“Μαθαινοντας απο το Διαστημα η εξωγηινη ζωη ειναι πραγματικη, και εχει πολλες επιπτωσεις για τον κοσμο οπως τον ξερουμε.”

Advertisement

 Ριάντ Σαουδικής Αραβίας  
 

Παγκόσμιο Φόρουμ ανταγωνιστικότητας  (GCF 2011). “Μαθαίνοντας από το Διάστημα η εξωγήινη ζωή είναι πραγματική, και έχει πολλές επιπτώσεις για τον κόσμο όπως τον ξέρουμε.”

Από την πρώτη ημέρα στο φόρουμ για την παγκόσμια ανταγωνιστικότητα (GCF) που διεξήχθη στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας αναφέρθηκε ότι πράγματι κάτι συμβαίνει και οι πιθανοί αλλοδαποί μπορεί να είναι πραγματικοί και καλύτερα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε σχετικά με την επιχείρηση για τις επιπτώσεις της εξωγήινης ζωής και των τεχνολογιών στην ανθρωπότητα. 


Για πρώτη φορά στο ετήσιο συνέδριο της,το GCF προέβη σε συζήτησης για τα ΑΤΙΑ και τη εξωγήινη ζωή. Με τον τίτλο “Μαθαίνοντας από το Διάστημα” έχοντας την άποψη ότι η εξωγήινη ζωή είναι πραγματική, και έχει πολλές επιπτώσεις για τον κόσμο όπως τον ξέρουμε.
Η  συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιανουαρίου, και οι 1000 συμμετέχοντες περιλάμβαναν επιχειρηματικές και πολιτικές ελίτ όπως, πρώην βρετανούς και καναδούς πρωθυπουργούς, Τόνι Μπλερ και τον Jean Chretien  Jim Albaugh τον πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Boeing? Andy Bird, τον πρόεδρο της Walt Disney Διεθνούς? Jared Cohen, τον διευθυντής του Google  τον Stanton T. Friedman ερευνητή UFO και δεκαδες κά άλλους αξιόλογους ομιλητές που μπορετε να τους βρείτε εδώ! δεςhttp://www.gcf.org.sa/en/Speakers/ 
Ένα από τα θέματα ήταν ότι η εξωγήινη ζωή είναι πραγματική, και καλύτερα αρχίσουν να έχουν την προσοχή τους για τις συνέπειες. GCF συνοψίζοντας τις παρουσιάσεις δικτυακό τόπο:
Μαθαίνοντας από το Διάστημα 
Το επίκαιρο θέμα της εξωγήινης ζωής εξετάστηκε σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με ομιλητές και  εμπειρογνώμονες όπως ο Zoaghloul El-Naggar, ο Stanton  Friedman,    Michio Kaku,   Νικ Πάπας και ο Jacques Vallee   όπου αναφέρθηκε σε σοβαρές υποθέσεις για την ύπαρξη έμβιων όντων σε άλλα μέρη του γαλαξία. 

Ο κ. Friedman άνοιξε τις παρατηρήσεις του με μια τολμηρή δήλωση, τα “Ιπτάμενα αντικείμενα είναι πραγματικά!  Ο κ. Πάπας ( βρετανός ερευνητής UFO) ανέφερε τις πιθανές επιπτώσεις των επιχειρήσεων στο διάστημα ενώ άλλοι συμμετέχοντες ανέφεραν ότι είναι πεπεισμένοι για την ύπαρξή τους . 

Επίσης σχολιάστηκε με ενδιαφέρον το σημείο ότι δεν μπορεί να είναι ηθικά ανεκτό να δαπανούνται πόροι προσπαθώντας για επικοινωνία με αλλοδαπές κοινωνίες, όταν εξακολουθούν να υπάρχου πόλεμοι και η φτώχεια στην κοινωνία μας.

         ΠΗΓΗ                                                            

Advertisement