενο σχέδιο όταν παρατηρηθουν από ψηλά.

Ασφαλώς και δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση οι εξωγήινοι με αυτή την κατασκευή. Ο μόνος υπεύθυνος γι’ αυτό, είναι ένας Έλληνας. Η Ελληνίδα καλλιτέχνης Danae Stratou με την καλλιτεχνική ομάδα DAST δημιούργησαν την δεκαετία του ’90 αυτά τα γεωγλυφικά σαν μέρος ενός έργου με το όνομα “Desert Breath”. Καλύπτει 100.000 τετραγωνικά μέτρα στην αιγυπτιακή έρημο κοντά στην Ερυθρά Θάλασσα, και η κατασκευή του κράτησε αρκετά χρόνια. Στο κέντρο του, που ήταν αρκετά βαθύ υπήρχε και μια μικρή κυκλική λίμνη. Το όλο εγχείρημα είχε ως τελικό σκοπό την διάβρωση του έργου, με αργούς ρυθμούς με την πάροδο του χρόνου.

Αυτήν την εικόνα παρουσίαζε το έργο, λίγο μετά την ολοκλήρωση του.

Μπορείτε να δείτε το έργο και μέσα από το Google-map.

ΠΗΓΗ

Δειτε πως απολαμβανουν οι νεοι το χαραγμα στο εξωτερικο!

Advertisement

Προσέξτε 5 σημεία :
1) Πώς πλασσάρεται ως κάτι εξαιρετικό (VIP)
2) Εκπέμπει εξ αποστάσεως χωρίς να μπορείς να το ελέγξης
3) Μπορούν να προστεθούν περισσότερα δεδομένα αργότερα

4) Συνεργασία με GPS για εντοπισμό οπουδήποτε μέσω δορυφόρων
5) Ακόμα κι ο ιδιοκτήτης του club (ένα τυχαίο, μη εξουσιοδοτημένο άτομο) μπορεί να σε παρακολουθεί


Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν… 
Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.
ΠΗΓΗ

Aναζητουν την… Τυχη στα ορια του ηλιακου μας συστηματος!

Advertisement

Εναν νέο πλανήτη με το όνομα “Τύχη”, αναζητούν οι αστρονόμοι στα στα σύνορα του ηλιακού μας συστήματος. Πέρασαν πέντε χρόνια από την ημέρα που οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος μειώθηκαν από εννέα σε οκτώ, μετά τον “υποβιβασμό” του Πλούτωνα από το “στάτους” του κανονικού πλανήτη σε “νάνο”.   Οι αστρονόμοι όμως αισιοδοξούν ότι σύντομα ο αριθμός θα αυξηθεί και πάλι αφού έχουν βάσιμες ελπίδες ότι θα ανακαλύψουν την “Τύχη”: έναν αέριο, νέο πλανήτη με μάζα που μπορεί να είναι μέχρι και τετραπλάσια από του Δία, που μέχρι σήμερα κρατάει επάξια τον τίτλο του “γίγαντα του ηλιακού μας συστήματος”.
Πότε θα μάθουμε αν υπάρχει ή όχι η “Τύχη”
  Οι αστροφυσικοί Τζον Ματέζε και Ντάνιελ Γουιτμάιρ, από το Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα των ΗΠΑ, υποστηρίζουν ότι τώρα πια υπάρχουν στοιχεία για την ύπαρξή του πλανήτη αυτού, από το διαστημικό τηλεσκόπιο Wise της NASA, τα οποία πρόκειται να αναλυθούν κατάλληλα.
  Μέχρι τον Απρίλιο του 2011, αναμένεται η δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων ενώ σύμφωνα με την βρετανική Ντέιλι Μέιλ, σε μία διετία θα γίνει τελικά δυνατή η παρατήρηση της “Τύχης” και από επίγεια τηλεσκόπια!
Πού είναι και από τι αποτελειται ο πλανήτης
 Αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν και ο πλανήτης “Τύχη” υπάρχει, τότε υπολογίζουν ότι πρέπει να απέχει από τον ήλιο περίπου 15.000 φορές περισσότερο από ό,τι η Γη- και έτσι εξηγείται γιατί δεν έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα. Μάλιστα, θεωρείται πιθανό να “κρύβεται” στην εξωτερική πλευρά του “νέφους Όορτ”, δηλαδή της πιο απομακρυσμένης περιοχής του ηλιακού μας συστήματος, η οποία φιλοξενεί δισεκατομμύρια παγωμένα σώματα.
 Το “νέφος Όορτ” έχει σφαιρικό σχήμα με ακτίνα περίπου ένα έτος φωτός και βρίσκεται στο ένα τέταρτο της απόστασης της Γης από τον Άλφα Κενταύρου, που είναι το φωτεινότερο αστέρι στο νότιο ημισφαίριο. Τα περισσότερα ουράνια σώματα εκεί έχουν θερμοκρασία κοντά στο απόλυτο μηδέν!
 Μερικά από αυτά «εκτροχιάζονται» κατά περιόδους, εξαιτίας της συνδυασμένης βαρυτικής έλξης των δισεκατομμυρίων άστρων προς το κέντρο του γαλαξία μας, με συνέπεια οι τροχιές τους να μεταβάλλονται και τα σώματα αυτά να αρχίζουν ένα «ταξίδι» προς το εσωτερικό του ηλιακού μας συστήματος, συνήθως με την μορφή κομητών.
 Οι καθηγητές Ματέζε και Γοουιτμάιρ, είχαν προτείνει στο περιοδικό “Icarus” της Αμερικανικής Αστρονομικής Εταιρείας, την πιθανότητα ύπαρξης της “Τύχης”, προκειμένου να εξηγήσουν γιατί πολλοί από αυτούς τους κομήτες έρχονται από λάθος κατεύθυνση, σε σχέση με τις επιστημονικές θεωρίες.
Θα είναι κανονικός πλανήτης ή όχι;
 Η “Τύχη” έχει πάρει πάντως το όνομά της πριν καν εντοπιστεί, από την ομώνυμη θεά της ελληνικής μυθολογίας. Οπως εξηγούν οι αστρονόμοι, όταν τελικά διασταυρωθεί η ύπαρξή της από διαφορετικά τηλεσκόπια, θα εναπόκειται στη Διεθνή Αστρονομική Ένωση να αποφασίσει αν θα της κατατάξει στους κανονικούς πλανήτες ή όχι.
 Στον αντίποδα, κάποιοι υποστηρίζουν ότι ακόμη κι αν εντοπιστεί η “Τύχη” ίσως να έχει σχηματιστέι γύρω από κάποιο άλλο άστρο και αργότερα να αιχμαλωτίστηκε” από την έλξη του βαρυτικού πεδίου του ήλιου μας.
ΠΗΓΗ

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ και ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ

Advertisement

ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ
ΣΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ

Υπάρχουν πολλές θεωρίες για τα αγρογλυφικά που τα αποδίδουν σε αιτίες όπως οι εξωγήινοι, οι ενέργειες της Γης, οι ισχυροί άνεμοι ή δραστηριότητες από φαρσέρ.
Η κρατική ανάμειξη στο φαινόμενο είναι άμεση και αυτό είναι που δίνει μεγάλη σοβαρότητα και ενδιαφέρον στο θέμα. Έχουν διατυπωθεί πολλές υποθέσεις που εστιάζουν στην ανάμειξη του Υπουργείου Αμύνης και του Στρατού, έχουν όμως αληθινή υπόσταση; Έχει αναμειχθεί η Κυβέρνηση; Υπάρχει κάποιο κυβερνητικό ενδιαφέρον;
Το άρθρο ξεκαθαρίζει…. τα πράγματα και ρίχνει μια ματιά σε ένα από τα πιο περίεργα X-Files του Βρετανικού Υπουργείου Αμύνης.
Η πρώτη ανάμειξη του στρατού και του Υπουργείου Αμύνης με το μυστήριο των αγρογλυφικών πραγματοποιήθηκε το 1985.

Ένας αγρότης ανακάλυψε έναν εντυπωσιακό δαιδαλώδη σχηματισμό στο χωράφι του και τηλεφώνησε στις εναέριες στρατιωτικές αρχές του Middle Wallop για να ρωτήσει τι προετοίμαζαν, υποθέτοντας ότι το κατασκεύασμα οφειλόταν στους έλικες ενός ελικοπτέρου κατά την προσγείωση του. Ο στρατός επιχειρεί κάποιες εκπαιδευτικές πτήσεις στην περιοχή και κάποιες από αυτές περιλαμβάνουν και προσγείωση. Για να γίνει όμως αυτό, απαιτείται άδεια από τους ιδιοκτήτες των χωραφιών, κάτι που καθιστά αναγκαίες τις καλές σχέσεις μαζί τους.

Ο θόρυβος από τα στρατιωτικά αεροσκάφη προκαλεί πολλά παράπονα κάθε χρόνο, οπότε ο στρατός πρέπει να έχει καλές σχέσεις όχι μόνο με τους ιδιοκτήτες γης αλλά και με το ευρύτερο κοινό γενικότερα. Έχοντας αυτό κατά νου, ο στρατός κινήθηκε γρήγορα ώστε να εξετάσει την πιθανότητα το αγρογλυφικό να είχε σχηματιστεί από κάποιο ελικόπτερο που πετούσε χαμηλά. Το ζήτημα ερευνήθηκε από τον αντισυνταγματάρχη Edgecombe, ο οποίος πέταξε επάνω από τον σχηματισμό και τράβηξε φωτογραφίες.
Στην συνέχεια συμμετείχε σε μια δημόσια συνάντηση όπου υποστήριξε κατηγορηματικά ότι οι έλικες ενός ελικοπτέρου δεν θα μπορούσαν να είχαν σχηματίσει τόσο συμμετρικούς και ξεκάθαρους σχηματισμούς όπως αυτούς που είδε. Ξεκαθάρισε επίσης ότι ο στρατός δεν θα έκανε ποτέ τέτοια ζημιά στις σοδειές ενός αγρότη με αυτόν τον τρόπο.

Εν κατακλείδι, ανέφερε στην συζήτηση ότι είχε αποστείλει μια αναφορά για την έρευνα του στο Υπουργείο Αμύνης μαζί με τις φωτογραφίες. Η αναφορά αυτή κατέληξε στα αρχεία της Γραμματείας όπου μόλις και διαβάστηκε και ευχαρίστησαν τον Edgecombe για την σκληρή δουλειά του. Το περιστατικό αυτό έμελλε να έχει απρόβλεπτες συνέπειες για το Υπουργείο Αμύνης. Οι δημόσιες και ένθερμες δράσεις του στρατού είχαν επισημανθεί από αρκετούς ερευνητές αγρογλυφικών που τις θεώρησαν ως μια ένδειξη του ότι ο στρατός ενδιαφέρθηκε για το φαινόμενο αυτό καθεαυτό.

Αναφέρθηκε επίσης ότι η έκθεση στάλθηκε στην Υπηρεσία που ασχολούταν επίσης με αναφορές για UFO. Αυτό ισχυροποίησε μια σύνδεση μεταξύ των δύο φαινομένων σε κάποιους ερευνητές, την στιγμή που στην πραγματικότητα υπήρχαν πολλές αντικρουόμενες θεωρίες για τα αγρογλυφικά.
ΠΗΓΗ

Στην Ρωσία, η αποτυχία, πληρώνεται ακριβά…

Advertisement

ImageΌλοι οι διευθυντές της πρόσφατης αποτυχημένης εκτόξευσης των δορυφόρων Glonass απηλλάγησαν των καθηκόντων τους, με απόφαση του Ρώσου προέδρου Ν.Μεντεβέντεφ, ενώ επιπλήχθηκε και ο Ανατόλι Περμινόφ, επικεφαλής του ρωσικού διαστημικού οργανισμού Roscosmos. Ανάμεσα σε αυτούς που έχασαν την  θέση τους ήταν  ο Βιετσεσλάβ Φιλίν, τεχνικός διευθυντής στον οργανισμό σχεδίασης διαστημικών φορέων Energia και ο Βίκτορ Ρεμισνέβσκι, υποδιευθυντής στην Roscosmos.

Η σαρωτική αυτή εκκαθάριση αντικατοπτρίζει, σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης την οργή του προέδρου Μεντβέντεφ, που είχε δεσμευτεί ότι θα είχε επιχειρησιακούς 24 δορυφόρους του συστήματος Glonass μέχρι το τέλος του 2010.
Ο πυραυλικός φορέας που αστόχησε μετέφερε τρεις δορυφόρους Glonass M. Σύμφωνα με το προκαταρκτικό πόρισμα, η αστοχία οφειλόταν σε κακή λειτουργία μιας βαλβίδας παροχής οξυγόνου στον ανώτερο όροφο του Proton. Το πόρισμα ρίχνει ευθύνες στους υπευθύνους του προγράμματος, κατηγορώντας τους ότι δεν ακολούθησαν τις διαδικασίες ελέγχου ασφαλείας πριν την εκτόξευση με αποτέλεσμα να μην γίνει δυνατός ο εντοπισμός του προβλήματος.
Το ρωσικό σύστημα δορυφορικού εντοπισμού θέσης Glonass προσφέρει επαρκή κάλυψη πάνω από τις περιοχές της Ρωσίας και των αμέσως γειτονικών χωρών, αλλά υπάρχουν μεγάλα τμήματα της Γης που δεν καλύπτονται καθόλου. Οι 24 δορυφόροι που θα τοποθετηθούν σε τροχιά θα δώσουν παγκόσμια κάλυψη, ενώ θα τοποθετηθούν σε τροχιά και 6-10 εφεδρικοί δορυφόροι σε στρατηγικά σημεία.

Σύγχυση στους πιστούς από την Κάρτα του Πολίτη

Advertisement

Δέχομαι το χάραγμα; Χάνω την ψυχή μου; Είναι αμαρτία να την πάρω; Είναι πτώση;

Είναι κάποια από τα διλλήματα που ταλανίζουν ορισμένους πιστούς που δεν είχαν την ”πολυτέλεια” να διαβάσουν την Καινή Διαθήκη ή να τους συμβουλέψει σωστά ένας πνευματικός έτσι ώστε να βρουν την απάντηση που ζητούν.
Η Αποκάλυψη είναι ξεκάθαρη. Το χάραγμα θα το επιβάλλει ο αντίχριστος και όχι ο Παπανδρέου ή οποιοσδήποτε άλλος ευρωπαίος εκλεγμένος πρωθυπουργός ενός κράτους. Θα επιβληθεί από τον αντίχριστο όταν καταρρεύσουν οι κυβερνήσεις όλων των κρατών και κάτι τέτοιο θα γίνει μετά από μεγάλο πόλεμο που θα διαρκέσει 42
μήνες και πιθανόν να είναι παγκόσμιος. (Αποκάλυψη 13:5, 13:16)
Έτσι λοιπόν ας το ξεκαθαρίσει μέσα του ο καθένας ότι δεν πρόκειται για το χάραγμα, γιατί αυτή η πλάνη είναι διαβολική και ενδεχομένως μεγάλη αμαρτία για ένα πιστό σε περίπτωση που υποκύψει συνειδησιακά.
Είναι σίγουρα μια πτώση για το κράτος που υποτάσσεται στις directives και τις απειλές των υπόγειων δημιουργών του σαθρού κατεστημένου του αντιχρίστου που χτίζεται μέρα με την ημέρα. Ήταν μεγαλύτερη η πτώση προς την κρατική αθεΐα όταν αφαιρέθηκε το θρησκεύμα από τις ταυτότητες παρά τα 3.000.000 των υπογραφών.
Ίσως είναι αμαρτία, όχι να πάρεις αναγκαστικά μια κάρτα-ταυτότητα για να συνεχίσεις να υπάρχεις στην Ελλάδα ως Έλληνας μεγαλώνοντας τα παιδιά και την οικογένεια σου (εφόσον δεν πρόκειται για τσιπάρισμα ή κάποιου άλλου σωματικού είδους τοποθέτηση ταυτότητας προερχόμενο από εντολή του αντιχρίστου), αλλά να εμπιστεύεσαι, να υποστηρίζεις, να ψηφίζεις, να παθιάζεσαι υπέρ αυτών που επιβάλλουν ένα άθεο κράτος και μια άθεη πολιτική για να προκύψει στη συνέχεια και μια άθεη κοινωνία.
Δεν είναι θέλημα δικό τους αλλά θέλημα των εξουσιαστών αυτού του κόσμου που λειτουργούν υπέρ του διαβόλου μη γνωρίζοντας όμως οι δυστυχείς ότι στο τέλος θα υλοποιηθεί το σχέδιο του Θεού προς όφελος των εκλεκτών Του. Γι’ αυτό θέτω το ίσως, γιατί ο καθένας έχει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί το οποίο όμως θα κρίνει ο Χριστός και όχι εγώ.
Σιγή, πυρά και κατευνασμός πνευμάτων από τους Μητροπολίτες
Το γεγονός ότι καθημερινά από ένας μητροπολίτης κάνει και μια δήλωση σε κάποιο μέσω η οποία έρχεται σε αντίθεση με κάποιου άλλου- μια άλλης περιοχής- περί της αποδοχής ή μη της Κάρτας του Πολίτη, κάνει ακόμη πιο πολύπλοκη την πνευματική αντιμετώπιση από τους πιστούς του όλου προβλήματος. Ορισμένοι υποκινούν να μην την πάρουν οι πιστοί, κάποιοι άλλοι ξεκαθαρίζουν πως το θέμα δεν είναι θεολογικό αλλά έχει να κάνει με τα προσωπικά δεδομένα και μόνο, ενώ κάποιοι άλλοι επιλέγουν τη σιωπή.
Το γεγονός ότι δεν υπάρχει επίσημη θέση ακόμη από την Ιεραρχία η οποία περιμένει τις επιτροπές να αποφανθούν για το περιεχόμενο των δεδομένων αλλά και τη συνεργασία των υπουργείων για την ενημέρωση της, παρά το γεγονό ότι το σχέδιο για την κάρτα του πολίτη είναι στα σκαριά εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου, δίνει πολύτιμο χρόνο στον κρατικό μηχανισμό να προχωρήσει στην εφαρμογή των σχεδίων του προσαρμοζόμενο στις ”ανάγκες” της σύγχρονης εποχής.

Το θέμα τέθηκε ήδη και σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση παίρνοντας και την βούλα της σύγχρονης δημοκρατικότητας.

ΠΗΓΗ

Απόκοσμα Φώτα

Advertisement

Μυστηριώδη φώτα έχουν εμφανιστεί σε ιερές τοποθεσίες ανά τον κόσμο, από τους αρχαίους πέτρινους κύκλους της Βρετανίας μέχρι τους εξωτικούς ναούς της Ινδίας και της Κίνας. Μήπως η παρουσία αυτών των φώτων ήταν ο λόγος που οι συγκεκριμένες περιοχές ανακηρύχθηκαν ιερές;

Κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα την εποχή ακριβώς πριν τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο μηχανικός Θέομπαλντ Σίνγκτον αποφάσισε να πάει για πεζοπορία με ένα φίλο του στους λόφους της Βρετανικής περιοχής Ίνγλις Λέικ Ντίστρικτ. Κατά το σούρουπο, ο δρόμος της επιστροφής τους έφερε κοντά στο Νεολιθικό πέτρινο κύκλο του Κάσλριγκ.

«Είδαμε ξαφνικά ένα φως που κινιόταν αστραπιαία, έντονο σαν τη λάμπα ασετιλίνης ενός ποδηλάτου», δήλωσε αργότερα ο Σίνγκτον, «και ενστικτωδώς προχωρήσαμε στην άκρη του δρόμου για να του κάνουμε χώρο, αλλά εκείνο δεν μας πλησίασε».

Το φως ήταν λευκό και βρισκόταν σε απόσταση περίπου 135 μέτρων. Στη συνέχεια οι άντρες παρατήρησαν ότι κινιόταν σε ορθές γωνίες επάνω στο μονοπάτι από το οποίο είχαν έρθει και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Όταν οι δύο άντρες άρχισαν και πάλι να προχωρούν, παρατήρησαν και άλλα φώτα λίγο πιο πέρα, κοντά σε αυτό που ο Σίνγκτον αποκάλεσε

«δρυϊδικό κύκλο». «Καθώς παρακολουθούσαμε έκθαμβοι, συνέβη ένα αξιοσημείωτο γεγονός. Ένα από τα φώτα, μόνο ένα, ήρθε κατευθείαν στο σημείο όπου στεκόμασταν», περιέγραψε ο Σίνγκτον. Καθώς το φως τους πλησίασε, άρχισε να γίνεται εντονότερο. Οι δύο άντρες φοβήθηκαν, όμως η φωτεινή σφαίρα, η οποία είχα διάμετρο περίπου δύο μέτρα, σταμάτησε σε κοντινή απόσταση, άρχισε να τρεμοσβήνει και στη συνέχεια ξεθώριασε και εξαφανίστηκε. Λίγο πιο πέρα, τα άλλα φώτα εξακολουθούσαν να αιωρούνται κοντά στον πέτρινο κύκλο. Οι άντρες αποφάσισαν να επιστρέψουν γρήγορα στο χωριό για ένα δυνατό ποτό στο ασφαλές περιβάλλον του ξενοδοχείου τους. Το Κάσλριγκ δεν είναι η μοναδική μεγαλιθική τοποθεσία όπου αναφέρθηκαν φαινόμενα για μυστηριώδη φώτα. Το ηλικία 5000 ετών δρυϊδικό μνημείο κοντά στο Μπάρμουθ, στη δυτική ακτή της Ουαλίας, αποτέλεσε το επίκεντρο παράξενων φαινομένων: φωτεινές στήλες ξεπηδούσαν από το έδαφος γύρω του και οι έκπληκτοι μάρτυρες είδαν μικρές σφαίρες φωτός να ανεβοκατεβαίνουν μέσα στις στήλες. Αυτά τα φαινόμενα συνέβησαν στα πλαίσια μιας σειράς μυστηριωδών εμφανίσεων φώτων που εκδηλώθηκαν στο συγκεκριμένο μέρος της Ουαλίας από τα τέλη του 1904 μέχρι τις αρχές του 1905. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες, ντόπιοι αλλά και δημοσιογράφοι από άλλες περιοχές, ανέφεραν κάθε είδους εμφάνιση που είχε να κάνει με διάφορες μορφές παράξενων φώτων. Γενικότερα η περιοχή της Βρετανίας βρίθει από τέτοια παραδείγματα εμφάνισης μυστηριωδών φώτων σε μεγαλιθικά σημεία. Για παράδειγμα, στο παγκοσμίως γνωστό Στόουνχεντζ, θεάθηκε ένα μικρό αστραποβόλο φως το οποίο προσέκρουσε στο έδαφος ακριβώς δίπλα στο μνημείο, ενώ στις μεγάλες λίθινες σειρές του Καμάκ, φλογερά φώτα θεάθηκαν να αστραποβολούν στις κορυφές των λίθων. Παρόμοια συμβάντα έχουν αναφερθεί και για τους πέτρινους κύκλους στη Σκοτία.

ΤΑ ΝΕΡΑΪΔΕΝΙΑ ΦΩΤΑ

Κατά κύριο λόγο, τα μυστηριώδη φώτα που εμφανίζονται σε αρχαίες τοποθεσίες αποτελούν μέρος της τοπικής λαϊκής παράδοσης και αποδίδονται στις «νεράιδες». Σε μία περίπτωση, η οποία αναφέρεται σε αυτό που τώρα αποτελεί τα απομεινάρια μιας γιγάντιας πέτρας που υψωνόταν κάποτε στο Σρόφσαϊαρ και ήταν γνωστή ως η Νεραϊδόπετρα, υπάρχει μια αρκετά πρόσφατη μαρτυρία. Ένας αγρότης, επιστρέφοντας σπίτι του κάποιο βράδυ, είδε μικρά φώτα να λάμπουν ακίνητα στο γρασίδι γύρω από το πέτρινο απομεινάρι. Όταν κλότσησε μερικά από τα φώτα, αυτά κόλλησαν στο παντελόνι του. Φοβισμένος έτρεξε σπίτι του, όπου ανακάλυψε ότι είχαν ανοίξει τρύπες στα σημεία όπου τα φώτα είχαν έρθει σε επαφή με το ύφασμα. Ομοίως, στους παραθαλάσσιους βράχους της Κορνουάλης, οι εργάτες της νυχτερινής βάρδιας που επιστρέφουν από τα ορυχεία κασσίτερου έχουν δει αρκετές φορές μικρά λαμπερά φώτα στην κατασκευή που είναι γνωστή ως Μπάλοουελ Μπάροου και χρονολογείται από τη Λίθινη Εποχή.

Η Ιρλανδία, φυσικά, βρίθει από ιστορίες για απόκοσμα συμβάντα. Οι ντόπιοι αναφέρουν συχνά ότι βλέπουν νεράιδες, οι οποίες είναι ορατές στο ανθρώπινο μάτι ως ιπτάμενα φωτάκια και μάλιστα αποφεύγουν να τα πλησιάζουν φοβούμενοι μήπως τους μαγέψουν. Αναφερόμενος στη φύση των φώτων που είδε στο Κάσλριγκ, ο Σίνγκτον υπέθεσε ότι ίσως οι κατασκευαστές του πέτρινου κύκλου να είχαν δει κι εκείνοι τα ίδια φαινόμενα που «προκαλούν άγνωστες προς το παρόν τοπικές συνθήκες» και ανήγειραν τα πέτρινα μνημεία σε ένδειξη δέους και σεβασμού απέναντι σε αυτά που ερμήνευαν ως πνεύματα ή θεότητες. Αυτή η άποψη ίσως να μην είναι λανθασμένη, καθώς αυτή είναι ο λόγος της προέλευσης αρκετών μνημείων διαφόρων πολιτισμών.

ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ

Δύο μικροί ναοί προσκυνήματος αφιερωμένοι στη θεά Μπαγκντάτι στο ιερό βουνό Πουρναγκίρι της βορείου Ινδίας κατασκευάστηκαν λόγω των τοπικών εμφανίσεων μυστηριωδών φώτων. Λέγεται ότι τα φώτα ήταν αναθηματικά καντήλια τα οποία άναβε στη θεά ένας ιερέας. Οι πρόσβαση στους ναούς είναι δύσκολη, αφού πρέπει να περάσει κανείς ένα στενό μονοπάτι μέσα από απόκρημνους βράχους. Συνήθως τα φώτα εμφανίζονται να αιωρούνται στο φαράγγι και στη συνέχεια να συγχωνεύονται μεταξύ τους προτού εξαφανιστούν.

Ένα σεβάσμιος Θιβετιανός μελετητής Γερμανικής καταγωγής, ο Λάμα Αναγαρίκα Γκοβίντα, είδε επίσης παράξενα φώτα στα βουνά της Ινδίας. Ανέφερε το γεγονός στο Μαχαραγιά, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι στις συγκεκριμένες πλαγιές δεν υπήρχαν δρόμοι. «Τα φώτα κινούνταν γύρω από το ιδιαίτερα κακοτράχαλο έδαφος με απίστευτη ευκολία και ταχύτητα, την οποία κανένας άνθρωπος δεν θα μπορούσε να επιτύχει. Έμοιαζαν να αιωρούνται στον αέρα. Τα είδα να κινούνται κοντά στο παλάτι, εκεί που τώρα υψώνεται ο ναός. Ανέκαθεν αυτός η τόπος θεωρούνταν ιερός». Άλλος ένας Ευρωπαίος ανέφερε ότι είχε δει τα φώτα μερικά χρόνια πριν τον Γκοβίντα. Ένα από αυτά μάλιστα, μπροστά στα μάτια του άντρα και της παρέας του μεταφέρθηκε σε μια στιγμή σε ένα άλλο σημείο του λόφου, όπου για να πάει ένας άντρας με τα πόδια θα χρειαζόταν τουλάχιστον μισή ώρα. Οι ντόπιοι του είπαν ότι, σύμφωνα με την τοπική παράδοση, αυτά τα φώτα είναι φανάρια που κρατούν οι κότα-αντμίς, οι «μικροί άνθρωποι».

Ακόμα πιο εντυπωσιακές μαρτυρίες έχουν αναφερθεί στην Κίνα. Για παράδειγμα, στα ιερά βουνά Γου Τάι Σαν και Ομέι Σαν εμφανίζονται συχνά μεγάλες πορτοκαλιές σφαίρες φωτός που λάμπουν στις κορυφές τους τη νύχτα. Ο εξερευνητής Τζον Μπλόφελντ περιέγραψε τη δική του προσωπική εμπειρία του φαινομένου, όταν το 1937 επισκέφθηκε το βουνό Γου Τάι, όπου διαπίστωσε πως σε υψόμετρο 2500 μέτρων, ένας πύργος-παρατηρητήριο είχε χτιστεί στην κορυφή ενός ναού. Τα παράθυρα του πύργου «έβλεπαν χιλιόμετρα μακριά στο κενό». Ο ίδιος με την ομάδα του αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν, όταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ένας ντόπιος μοναχός τους ξύπνησε ειδοποιώντας τους ότι τα φώτα είχαν κάνει την εμφάνισή τους. Παρά το τσουχτερό κρύο, ο Μπλόφελντ και η παρέα του σκαρφάλωσαν στον πύργο. Από εκεί είδαν «αναρίθμητες μπάλες φωτιάς» στον αέρα, αλλά λόγω του τεράστιου κενού που απλωνόταν μπροστά τους, δεν μπόρεσαν να υπολογίσουν την απόσταση και συνεπώς το μέγεθός τους. Ο Μπλόφελντ χαρακτήρισε το θέαμα «πραγματικά μαγευτικό – πορτοκαλόχρωμες φλογερές σφαίρες να κινούνται αργά και με χάρη – μια απόλυτα ταιριαστή εκδήλωση του θείου!»

ΦΩΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ

Παράξενα φώτα δεν αναφέρονται μόνο σε προϊστορικές τοποθεσίες και εξωτικούς ναούς μακρινών τόπων, αλλά και κοντά σε αρχαίες εκκλησίες. Ένα φαντασμαγορικό παράδειγμα αποτελεί η σήμερα απομονωμένη εκκλησία των Αγίων Πάντων που βρίσκεται περίπου 17 χλμ από το Γουόργουικ. Οι πρώτες αναφορές για τα φώτα έγιναν τον Δεκέμβριο του 1922 από τον αγρότη Γουίλιαμ Νιλ, ο οποίος είδε αρκετές φορές φώτα να κινούνται γύρω από το προαύλιο της εκκλησίας και να κατευθύνονται προς τους γύρω λόφους. Τα λεγόμενά του κέντρισαν το ενδιαφέρον των ντόπιων, οι οποίοι σχημάτισαν μικρές ομάδες για να ψάξουν τα βράδια για τα φώτα. Η επόμενη γραπτή αναφορά χρονολογείται από το Φεβρουάριο του 1923, όταν ένας ντόπιος, ο Τζορτζ Γουάιτ, είδε ένα «παράξενο και εκθαμβωτικό φως» το οποίο αποτελούσε «ένα εξαιρετικό θέαμα». Σύμφωνα με τον μάρτυρα, το φως αιωρήθηκε για λίγο και στη συνέχεια πέρασε μέσα από τους θάμνους και πάνω από τους φράχτες με μεγάλη ταχύτητα. Ο Γουάιτ είχε μαζί του κιάλια και μπόρεσε να δει καλά το φως. «Το χρώμα του ήταν ένα μικτό κοκκινωπό – μπλε, αλλά όμορφα συνδυασμένο», ήταν η περιγραφή που έδωσε. Στη συνέχεια είπε ότι το φως πήρε μια πορτοκαλί απόχρωση όταν βρέθηκε κοντά στην εκκλησία. Οι φήμες για ο φως εξαπλώθηκαν γρήγορα και ένας ρεπόρτερ από την εφημερίδα Birmingham Post ήρθε στους λόφους για να δει τι συνέβαινε. Η ανταμοιβή του ήταν ένα μαγευτικό θέαμα στις 16 Φεβρουαρίου 1923. «Το φως ήταν σταθερό και ζωηρό», έγραψε.

Ένας άλλος δημοσιογράφος έτρεξε στην περιοχή, αυτή τη φορά από την Birmingham Gazette. Και αυτός επίσης είδε το παράξενο φως, το οποίο περιέγραψε ως καλοσχηματισμένο και σφαιρικό, κινούμενο με μια «περίεργη κίνηση μπρος-πίσω.» Αργότερα, ο ίδιος και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες είδαν μια κουκκίδα φωτός που μεγάλωνε σε μέγεθος μέχρι που άρχισε να μοιάζει σαν ένα «θαμπό κίτρινο μάτι». Καθώς οι άνθρωποι άρχισαν να ακολουθούν το φως, εκείνο πήδηξε μακριά και έκανε κύκλο πίσω τους, σα να έπαιζε μαζί τους. Οι εμφανίσεις του φωτός συνεχίστηκαν για μερικούς μήνες και στη συνέχεια σταμάτησαν. Ένα άλλο ενδιαφέρον παράδειγμα είναι αυτό της Νορμανδικής εκκλησίας στο Λίνλεϊ Χολ, ένα απομονωμένο χωριουδάκι της Βρετανίας. Το 1913, φλογερά φώτα έκαναν την εμφάνισή τους πάνω από τον πύργο της εκκλησίας, τα οποία στη συνέχεια κυλούσαν στους τοίχους. Σφαίρες φωτός είχαν επίσης θεαθεί να διασχίζουν το χωριό, συνοδευόμενες από παράξενους θορύβους, όπως αόρατες εκρήξεις στον αέρα. Στήλες ατμού, άλλοτε φωτεινού άλλοτε σκουρόχρωμου, έμοιαζαν να αναδύονται από τη γη, ενώ παράλληλα εκδηλώνονταν φαινόμενα «πόλτεργκαϊστ»: τα μάνταλα στις πόρτες κολλούσαν σα να είχαν μαγνητιστεί, ενώ φλιτζάνια, καρέκλες και ρούχα μετακινούνταν λες και είχαν δική τους βούληση. Αυτό το ξέσπασμα φαινομένων διήρκεσε αρκετές εβδομάδες και στη συνέχεια σταμάτησε εξίσου απότομα όσο είχε αρχίσει.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ;

Η φύση αυτών των φωτεινών φαινομένων παραμένει ανεξιχνίαστη: κάποια από αυτά μοιάζουν να παράγονται από τεκτονικές, γεωλογικές δυνάμεις. Για παράδειγμα, το μεγαλιθικό μνημείο της περιοχής Ντίφριν εδράζεται απευθείας επάνω σε ένα ρήγμα και όλα τα φαινόμενα που εκδηλώθηκαν εκεί ανακαλύφθηκε ότι αναδύονταν από το επόμενο ρήγμα που βρισκόταν στην περιοχή και που μάλιστα ήταν κοντά σε επίκεντρο σεισμού. Πράγματι, στην πλειοψηφία τους πολλά ανάλογα μνημεία έχουν χτιστεί πάνω από τέτοια τεκτονικά φαινόμενα, κάτι που αποτελεί ένα άλλο μυστήριο από μόνο του. Άλλα φαινόμενα, όπως τα «πόλτεργκαϊστ», δημιουργούνται λόγω ανωμαλιών στην ατμόσφαιρα. Αλλά εάν πράγματι υπάρχουν γεωφυσικές εξηγήσεις γι αυτές τις εκδηλώσεις, απλά μας αποσαφηνίζουν πώς τα φώτα βρίσκουν τις ενεργειακές πηγές που τους επιτρέπουν να εμφανίζονται, δεν εξηγούν ωστόσο πώς δημιουργούνται τα ίδια τα φώτα. Θα μπορούσαν, ωστόσο, αυτά τα μυστηριώδη τα φώτα να είναι πράγματι πνεύματα ή οντότητες από κάποια άλλη διάσταση, όπως πίστευαν οι αρχαίοι πολιτισμοί, και να χρησιμοποιούν τα ρήγματα και τη γεωφυσική ενέργεια σαν πύλη για να επισκέπτονται τον κόσμο μας;

ΠΗΓΗ

Μας ψεκάζουν με Θάνατο!

Advertisement

Εδώ και αρκετά χρόνια, επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων που ασχολούνται με το Περιβάλλον και την Ατμόσφαιρα, μας βομβαρδίζουν με πληροφορίες και συμβουλές για τις «επικίνδυνες κλιματολογικές αλλαγές», την υπερθέρμανση του πλανήτη και το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Η περίπτωση είναι παγκόσμια όπως και η «Επιστημονική Συνεργασία» πάνω στο θέμα. Σε μεγάλο βαθμό, αυτό που επεδίωκαν από τη στιγμή που άρχισαν να «πλέκουν» αυτόν το μύθο, το έχουν καταφέρει: ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Αυτό που δεν κατάφεραν όμως, είναι να κρατήσουν κρυφά το εγκληματικό για την ανθρωπότητα σχέδιο τους:

ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!

Δεν είναι επιστημονική φαντασία. Είναι επιστημονικό έγκλημα! Μερικά από τα προγράμματα που περιλαμβάνει το διαστροφικό σχέδιο είναι τα εξής:

**Τεχνητή μεταβολή καιρικών συνθηκών.

**Χρήση «γεωμηχανικής» για μετριασμό του φαινομένου του θερμοκηπίου.

**Ευρείας κλίμακας αεροψεκασμοί σε Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή ( που ΔΕΝ αφορούν αγροτικούς ψεκασμούς εντομοκτόνων ).

**Πειραματική εφαρμογή νέων στρατιωτικών και άλλων τεχνολογιών που χρησιμοποιούν και επηρεάζουν την ιονόσφαιρα και άλλα στρώματα της ανώτερης ατμόσφαιρας.

Οι κυβερνήσεις των πιο προηγμένων τεχνολογικά χωρών, συναίνεσαν σε ένα μυστικό σχέδιο παρέμβασης στο κλίμα, ονόματι «Ασπίδα» ( The Shield Project). Το σχέδιο έχει στόχο, να μπολιάζεται με τεχνητά δημιουργούμενο όζον η κατά περίπτωση πιο ευαίσθητη περιοχή, ώστε ως το 2050 να αντιστραφεί η φθήνουσα πορεία. Για να επιτευχθεί αυτό, ψεκάζεται η ατμόσφαιρα από αεροσκάφη των συνεργαζομένων χωρών και σε αυτές εκτός από ΗΠΑ, Καναδά, Ρωσία, Ευρωπαϊκή Ένωση, περιλαμβάνεται και η Ελλάδα εν αγνοία των κατοίκων της! Τα υλικά που περιέχονται στο «κοκτέηλ» με το οποίο μας ψεκάζουν είναι!

*Σωματίδια βαρίου, αλουμινίου και τιτανίου!

Αυτά από αέρος. Η γεωμηχανική όμως περιλαμβάνει και θαλασσινές δραστηριότητες! Το σχέδιο Genitol, αφορά σε ρίψη σκόνης σιδήρου στους ωκεανούς, ώστε να προκληθεί ανάπτυξη των φυτοπλαγκτόν που απορροφούν το διοξείδιο του άνθρακα.

Αρχικά τα σχέδια κρίθηκαν από τους «γεωμηχανικούς» ακατάλληλα, αλλά όταν ο καθηγητής φυσικής του πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας,Gregory Benford εκτίμησε ότι το κόστος είναι χαμηλό, το πρόγραμμα προχώρησε, συνεχίζει και θα συνεχίζεται επί χρόνια!

ΓΙΑΤΙ Η ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ?

*CHEMTRAILS- Αντανακλαστικές επιφάνειες. Οι ουσίες των αεροψεκασμών είναι ενώσεις βαρέων μετάλλων (οξείδια ) όπως, βάριο, αλουμίνιο, τιτάνιο ή σκόνη χαλαζία. Τα νέφη που δημιουργούνται είναι άσπρα, λεπτά και επίπεδα που στο τέλος καταλήγουν να είναι στρώματα ηλεκτρικά φορτισμένων φορτίων, τα οποία παρουσιάζουν αυξημένη ηλεκτρομαγνητική αγωγιμότητα. Αυτό που φαίνεται στον ουρανό κατά τη διάρκεια των ψεκασμών, είναι παρόμοιο με τις γραμμές που φαίνονται στον ουρανό από τις εκπομπές καυσαερίων και υδρατμών των αεριωθούμενων αεροσκαφών. Μόνο που οι γραμμές αυτές διαλύονται σύντομα. Στην περίπτωση των αεροψεκασμών, οι μεγάλες και πυκνές γραμμές όχι μόνο δε διαλύονται γρήγορα, αλλά αιωρούνται στην ατμόσφαιρα επί αρκετές ώρες και σταδιακά διαστέλλονται δημιουργώντας λεπτά, τεχνητά νέφη τα οποία μπορούν να καλύψουν μια ολόκληρη περιοχή! Τα νέφη αυτά με τη σειρά τους επηρεάζουν ή και μεταβάλλουν δραστικά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη συγκεκριμένη περιοχή!

Υπάρχει μεγάλο φωτογραφικό υλικό που αποδεικνύει τους αεροψεκασμούς και τις λευκές ουρές που αφήνουν ( chemtrails). Στην Ελλάδα έχουν υπάρξει μάρτυρες των αεροψεκασμών σε περιοχές όπως, Αίγινα, Αθήνα, Λαμία, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη, Λάρισα κ.ά. Τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά. Τα σωματιδία δημιουργούν και θα δημιουργήσουν και στα επόμενα χρόνια, εκατομμύρια έως και δισεκατομμύρια θύματα, κυρίως από παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος!

*HAARP*

Το θέμα δε σταματάει όμως εδώ. Οι εμπνευστές τις ιδέας μπορούν να δημιουργούν καιρικές συνθήκες. Το μηχάνημα με το οποίο μπορούν να καταφέρουν κάτι τέτοιο, είναι βασισμένο στην εφευρετικότητα του Σέρβου φυσικού Νίκολα Τέσλα. Το μηχάνημα ονομάζεται HAARP ( High-Frequency Active Auroral Research Program ). Ο φυσικός Dr Bernard Eastlund, κλήθηκε το 1994 για να βρει έναν τρόπο αξιοποίησης των τεράστιων αποθεμάτων φυσικού αερίου που είχαν εντοπισθεί στην Αλάσκα. Ο Eastlund βασίστηκε στις ιδέες του Τέσλα και κατασκεύασε έναν ιονοσφαιρικό μεταφορέα ενέργειας.

Οι Αμερικάνοι στρατιωτικοί όμως είδαν πως μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το σύστημα για να παρέμβουν στις παγκόσμιες τηλεπικοινωνίες και σε πολλά άλλα… Ο επιστήμονας διαφώνησε και απεκάλυψε ότι οι στρατιωτικοί μετέτρεψαν το μηχάνημά του ( HAARP ) σε υπερόπλο. Από αυτό το σημείο και μετά, διάφοροι ερευνητές, άρχισαν να αφήνουν να διαρρέουν οι νέοι στόχοι του προγράμματος. Έτσι μαθεύτηκαν και οι επιπλέον δυνατότητες του HAARP: – Να εστιάζει σε συγκεκριμένη περιοχή του πλανήτη και να διαλύει τις τηλεπικοινωνίες του αντιπάλου.

* Να υπερφορτώνει τα ενεργειακά δίκτυα και να δημιουργεί μπλακάουτ.

– Να παρεμβαίνει στη διαδικασία εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων για να τα εκτονώσει ή αντίθετα για να τα δημιουργεί. Για παράδειγμα, μπορεί να συντελέσει στην αποδυνάμωση τυφώνων αλλά και στη δημιουργία τους!

– Να δημιουργεί μικροκλίμα, όπως π.χ. βροχόπτωση, ομίχλη κ.ά.

– Να δημιουργεί τεχνητώς όζον ή να το καταστρέφει!

– Να διεγείρει ψυχολογικά πληθυσμούς μέσω της εκπομπής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας συγκεκριμένων συχνοτήτων, οδηγώντας τους σε ακραία συμπεριφορά ή σε πνευματική κατατονία

Οι αλήτες μας ψεκάζουν θάνατο!

Έχουν γίνει ερωτήσεις στη βουλή από ευαισθητοποιημένους στο θέμα βουλευτές. Το ίδιο έχει γίνει και στις ΗΠΑ και σε άλλα κράτη. Η απάντηση είναι ένα τείχος σιωπής ή πλήρη άρνηση του γεγονότος από πλευράς κυβερνητικών οργάνων!

Ταυτόχρονα, οι αεροψεκασμοί συνεχίζονται, οι πολιτικοί κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν κι’εμείς ανυπεράσπιστοι περιμένουμε ένα θαύμα!

“Τ ο φαινόμενο είναι πανελλαδικό αλλά κανένας φορέας δεν έχει λάβει κάποια μέτρα. Ο μόνος δήμος που ευαισθητοποιήθηκε-παγκοσμίως- είναι ο δήμος της Αίγινας όπου τα φαινόμενα των αεροψεκασμών είναι συχνά και ανησυχητικά. Ο δήμος κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για τους ψεκασμούς. Η υπόθεση δυστυχώς “κόλλησε” γιατί οι μεγαλοδικηγόροι στους οποίους ανατέθηκε η υπόθεση, θεώρησαν ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις!”

Δύο μοναδικά βίντεο της Γης όπως φαίνεται από το Διάστημα!

Advertisement

Ο αστροναύτης Don Pettit, κατά την παραμονή του στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό κατάφερε να αποτυπώσει στο φακό ένα μοναδικό θέαμα που σχεδόν κανείς από εμάς δεν θα μπορέσει ποτέ να δει!

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε αυτό που φαίνεται στην εικόνα.


 

Ενας Ηλιος, όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί

Advertisement

Το SDO εκτοξεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου και παρακολουθεί το άστρο όλο το 24ωρο, μεταδίδοντας εικόνες από διάφορα μήκη κύματος με ανάλυση 10 φορές μεγαλύτερη από ό,τι στην τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας.

Για διάστημα τουλάχιστον μιας πενταετίας, ο καινούργιος δορυφόρος θα μεταδίδει δεδομένα με ταχύτητα 150 Megabit ανά δευτερόλεπτο, σχεδόν 50 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη προηγούμενη αποστολή της NASA.

Το πρώτο βίντεο μεταδόθηκε στις 30 Μαρτίου και παρακολουθεί μια σχετικά μικρή έκρηξη στην επιφάνεια του Ήλιου. Η κάμερα κατέγραψε την υπεριώδη ακτινοβολία που εκπέμπει το ιονισμένο αέριο ήλιο II. Η ακτινοβολία αυτή αντοστοιχεί σε θερμοκρασία γύρω στους 50.000 βαθμούς Κελσίουο επόμενο βίντεο ξεκινά με το μαγνητόγραμμα του Ήλιου, δηλαδή ένα χάρτη του μαγνητικού πεδίου, και συνεχίζει με εικόνες που ελήφθησαν σε επτά επιμέρους μήκη κύματος. Η βιντεοσκόπηση σε ένα τόσο μεγάλο εύρος θερμοκρασιών ακτινοβολίας «θα απαντήσει σημαντικά ερωτήματα για τη θερμοκρασία και τη δομή ενέργειας της ηλιακής ατμόσφαιρας
Το τρίτο βίντεο παρακολουθεί τις γραμμές του μαγνητικού πεδίου γύρω από μια ηλιακή κηλίδα. Οι περιοδικοί αυτοί σχηματισμοί είναι περιοχες χαμηλής θερμοκρασίας που δημιουργούνται από διαταραχές των μαγνητικών γραμμών και σχετίζονται με τις λεγόμενες ηλιακές εκλάμψεις που στέλνουν διάπυρο υλικό μέχρι τη Γη.
Όπως δήλωσε ο Ρίτσαρντ Φίσερ, διευθυντής του Τμήματος Ηλιακής Φυσικής της NASA, το βίντεο δεν συμφωνεί με τις προβλέψεις των επιστημόνων για την εξέλιξη των ηλιακών κηλίδων.
Η εκτόξευση του παρατηρητηρίου έρχεται σε μια ιδανική στιγμή: Έπειτα από μια διετία ασυνήθιστα χαμηλής δραστηριότητας, ο Ήλιος δίνει ενδείξεις ότι αρχίζει να ξυπνά, μια διαδικασία που θα μελετηθεί για πρώτη φορά με τόση ακρίβεια.
Η δραστηριότητα του Ήλιου ακολουθεί έναν κύκλο αυξομείωσης με περίοδο 11 ετών. Σήμερα βρίσκεται στο λεγόμενο ηλιακό ελάχιστο, μια περίοδο στην οποία μειώνεται η συνολική ισχύς του άστρου αλλά και ο αριθμός των ηλιακών κηλίδων στην επιφάνειά του.
Τα τρία όργανα του SOD θα μπορέσουν επίσης να διεισδύσουν στον πυρήνα του Ήλιου, εκεί όπου τα ρεύματα υπέρθερμου πλάσματος σχηματίζουν το μαγνητικό πεδίο του άστρου το οποίο με τη σειρά του επηρεάζει πολλές άλλες διεργασίες.
VIDEO:

http://www.youtube.com/watch?v=QrmUUcr4HXg&feature=player_embedded#!
http://www.youtube.com/watch?v=yXBv3lfK3MQ&feature=player_embedded

Ασυνήθιστα ήρεμος Ήλιος

Advertisement

Το μητρικό μας άστρο έχει «κατεβάσει στροφές», αποκαλύπτουν μετρήσεις του διαστημικού σκάφους Οδυσσέας. Η συνολική ισχύς του Ήλιου είναι ασυνήθιστα μειωμένη, ενώ ο ηλιακός άνεμος βρίσκεται στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 50 ετών.

Ο ηλιακός άνεμος, το σταθερό ρεύμα υποατομικών σωματιδίων που πηγάζει από το άστρο και πνέει στο Διάστημα με ταχύτητα 1,6 εκατ. χιλιομέτρων την ώρα, είναι 14% πιο ψυχρός και 17% λιγότερο πυκνός από το κανονικό, ενώ η πίεσή του έχει πέσει κατά 20% από τη δεκαετία του 1990 έως σήμερα.
Επιπλέον, για πρώτη φορά εδώ και πάνω από έναν αιώνα, οι ηλιακές κηλίδες εξαφανίστηκαν για δύο μήνες αυτό το καλοκαίρι και εμφανίστηκαν ξανά μόλις την περασμένη Δευτέρα.
Η εξασθένιση, που πιθανότατα έχει συμβεί και στο παρελθόν, δεν φαίνεται να συνδέεται με τον φυσιολογικό 11ετή κύκλο ηλιακής δραστηριότητας, κατά τον οποίο αυξομειώνονται τόσο οι ηλιακές κηλίδες όσο και η συνολική ισχύς της ακτινοβολίας.
Οι ερευνητές διαπιστώνουν ότι ο Ήλιος «διανύει ένα ιδιαίτερα παρατεταμένο ελάχιστο». Κανονικά, το ηλιακό ελάχιστο διαρκεί μόνο ένα χρόνο σε κάθε κύκλο, αυτή τη φορά όμως συνεχίζεται από το 2006.
Τα τελευταία 15 χρόνια, η συνολική ισχύς του Ήλιου φαίνεται να είναι χαμηλότερη από το κανονικό, ακόμα και όταν βρισκόταν στο μέγιστο σημείο του κύκλου πριν από περίπου 8 χρόνια, σχολιάζει ο Ντέιβ ΜακΚόμας του Ερευνητικού Ινστιτούτου Southwest, ο οποίος δημοσιεύει τα ευρήματά του για τον ηλιακό άνεμο στο Geophysical Research Letters.
H έρευνα βασίστηκε σε δεδομένα που μετέδωσε τα τελευταία 18 χρόνια το ευρω-αμερικανικό σκάφος Ulysses, το οποίο βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο και είναι το πρώτο που μελέτησε τους πόλους του άστρου. Έχοντας ξεπεράσει κατά τέσσερις φορές την ονομαστική διάρκεια ζωής του, ο Οδυσσέας αναμένεται να σταματήσει να λειτουργεί σε ένα-δυο μήνες.
Η εξασθένιση της ηλιακής δραστηριότητας δεν απειλεί τους κατοίκους της Γης, αυξάνει όμως τον κίνδυνο για τους αστροναύτες, καθώς ο ηλιακός άνεμος προστατεύει από τα επικίνδυνα σωματίδια της κοσμικής ακτινοβολίας.
Όσον αφορά τους δορυφόρους, η αυξημένη κοσμική ακτινοβολία απειλεί τα κυκλώματά τους, από την άλλη όμως η μειωμένη πίεση του ηλιακού ανέμου τούς επιτρέπει να παραμείνουν σε τροχιά για ελαφρώς μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Η επίδραση που ενδεχομένως θα έχει η εξασθένιση του Ήλιου στο παγκόσμιο κλίμα παραμένει ακόμα άγνωστη.

Advertisement