Μήνυμα από Αχιλλέα!

Advertisement

Καμιά επανάσταση η μεγάλη αλλαγή δεν έγινε από την πλειοψηφία ενός λάου . Φτάνει ένα πολύ μικρο ποσοστό να κάνει την αλλαγή ώστε να επηρεαστεί όλος ο κόσμος και να ακολουθήσει την πορεία που πάντα θα κάνουν οι «μπροστάρηδες» . Μην περιμένετε κάποιον να έρθει από το χεράκι και να σας εκπαιδεύσει να είστε ελεύθεροι! Να σας δείξει με ποιον τρόπο μπορείτε να είστε εσείς οι αρχηγοί!

Μην περιμένετε να σας δοθούν οδηγίες άλλο πια, να σας γίνει κατήχηση για το ποιοι η πως πρέπει να είσαστε ! Εσείς μέσα σας γνωρίζετε ότι χρειάζεται αλλαγή , γνωρίζετε πολύ καλά τι είναι σωστό και τι είναι λάθος.

Η απόφαση της αρχής έχει ήδη παρθεί. Κάντε τους συνανθρώπους σας να σας ακολουθήσουν σε μια πορεία νέας ζωής. Σε μια πορεία απεγκλωβισμού από ότι μας εκπαίδευσαν ψεύτικα για να μπορούμε να είμαστε το κοπάδι τους. Οι εχθροί της ανθρωπότητας το μόνο που φοβούνται είναι η επιστροφή του ανθρώπου στα πραγματικά του συναισθήματα! Φοβούνται μέσα στο παιχνίδι τους μήπως και οι άνθρωποι καταφέρουν και βγουν από τους «κανόνες» και από απλοί παίκτες-πιόνια γίνουν μεταπαικτες …με άπλα λόγια μονάδες που ξεκινούν και δημιουργούν το δικό τους σύστημα-παιχνίδι!

Φοβούνται εσένα που θα πάρεις την απόφαση της αυτοθυσίας , της προσφοράς, που θα δείξεις ότι κατάλαβες ότι τίποτα και κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει το μέλλον σου , κανένας δεν μπορεί να δώσει σίγουρους δρόμους επιτυχίας η ευτυχίας.

Αν δεν κάνουμε όλοι σήμερα την υπέρβαση του εαυτού μας και δείξουμε ότι στην δική τους αρένα μπορούμε να αντιδράσουμε με μη ΠΡΑΞΗ στους κανόνες τους τότε θα έχουμε χάσει μια τεράστια ευκαιρία για την ελευθερία μας.

Μπορείτε να διδάξετε τον διπλανό σας να θυμηθεί! Όσο μεγάλη και αν ακούγετε η λέξη μπορείτε να το κάνετε άπλα γιατί εσείς θυμηθήκατε πρώτοι ότι τα πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή δεν έχουν τιμή δεν κοστίζουν ύλη!

Σας έχω δώσει όταν ξεκινήσαμε μια μαύρη πέτρα να έχετε όλοι μαζί σας και σας είπα ότι αυτή η πέτρα είναι το μεγαλύτερο δυνατό όπλο που μπορούμε να έχουμε . Ήρθε η ώρα λοιπόν να το χρησιμοποιήσουμε . Βγείτε έξω όλοι και βοηθήστε τους ανθρώπους γύρω σας που έχουν ανάγκη, βοηθήστε τον περαστικό που έμεινε από βενζίνη, τον άνθρωπο που βλέπετε ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει, αυτόν που εμφανώς είναι καταβεβλημένος και έχει πέσει στην απόγνωση, τραβήξτε τον έξω και δείξτε του ότι όσο είμαστε όλοι μαζί τίποτα δεν θα μπορέσει να μας αγγίξει. Όσο ο άνθρωπος ενώνετε κάτω από τεράστιες αξίες όπως ανθρωπιά,συμπόνοια,αγάπη,αλληλοστήριξη, πατρίδα , έρωτας κοκ τίποτα δεν θα είναι ικανό να τον λυγίσει!

Μη περιμένεις κανένα ,ούτε εμάς για να σου δείξουμε ότι έχεις δικαίωμα στην ζωή όπως όλοι. Πάρε μια δίκη σου μαύρη πέτρα και ξεκίνα τώρα να είσαι ΕΣΥ ο νέος Αχιλλέας!

Έχουμε έναν άτυπο πόλεμο και πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους ότι δεν είναι πόλεμος γειτονιάς ,ούτε συνοριακός, είναι πόλεμος κατά της ανθρωπότητας , είναι «αυτοί» και εμείς ! Όσο καθυστερούμε να καταρρίψουμε συστήματα,ιδεολογίες,κόμματα,και ότι μας εκπαίδευσαν να μας χωρίζει με το διαίρει και βασίλευε τόσο καθυστερούμε και χάνουμε το πολυτιμότερο πράγμα στην ζωή μας το χρόνο μας!

Δεν νικιέται κανένα σύστημα πολεμώντας το με τους κανόνες του! Δεν νικιέται κανένα σύστημα με υποσύστημα, ούτε με κλασικές ιστορικές κινήσεις μάζας. Μας ξέρουν πολύ καλά ,ξέρουν την ιστορία πολύ καλά, ξέρουν πια κουμπιά να πατήσουν ώστε να γινόμαστε κατευθυνόμενοι μάζα!!

Μόνο ένας ιός νέας αντίληψης μπορεί να δημιουργήσει τον νέο αντίπαλο τους. Μονο ένας ιός αφύπνισης ,αλλαγής αντιλήψεων και πράξεων μπορεί να γίνει πραγματικά ένα όπλο στα χέρια μας ώστε να είμαστε ικανοί να αντιμετωπίσουμε ότι μέχρι σήμερα δημιουργεί αυτό το τερατώδες σύστημα για εμάς!

Και μόνο αν αυτό το κάνουμε πράξη και εικόνα θα μπορέσει να αφυπνίσει και άλλους. Μονο εσύ μπορείς τώρα να κάνεις την μεγάλη αλλαγή και να την πληρώσεις με μια μαύρη πέτρα!! Βγείτε έξω σαν νέοι Μυρμιδόνες και ξεκινήστε την νέα ανθρωπότητα με ένα νέο είδους πολέμου ,τον πόλεμο της ψυχής και της συνείδησης , βοήθησε κάποιον και για πληρωμή δώσε του μια μαύρη πέτρα…δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, κανένα άλλον κανόνα, κανέναν αρχηγό, κανένα σύστημα…χρειάζεται μόνο η φωτιά που σου έσβησαν, ο ενθουσιασμός της αλλαγής που την κάνεις πράξη ΤΩΡΑ εσύ!!

Γνωρίζω ότι κάποιοι από εσάς καταλαβαίνουν απόλυτα το μήνυμα μου, γνωρίζω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό θα αντιδράσει αρνητικά,θα αντιδράσει η κλασική του εκπαίδευση για το ποια είναι η ταυτότητα του. Δεν με ενδιαφέρει και ούτε πρόκειται ποτέ να με επηρεάσει γιατί εγώ έχω βγει από το παιχνίδι τους και ψάχνω ΕΣΕΝΑ να γίνεις ο επόμενος μεταπαικτης!!

Έχεις μόνο μια ευκαιρία να ανοίξουμε μαζί την πόρτα της ελευθερίας! Έχεις μόνο μια ευκαιρία να κάνεις την πατρίδα μας να κοιτάζει πάλι περήφανη το σύμπαν! Δεν έχω το χρόνο ούτε εγώ ούτε εσύ πια για να αναλύσουμε τι πρέπει να συμβεί και τι η όχι. Δεν έχω το χρόνο ούτε εσύ πια για «μάθημα» του τι συμβαίνει πραγματικά! Αν έχεις ανοικτή την καρδιά σου όπως θα έπρεπε τότε ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις!

Ξεκίνα τώρα με την δύναμη της καρδιά σου και την αγάπη για τον συνάνθρωπο σου! Δώσε την εικόνα που όλοι ξεχάσανε, την εικόνα του ανθρώπου που μπορεί να είναι ήρωας ,που μπορεί να προσφέρει με ανιδιοτέλεια,του ανθρώπου που άφησε πίσω όλα τα απατηλά «όνειρα» ύλης και επιτυχίας, του ανθρώπου που μπορεί να βροντοφωνάξει ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ!!

Και κανε όλο τον κόσμο να ακολουθήσει τον νέου είδους πόλεμο που ξεκίνησαν οι άνθρωποι γιατί μόνο αν τους φέρουμε στο δικό μας επίπεδο υπάρχει περίπτωση ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να νικήσουμε!

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement