Η καλλιέργεια του τρόμου και η απάντηση του Φοίβου

Advertisement

Κατά τη χρονιά που πέρασε πολλοί άνθρωποι εστίασαν στο ζήτημα των UFO και των εξωγίηνων. Βεβαια αυτό δεν έγινε αυθόρμυτα, αλλά μετά από δεκαετίες σιωπής και απόκρυψης πληροφοριών και αν τώρα «έγινε η σούπα καυτή» είναι απλά επειδή πρόκειται για το τελευταίο χαρτί που παίζουν οι λεγόμενοι «επικυρίαρχοι», οι «καταστροφικοί» και καταστροφολάγνοι…
Πολύ συνειδητά δεν θέλησα να αναπαράγω τίτλους και ειδήσεις σχετικά με «γεγονότα» που θέλου την «εέλαση» των UFO να αποτελεί σημάδι «εμπόλεμης κατάστασης» ενάντια στην ανθρωπότητα. Αυτό που επιχειρείται πολύ απλά αποτελεί άλλη μια προσπάθεια παράλυσης της ανθρωπότητας με όπλο την τρομοκράτηση όλων μας…
Δείτε με αυτή την ευκαιρία ένα μύνημα που κυκλοφορεί σχετικά και εστιάστε στην απάντηση του «Φοίβου» σε όλη αυτή την τρομολάγνα παραφιλολογία…
Να θυμάστε πως ΚΑΝΕΙΣ δεν θα σώσει ΚΑΝΕΝΑΝ και πως ΜΟΝΟ εμείς οι ίδιοι, ο κάθε ένας από εμάς αποφασίζει τη σωτηρία για τον εαυτό του…
Απλά ψυχραιμία νου και καρδιάς απαιτείται φίλοι μου… και σταθερή απόφαση υπέρ της συν-δημιουργίας!
ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ
Άλλη μια… «Ημέρα ανεξαρτησίας» «αποκάλυψε» η Pravda
Σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση της ρωσικής εφημερίδας «Pravda» όχι μόνο επιβεβαιώνεται πια η ύπαρξη Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων, αλλά υπερτονίζεται και το γεγονός ότι οι επιβάτες τους σκοπεύουν να καταφθάσουν συντομότατα στον πλανήτη μας με άγριες διαθέσεις!
Συγκεκριμένα πρόκειται για «τρία γιγάντια διαστημόπλοια. Το μεγαλύτερο έχει πλάτος 242 χιλιόμετρα και συνοδεύεται από δύο μικρότερα σκάφη που ήδη υπολογίζεται ότι ταξιδεύουν και βρίσκονται πίσω από την τροχιά του Πλούτωνα»!
Το πιο. σκανδαλώδες όμως από όλα τα στοιχεία του διαστημικού ρεπορτάζ της εφημερίδας είναι το γεγονός ότι τα εξωγήινα διαστημόπλοια έχουν ήδη εντοπιστεί από τη NASA μέσω του προγράμματος HAARP που μελετά το Βόρειο Σέλας στην Αλάσκα! Και η NASA, κουβέντα!
Οι μόνοι που αντιδρούν, σύμφωνα με την «Pravda», όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία», είναι οι Κινέζοι, που ευθέως κατηγορούν τους Αμερικανούς ότι αποκρύπτουν όσα στοιχεία διαθέτουν για την ύπαρξη εξωγήινων και τις επισκέψεις τους στη Γη.
Για τους καχύποπτους πάντως, η «Pravda» σπεύδει να «δέσει» το ρεπορτάζ της επικαλούμενης «καλά πληροφορημένες πηγές από το ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό και διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό πρόγραμμα για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence)» προσθέτοντας επιπλέον ότι τα τρία διαστημόπλοια θα γίνουν θεατά και από οπτικά τηλεσκόπια όταν θα πλησιάζουν τον πλανήτη Άρη!
Όσο για το «πότε» θα συμβεί το κακό, η άφιξη των «ξένων» εικάζεται ότι θα συμπέσει απόλυτα με την ημερομηνία που οι Μάγια είχαν προφητεύσει ως τη μέρα συντέλειας του κόσμου, και πιο συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου του 2012.
Αγαπητοί Φίλοι

Το μήνυμα αυτό το πήρα από έντεκα διαφορετικές διευθύνσεις, και μάλιστα οι αποστολείς εκφράζουν και μια έντονη ανησυχία.
Όσο πλησιαζει το συμπαντικό γεγονός της 21.12.2012, τόσο οι πληροφορίες τέτοιου είδους θα πληθαίνουν, οι φήμες θα οργιάζουν, και ο σκοπός τους θα είναι να μας σπάσουν το ηθικό. Θα παίζουν μαζί μας όπως η γάτα με το ποντίκι, κι αυτό το παιχνίδι το ξέρουν πολύ καλά. Πρέπει να μας έχουν αρνητικά φορτισμένους ώστε να μην έχουμε την παραμικρή διάθεση να αντιδράσουμε.

Πριν από 13 χρόνια είχα γράψει γι αυτά τα τρία σκάφη, τις διαστάσεις τους, τα ονόματα τους, την αποστολή τους και ότι βρισκόταν πέρα από τον Πλούτωνα.
Σας υπενθυμίζω ένα απόσπασμα «Οι αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους με το σχέδιο «ΝΕΒΑΔΟΝ» που εκπονείται στην Νεβάδα των ΗΠΑ ετοιμάζουν την απόκρουσή μας. Θα μας παρουσιάσουν σαν κατακτητές, ώστε να μην αποδεχτείτε την βοήθειά μας» και σε ένα άλλο σημείο μας προειδοποιούσαν για το σχέδιο «Μπλέ Περίπολος» των ΗΠΑ «Προσοχή, σχεδιάζουν να δημιουργήσουν στο εγγύς μέλλον ολογραφικά την Δευτέρα Παρουσία στον ουρανό για να κυριαρχήσουν απόλυτα».

Και ρωτάω.

-Πως γνωρίζουν οι Αμερικανοί τις εχθρικές διαθέσεις τους;
-Πως έβγαλαν το συμπέρασμα ότι είναι εχθρικές δυνάμεις.
-Πως ξέρουν ότι θα βρίσκονται στην γη την 21.12.2012; Φαίνεται ότι κάτι μας κρύβουν και δεν το λένε. Πως συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση τα δικά μας συμφέροντα να συμπίπτουν με αυτά των Αμερικανών.

-Με ποια εξουσιοδότηση παριστάνουν τους εκπροσώπους της ανθρωπότητας.
-Γιατί πριν τρεις μήνες ο ΟΗΕ ώρισε πρέσβυ επικοινωνίας της ανθρωπότητας με τους εξωγηίνους, και γιατί αυτός σαν μόνος αρμόδιος δεν επιβεβαιώνει τις εχθρικές διαθέσεις των τριών σκαφών;
Μην ξεχνάτε ποιοί είναι οι Αμερικανοί και πόσο αγαπούν την ανθρωπότητα, το γεγονός και μόνο ότι αυτοί χρησιμοποίησαν δύο ατομικές βόμβες πάνω σε ανθρώπους, δείχνει τα αντιανθρώπινα αισθήματά τους και πόσο νοιάζεται για την ανθωπότητα. Ότι δήποτε παρουσιάζουν οι Αμερικανοί σαν εχθρικό να ξέρετε ότι είναι φιλικό για όλη την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Έρχεται και η δική τους ώρα να πληρώσουν.
Φοίβος (Γεράσιμος Καλογεράκης)

Advertisement