Οδηγίες για να αντιμετωπίσετε την «Καταιγίδα που μας περιμένει»

Advertisement


Παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα και με πολύ αγωνία τα όσα συμβαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα, στην Μέση Ανατολή. Βλέπουμε και τους Τούρκους που
έχουν αποθρασυνθεί και στέλνουν πλοία τους να κάνουν έρευνα για πετρελαϊκά κοιτάσματα. Είμαστε κοντά στον αφανισμό μας; είμαστε κοντά στον Γ! Παγκόσμιο Πόλεμο;


Έλληνες, πρέπει εμπιστευτούμε τους εαυτούς μας στην πρόνοια του Θεού και να ζητάμε καθημερινά με πόνο ψυχής να μας συγχωρήσει και να μας προστατέψει από την καταιγίδα που έρχεται. Μόνο Εκείνος μπορεί. 

Θυμηθείτε λοιπόν ότι με τις προφητείες των Εκλεκτών του Αγίων, μας προετοίμασε για όσα θα έρχονταν. Τι μας είπαν

π. Παϊσιος: 
Θα νομίζετε ότι θα έχετε Κυβέρνηση, αλλά δεν θα έχετε…Τι βλέπετε σήμερα; Μια Τριμερή Κυβέρνηση πλήρως υπάκουη στις επιταγές της τρόϊκας!!!

π. Κοσμάς ο Αιτωλός
Θα σας βάλουν δυσβάσταχτους φόρους αλλά δεν θα προφθάσουν…Τι βλέπετε σήμερα; Ότι σας έχουν κόψει το εισόδημα, έχουν εκτινάξει τους φόρους…Γιατί;  Μα για να μην μπορείτε να πληρώσετε και να κατασχέσουν τις περιουσίες σας!!! Θα προλάβουν να
σας τις πάρουν; Όχι δεν θα προλάβουν!!!

Τι πρέπει να κάνετε;
 1. ετοιμαστείτε για “μεγάλη μπόρα”. Δεν ξέρω αν πετύχουν να μας κάνουν Συρία, Λιβύη κλπ. Εκείνο που εκτιμώ ότι θα συμβεί, είναι μια μαζική κατάρρευση της αγοράς που θα οδηγήσει σε αδυναμία προμήθειας βασικών ειδών διατροφής. Για αυτό να είστε έτοιμοι είτε έχοντας αποθέματα τροφίμων και βασικών ειδών, είτε για να πάτε στο χωριό σας για επιβίωση
 2. Μην παρακολουθείτε τα προγράμματα ειδήσεων του Αντένα, Mega, Star, Alpha. Με μειωμένη τηλεθέαση, θα μειωθούν οι διαφημιστικές δαπάνες στις συγκεκριμένες ζώνες και θα προκληθεί πρόβλημα επιβίωσης στους Καναλάρχες. 
 3. Μην παρακολουθείτε τουρκικά σήριαλ και πολύ περισσότερο τον Σουλεϊμάν. 
 4. Διακόψτε εφημερίδες, περιοδικά που υιοθετούν την προπαγάνδα της Τριμερούς Κυβέρνησης. 
 5. Μην αγοράζετε υπηρεσίες και προϊόντα που διαφημίζονται πριν και κατά την διάρκεια των τουρκικών σήριαλ. Ανοι διαφημιζόμενοι σταματήσουν τις διαφημιστικές προβολές, οι καναλάρχες είτε θα αποσύρουν τις εκπομπές είτε θα αποδείξουν έμμεσα ότι εκτελούν οδηγίες ξένων δυνάμεων. Ας δούμε ποια είναι η αποστολή τους. 
 6. Επιμένετε στην αγορά ελληνικών προϊόντων
 7. Εκμηδενήστε την φιλανθρωπική βοήθεια προς μη Έλληνες
 8. Καταγγείλτε την παράνομη απασχόληση μεταναστών. Αν δεν βρείτε ανταπόκριση ενημερώστε το κόμμα των ανεξάρτητων ελλήνων  και αν πάλι δεν βρείτε ανταπόκριση απευθυνθείτε στην Χρυσή Αυγή
 9. Αν σας ζητούν να απαντήσετε σε πολιτικά γκάλοπ, να μην αναφέρετε ότι είστε οπαδοί της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, ή της ΔΗΜΑΡ. Μπορείτε να δηλώσετε Χρυσή Αυγή να τους τρομοκρατήσετε; Και ας ανήκετε σε άλλο πολιτικό χώρο. 
 10. Δείξτε την δυσαρέσκεια σας σε πολιτικά πρόσωπα που εκφράζονται αντεθνικά ή σε βάρος των Ελλήνων που δεινοπαθούν. 
 11. Αν ανήκετε σε Πολιτικές Οργανώσεις της Τριμερούς Κυβέρνησης των Προδοτών, δηλώστε την παραίτηση σας όσο πιο επίσημα γίνεται. Ταρακουνήστε τους σήμερα, για να μην σας εξοντώσουν.
 12. Μην βιάζεστε να καταβάλλετε τις δόσεις φόρων. Προσπαθήστε να τις σπάσετε σε περισσότερες δόσεις. Στηρίζοντας τα μέτρα που παίρνονται σε βάρος σας, θα βρεθείτε σε πιο δεινή θέση και θα συνεχίσουν οι Πολιτικοί να επιβιώνουν σε βάρος σας και σε βάρος όλων μας. Αξιοποιείστε όλες τις δυνατότητες που έχετε από τον Νόμο. 
 13. Μπορείτε να ασκήσετε ψυχολογική πίεση στους Πολιτικούς όπου και αν κάνουν την εμφάνιση τους; Πρέπει να αισθανθούν με τον καλύτερο αλλά και ειρηνικότερο τρόπο ότι τα ψέμματα τελείωσαν. Θα πρέπει να νιώσουν ότι τους περιμένει χειρότερο Γουδή. 
 14. επιστρέψτε στην εκκλησία και υποστηρίξτε τα προγράμματα συσσιτίων. Η εκκλησία είμαστε όλοι εμείς οι Χριστιανοί με ομπρέλα μας την Αγία Τριάδα. Αν δεν μπορείτε να βοηθήσετε οικονομικά, βοηθείστε παρέχοντας άλλες υπηρεσίες
 15. Βρείτε ένα καλό Εξομολόγο και Κοινωνήστε. Να κοινωνάτε τακτικά. 
 16. Ενισχύστε την φιλανθρωπική δράση της Εκκλησίας. Είναι η μόνη αξιόπιστη με περισσότερα από 700 ευαγή ιδρύματα και με δεκάδες χιλιάδες καθημερινά συσσίτια. Μήπως έχετε δει την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ ή την ΔΗΜΑΡ να έχουν δώσει ένα ευρώ στήριξης;

Ερντογάν: “Η Ολυμπιακή φλόγα είναι δική μας και βγαίνει από τον δικό μας Όλυμπο”

Advertisement

Floga 2012-1-NAI
Δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις!
Σε μία προκλητική κίνηση προέβη η Τουρκία η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει ότι η Ολυμπιακή Φλόγα, το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων, της ανήκει και θα πρέπει να της επιστραφεί! Τους παραπάνω απίστευτους ισχυρισμούς υποστήριξε από το Λονδίνο ο Ερντογάν, σε συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΔΟΕ, Ζαγκ Ρογκ.
Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι σε κοντινή απόσταση από την Αττάλεια, υπάρχει ένα βουνό με το όνομα Όλυμπος, στην περιοχή της αρχαίας Λυκίας, όπου το έδαφος πυρακτώνεται με φυσικούς τρόπους, λόγω ύπαρξης μεθανίου στο υπέδαφος κι ανάβουν για χιλιάδες τώρα χρόνια. Μάλιστα αναφέρουν πως σύμφωνα με τον τοπικό μύθο αυτή είναι η περιοχή είναι η αρχική πηγή της Ολυμπιακής Φλόγας, που καίει στην Αρχαία Ολυμπία!
Ο υπουργός Αθλητισμου της Τουρκίας, Σουάτ Κίλιτς σε συνέντευξη Τύπου σ το Λονδίνο μίλησε για τη συνάντηση Ερντογάν με τον Ζαγκ Ρογκ και έκανε ειδική αναφορά στο αίτημά τους για την Ολυμπιακή Φλόγα.
“Ο πρωθυπουργός εξήγησε στον Ζαγκ Ρογκ ότι η Τουρκία είναι η ρίζα της Ολυμπιακής Φλόγας και θέλουμε πίσω στη χώρα μας. Ανέφερε επίσης, ότι ο ίδιος ο Ζακ Ρογκ και τα μέλη της ΔΟΕ έχουν δικαίωμα να φέρουν πίσω την Ολυμπιακή Φλόγα στις ρίζες της. Η Ανατολία περιμένει τη Φλόγα της”, ήταν οι προκλητικές δηλώσεις του.

Να σημειώσουμε ότι αντιπροσωπεία της Τουρκίας βρίσκεται στο Λονδίνο, καθώς μαζί με τη Μαδρίτη και το Τόκιο διεκδικεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Advertisement