Η Σεληνη και η ηλιακη εξαρση εφεραν τον ολεθρο στην Ιαπωνια; (ΒΙΝΤΕΟ)

Advertisement

Στο παρακάτω βίντεο ο μετεωρολόγος/αστροφυσικός, σύμβουλος και ιδιοκτήτης του Weather Action, Βρετανός Piers Corbyn, μιλάει με τον Alex Jones για τον σεισμό και το τσουνάμι στην Ιαπωνία.

Είπε ότι ο τεράστιος σεισμός και το τσουνάμι στην Ιαπωνία, προκλήθηκαν από την εντονότατη δραστηριότητα του ήλιου και θα έρθουν κι άλλα τέτοια γεγονότα στα επόμενα χρόνια.
Είπε ότι ο σεισμός έγινε μετά από ηλιακή έκλαμψη της τάξεως Χ και τη σημαντική πρόσκρουση κορωνικής μαζικής έκλαμψης στη Γη — όπως ανέφερε και η NASA
• Πολλά από αυτά τα συμβάντα θα είναι ακραία
• Είναι πολύ δύσκολη η πρόβλεψη των σεισμών, αλλά μετά από αυτόν θα έρθουν μεγάλοι μετασεισμοί
• Και για όσους κάνουν ανόητους ισχυρισμούς για αυτά τα γεγονότα είπε ότι: ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με το CO2 ή τη λεγόμενη ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή, σε καμία περίπτωση και τέτοιες δηλώσεις αποσπούν την προσοχή από εκεί που πρέπει να εστιαστεί και αναχαιτίζουν την πρόοδο της επιστήμης.
Σχετικό τόπικ στο φόρουμ ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ εδώ
Βίντεο – υποτιτλισμός: http://www.youtube.com/user/vasoula2908

Λίγα λόγια για τον Piers Corbyn:
Ο Piers Richard Corbyn (γεν. 10 Μαρτίου 1947) είναι Βρετανός μετεωρολόγος, αστροφυσικός, σύμβουλος, και ιδιοκτήτης της επιχείρησης ‘Weather Action’ η οποία κάνει πρόγνωση του καιρού μέχρι και ένα χρόνο πριν, και για την οποία, επίσης, στοιχηματίζει.
Ο αδελφός του, ο Jeremy Corbyn, είναι βουλευτής του Εργατικού κόμματος από το 1983.
Ο Corbyn έχει ένα ευρύ φάσμα πελατών που είναι ευαίσθητοι με τις καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων εταιριών φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, αγροτών και εμπόρων λιανικής πώλησης.
Το Weather Action ισχυρίζεται ότι έχει μια ανεξάρτητη έρευνα, που διενεργήθηκε από τις ασφαλιστικές εταιρίες, που αποδεικνύει ότι για μια συγκεκριμένη ημέρα, μέχρι και εννέα μήνες νωρίτερα, οι μετεωρολογικές προβλέψεις της επιχείρησης έχουν επιτύχει ένα ποσοστό ακρίβειας του 55 τοις εκατό, φθάνοντας το 80 τοις εκατό για 24 ώρες.
Ο Corbyn είναι επίσης σκεπτικιστής της υπερθέρμανσης του πλανήτη (global warming), και αμφισβητίας των εκθέσεων σχετικά με τις καταιγίδες στην Ευρώπη. Ο Corbyn έχει δηλώσει ότι η ανθρωπογενής συμβολή στην υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ελάχιστη με κάθε αύξηση της θερμοκρασίας λόγω της αύξησης της ηλιακής δραστηριότητας. Το 2008 ο Corbyn προχώρησε ακόμη περισσότερο από το να είναι επιφυλακτικός και έγινε απόλυτος δηλώνοντας, … «το CO2 ποτέ δεν καθοδήγησε και ποτέ δεν θα καθοδηγήσει τις καιρικές συνθήκες ή το κλίμα. Η υπερθέρμανση του πλανήτη δεν έχει τίποτα να κάνει με το CO2. Το CO2 εξακολουθεί να αυξάνεται, αλλά ο κόσμος μας τώρα δεν θερμαίνεται, αλλά ψύχεται και θα συνεχίσει να το κάνει.» 

Advertisement