Επιστήμονας υποστηρίζει ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν με την μορφή των μεδουσών

Advertisement

Τα εξωγήινα όντα φένεται να έχουν επισκεφθεί τη Γη για πολλές φορές .Υπάρχει αμέτρητος αριθμός μαρτύρων που ισχυρίζονται ότι έχουν δει εξωγήινους η Ufo,όμως εξακολουθεί να μην υπάρχει κάποια ισχυρή απόδειξη των επισκέψεων αυτών καθώς και πώς ακριβώς μοιάζουν αυτά τα όντα.

Ωστόσο, ένας επιστήμονας από τη Μεγάλη Βρετανία που ασχολείτε με το διάστημα υποστηρίζει ότι οι εξωγήινοι μοιάζουν με ένα πλάσμα που οι άνθρωποι συχνά βλέπουν στη θάλασσα . Σύμφωνα με τον επιστήμονα, οι εξωγήινοι μοιάζουν με μια μεγάλη μέδουσα,η οποία έχει κάποια πλευστότητα στον χώρο για να κρατήσει τον εαυτό της σε μεγάλο ύψος.Προσθέτει ότι με παλμούς φωτός,που δημιουργούν αυτά τα όντα επικοινωνούν μεταξύ τους.

Είναι γνωστό ότι ένα άτομο ζει με βάση τον άνθρακα και ότι χρειάζεται νερό. Ωστόσο, αυτό που μας λέει αυτός ο επιστήμονας είναι ότι η συμβατική σοφία θεωρεί μορφές ζωής που βασίζονται στο πυρίτιο,το οποίο έχει τις ίδιες χημικές ομοιότητες με άνθρακα. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το πυρίτιο βρίσκεται στο σύμπαν, συμβάλλοντας στην ιδέα ότι η ζωή των εξωγήινων μπορεί να βασίζεται στο πυρίτιο.

Επιπλέον, ο Βρετανός επιστήμονας υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι και οι εξωγήινοι ζουν σε διαφορετικό περιβάλλον. Επειδή η ατμόσφαιρα που περιβάλει την Γη με το οξυγόνο είναι θανάσιμα διαβρωτική,μπορεί να πνίξει τους εξωγήινους και τελικά να τους σκοτώσει. Επίσης,για τους άνθρωπους ισχύει το αντίθετο,δεν είναι σε θέση να ζουν στον εξωτερικό χώρο του διαστήματος.

Επιτρέπετε η αντιγραφή του άρθρου μας μόνο αν διατηρηθούν οι παραπάνω σύνδεσμοι και είναι υποχρεωτική η αναφορά στην πηγή 

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement