Δραματικές εξελίξεις στο Άγιον Όρος: Ανακηρύσσεται ανεξάρτητο & καλεί … Ρωσία!

Advertisement

Πολύ άσχημα εξελίσσεται για την Ελλάδα ένα άλλο μέτωπο, στο οποίο μέσα στην τρικυμία των ημερών δεν έχει δοθεί η πρέπουσα προσοχή: Για πρώτη φορά από την απελευθέρωση της Μακεδόνιας τίθεται θέμα απόσχισης του Αγίου Όρους από τον εθνικό κορμό. Και λέμε από τον εθνικό κορμό γιατί ως γνωστόν το Άγιο Όρος δεν υπάγεται τυπικά στην ελληνική διοίκηση, αλλά είναι αυτοδιοικούμενο.


 Αύριο έχουμε συνεδρίαση της Διπλής Σύναξης του Αγίου Όρους, για να συζητήσει το θέμα της φορολόγησης των ακινήτων των Ιερών Μονών, τα οποία βρίσκονται εκτός της χερσονήσου, το θέμα το οποίο έχει δημιουργήσεη την μετωπική σύγκρουση με την ελληνική Πολιτεία με ανοικτό το ενδεχόμενο να ζητηθεί από την … Ρωσία να επέμβει δυναμικά!

Κατά την πρώτη και έντονα φορτισμένη συνεδρίαση που είχε πραγματοποιηθεί στα τέλη Απριλίου, η Διπλή Σύναξη της Ιεράς Κοινότητος, στην οποία συμμετέχουν οι εκπρόσωποι αλλά και οι ηγούμενοι των είκοσι μονών, είχε αποφασιστεί να δοθεί στην ελληνική Πολιτεία διορία μέχρι τις 15 Μαϊου για να δουν εάν θα υπάρξει ανταπόκριση στα αιτήματά τους, να μην υπάρχουν τόσο μεγάλες φορολογικές επιβαρύνσεις.

Πληροφορίες εκκλησιαστικών κύκλων, αναφέρουν ότι το ανώτατο διοικητικό όργανο της μοναστικής κοινότητας αυτή φορά θα κάνει την απειλή πράξη και θα ανακηρύξει, περίπου, την ανεξαρτησία του Αγίου Όρους!

Μάλιστα επειδή αναγνωρίζουν ότι κινδυνεύουν να μην παίρνουν ούτε δεν θα παίρνουν ούτε καν φορολογική ενημερότητα, ενώ κινδυνεύουν να υποστούν όλα όσα προβλέπονται για όσους δεν πληρώνουν φορολογικές οφειλές δηλαδή οι ηγούμενοι θα συλλαμβάνονται ως  φοροφυγάδες και θα κατάσχεται η περιουσία τους!

Θεωρούν ότι πίσω από αυτή την κίνηση βρίσκονται συγκεκριμένα συμφέροντα που επιδιώκουν την … τουριστική αξιοποίηση του Αγίου Όρους.

Η Διπλή Ιερά Σύναξη στο τελεσίγραφο που θα δώσει αύριο ζητούν «Να σταματήσει αυτό το έγκλημα των αιώνων, που θα σημάνει το τέλος της Ορθοδοξίας, που έχει πνεύμονά της και ανάσα της  Άγιο Άθωνα, που σεβάστηκαν Αυτοκράτορες αλλά και Κατακτητές»!

Σε διαφορετική περίπτωση, απειλούν ότι «Το Άγιον Όρος θα διακόψει κάθε σχέση με την «κατεχόμενη»» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, «ελλαδική Πολιτεία, θα κηρυχθεί σε διωγμό και θα ζητήσει την βοήθεια της Ρωσίας και του νέου ηγέτη της Β.Πούτιν, στον οποίο πρόσφατα αρνήθηκε ευσχήμως να επισκεφθεί το Άγιο Όρος την Μεγάλη Εβδομάδα»!

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πολλά και κρίσιμα. Κάποιοι θέλουν κι άλλους μπελάδες στο κεφάλι αυτής της χώρας και αν νομίζουν ότι είναι ώρα να ανοίξουμε «ιερό πόλεμο» με τους Αγιορείτες, κακή υπηρεσία προσφέρουν στη χώρα. Και η προειδοποίηση ότι «Θα ζητηθεί η βοήθεια της Ρωσίας» θα ήταν πολύ μεγάλο λάθος να προσπεραστεί χωρίς να θεωρηθεί ότι είναι σοβαρή.

Η ιδέα Δημιουργίας Ορθόδοξου Βατικανού από την μία και η έτερη ιδέα δημιουργίας ενός ορθόδοξου τόξου (Ρωσία, Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Λευκορωσία, Σερβία, Μολδαβία, Ουκρανία, Γεωργία) με πολιτικούς συνδετικούς κρίκους, με το Άγιον Όρος στο επίκεντρο αυτού του σχεδίου, είναι ζωντανή.

Και η Ορθοδοξία αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα κύρια πολιτικά όπλα του Β.Πούτιν την επόμενη δεκαετία.

Εκτός και αν αυτοί που επιμένουν στην πρακτική της φορολόγησης των Αγιορειτών, έχουν άλλα πράγματα στο νου τους…

ΠΗΓΗ

Η Μύηση του γιού ενός τραπεζίτη στα Απόκρυφα Μυστικά! Ενώσεις με γόητρο και Μυστικές Εταιρίες. !-Α

Advertisement

Για να διατηρήσουμε και να προστατεύσουμε τη κατοχή που ασκούμε πάνω στα έθνη, πρέπει να ασκήσουμε έναν καλυμμένο έλεγχο πάνω στις μεγαλύτερες ενώσεις που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και ειδικά τις διάσημες λέσχες που έλκουν τους ηγέτες σε διάφορους τομείς και κάνουν τόσα πολλά για να επηρεάσουν τη διανομή των διοικητικών θέσεων στην κυβέρνηση και στις επιχειρήσεις. Ενώσεις πρωτοπόρων …λογίων, επιχειρηματιών, συγγραφέων, θρησκειολόγων, καλλιτεχνών, γραφειοκρατών, δημοσιογράφων, ιδεολόγων, εκδοτών, ιδιοκτητών μέσων ενημέρωσης και επαγγελματιών όπως και οι ομάδες ειδικού ενδιαφέροντος που αντιπροσωπεύουν τους εργάτες, τους αγρότες, τους καταναλωτές, τους ιδιοκτήτες ακινήτων κ.ο.κ. πρέπει να διατηρούνται μέσα στα όρια της διακυβέρνησής μας.
Από τη στιγμή που οι συνδρομές των μελών δεν επαρκούν ποτέ για να υποστηριχθούν  οι φιλόδοξες δραστηριότητές τους, οι ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ είναι ευάλωτες στις σχεδόν απεριόριστες οικονομικές πηγές του περιβάλλοντός μας.
 
Τα πραγματικά μας κίνητρα όμως, που είναι η διεύρυνση της πολιτικής και οικονομικής μας εξουσίας δεν πρέπει να αποκαλυφθούν στην διαδικασία αυτή.
Η πολιτική μας πρέπει να εκλογικεύεται με όρους ανταγωνιστικούς με τις κυρίαρχες ιδεολογίες και ηθικές ή με τα υλικά προτερήματα των ομάδων που αναμιγνύονται.
Οι ηγέτες τέτοιων ομάδων είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι να αποδεχθούν τις αιτιολογήσεις μας όταν υπάρχει και οικονομική υποστήριξη. Εξαναγκαζόμαστε σε δωροδοκία μόνο ως τελευταίο καταφύγιο και τότε μόνον σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

Τα μακροχρόνια σχέδια μας   εξυπηρετούνται καλλίτερα από μια παροδική αναβολή της τελικής νίκης της πολιτικής μας, παρά με τον κίνδυνο να εκθέσουμε την εξουσία μας προσπαθώντας να δωροδοκήσουμε.
Οι αδέξιες δωροδοκίες και οι προσπάθειες εκφοβισμού είναι χαρακτηριστικά των ανόητων νεόπλουτων αντιπάλων μας.
Εάν, για παράδειγμά, αποφασίσουμε ότι η ομοσπονδιακή και όχι η κρατική απόκτηση προνομίου ή άδειας σε εταιρίες θα προωθήσει τον έλεγχο μας πάνω στην οικονομία δεν θα διατάξουμε απλά τους πολιτικούς και τους ηγέτες της κοινής γνώμης να υποστηρίξουν τις επιθυμίες μας.
Οι εταιρίες που δεν γεύονται τον κεντρικό έλεγχο θα είναι ύποπτες πως κάτι έχουν δρομολογήσει και μπορούν να εκθέσουν το σχέδιο μας.
Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
1)      Θυσιάζουμε μια από τις λιγότερο επαρκείς ομάδες διοίκησης που έχουμε σ’  ένα καλά δημοσιευμένο επιχειρηματικό σκάνδαλο ώστε να επικεντρώσουμε την προσοχή στο * διαδεδομένο πρόβλημα της επιχειρηματικής διαφθοράς υπό τις παρούσες χαλαρές ρυθμίσεις…
2)      Μέσω των καλά πληρωμένων πρακτόρων μας οδηγούμε στην δημοσιότητα διάσημους διανοούμενους ή ομάδες που ήδη υποστηρίζουν την ομοσπονδιακή παροχή αδειών σαν ένα σταδιακό βήμα προς τον σοσιαλισμό* μπορεί να βρεί κανείς με επαρκή προσπάθεια υποστηρικτές για κάθε σχεδόν μέτρο*…
3)      Αφού το θέμα παρουσιαστεί ενώπιον του κοινού προσφέρουμε προς υποστήριξη μέσω (ιδρυμάτων) την (*αντικειμενική*) μελέτη των προτάσεων για ομοσπονδιακή παροχή αδειών ώστε να συζητηθούν μ’  ένα θετικό τρόπο για νομοθετική ρύθμιση. Πολύ συχνά είναι χρήσιμη επίσης η ταυτόχρονη υποστήριξη για μελέτη από κακόφημες παράλογες ομάδες που θα αντιτεθούν στην πρόταση. Αυτό αποτρέπει τη δημιουργία μια ΕΛΟΓΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
4)      Όταν εμφανιστεί η δημιουργία ενός κύματος υποστήριξης παρέχουμε στις ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ πίεσης με ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ για να ΛΑΔΩΣΟΥΜΕ  τις παλάμες των ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ κ.α.…… Η ψήφιση του νόμου για την ομοσπονδιακή παροχή αδειών εμφανίζεται έτσι ώς ΕΠΙΘΥΜΙΑ της Κοινωνίας. Το τελευταίο εμπόδιο της αντίθεσης εμφανίζεται αυτόματα να είναι αντιδραστικό, προσκομματικό, κωλυσιεργό και παρανοϊκό και υπηρετεί μόνο την δυσφήμιση των αντιδράσεων.
Στο πλήρως εξελιγμένο σύστημα του Τραπεζικού καπιταλισμού και του ελέγχου των προαγωγών η ιεραρχία των ενώσεων γοήτρου διοικείται από μια και μόνο εταιρία γοήτρου:  ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 
ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ.
Η οργάνωση αυτή είναι μια βιτρίνα για την μυστική εταιρία της οποίας ηγείται ο πατέρας σου…
Η μυστική αυτή εταιρία αποτελείται από ανθρώπους που σου δίδαξαν τα μυστικά της διοίκησης και είναι παρόντες σήμερα, αλλά κα έξι ακόμη που δεν είναι παρόντες.
Εσύ θα αντικαταστήσεις τον πατέρα σου.
*Εμείς οι δεκατρείς είμαστε οι σύμβουλοι του πατέρα σου και οι μόνοι έμπιστοί σου.*.
Όλοι οι άλλοι πράκτορες παραπλανώνται όσον αφορά τους  στόχους και τα κινητρά μας.
Η γνώση τους περιορίζεται στις λεπτομέρειες που απαιτούνται για τις αποστολές τους. Η ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ…
Σαν παράδειγμα, θα σας υπενθυμίσω την θανατική καταδίκη και εκτέλεση του Πρωθυπουργού της Ιταλίας Άλντο Μόρο από ονειροπόλους επαναστάτες που λειτούργησαν ως εκτελεστικά μας όργανα χωρίς να το γνωρίζουν, όταν ο Μόρο αρνήθηκε να υποταχθεί στις αποφάσεις της ΛΕΣΧΗΣ της ΡΩΜΗΣ και στις διαρκείς υπενθυμίσεις του υψηλόβαθμου στελέχους μας ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ για *μηδενική ανάπτυξη στην οικονομία της Ιταλίας*.*-
Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην περίπτωση της εκτέλεσης του Σουηδού Πρωθυπουργού ΟΛΑΦ ΠΑΛΜΕ που δεν υπάκουσε σε ρυθμίσεις μας για θέματα πωλήσεων όπλων σε τρίτες χώρες, ενώ διαφορετική είναι η περίπτωση της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ  ΩΝΑΣΗ……..

ΠΗΓΗ

Τι δεν πάει καλά με το Φόβο, το φεγγάρι του Άρη;

Advertisement

Το ευρωπαϊκό διαστημικό σκάφος Mex ( Mars Express) πλησίασε για πρώτη φορά σε απόσταση μόλις 67 χιλιομέτρων από τον Φόβο , το δορυφόρο του πλανήτη Άρη. Οι πρώτες εικόνες δεν είναι ακόμη διαθέσιμες για μελέτη.

Η φράση «κάτι δεν πάει καλά με τον Φόβο», είναι χαρακτηριστική και αποτυπώνει την άποψη των μελετητών για το μυστηριώδες φεγγάρι του Άρη. Ο Φόβος είναι ο μεγαλύτερος από τους δύο δορυφόρους – φεγγάρια του πλανήτη (ο άλλος ονομάζεται Δείμος). Πρόκειται για τον μοναδικό φυσικό δορυφόρο του Ηλιακού Συστήματος που περιφέρεται τόσο κοντά στον πλανήτη του.

Ο Φόβος θα προσκρούσει στον Άρη!

Η τροχιά του είναι στα 6.000 km από τον Άρη και πέρα από την μικρή απόσταση μεταξύ τους, η τροχιά του φθίνει κατά 1.8 cm το χρόνο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε περισσότερα από 1.000.000 χρόνια ο Φόβος θα συγκρουστεί με τον Άρη ή ή θα διαλυθεί και θα σχηματίσει έναν δακτύλιο γύρω από αυτόν!

Μέχρι σήμερα οι προσεγγίσεις διαστημικών σκαφών είχαν δείξει ότι ο δορυφόρος έχει υπερβολικά μικρή πυκνότητα. Αν και πάντα οι εικόνες προέρχονταν από μακρινή απόσταση, οι επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως η επιφάνειά του δορυφόρου, κρύβει πολλές μεγάλες κοιλότητες και κενά στο πορώδες εσωτερικό του.

Δεν είναι βέβαιοι για τον τρόπο δημιουργίας του!

Η κρατούσα άποψη για τον Φόβο, είναι πως μάλλον αποτελεί έναν σωρό από υλικά, παρά ένα συμπαγές σώμα. Θεωρούν πως είναι ένας «σωρός» πλανητικών «σκουπιδιών» που κάποια στιγμή συμπυκνώθηκαν και δημιούργησαν ένα ουράνιο σώμα.

«Ο Φόβος είναι μάλλον δεύτερης γενιάς αντικείμενο του Ηλιακού Συστήματος. Ήρθε από τα συντρίμμια, θα επιστρέψει στην συντρίμμια», λέει χαρακτηριστικά ο Martin Pätzold, Κεντρικός Ερευνητής του πειράματος Mars Radio Science.

Το σκάφος Mex, θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες και νέες κοντινές προσεγγίσεις του Φόβου με σκοπό την συλλογή στοιχείων και φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης. Και , ποιός ξέρει, ίσως να αποδειχθεί ότι η θεωρία που υπήρχε τη δεκαετία του ’60 και ήθελε το φεγγάρι του Άρη να είναι εντελώς κούφιο, δεν ήταν και τόσο συνωμοσιολογική!!

Η τελευταία φορά πάντως που το διαστημικό σκάφος είχε βρεθεί κοντά στον δορυφόρο ήταν στις 23 Ιουλίου 2009 όταν πέταξε μόλις 93 χιλιόμετρα μακρυά του! Τότε είχε τραβήξει μερικές από τις πιο λεπτομερείς φωτογραφίες του φεγγαριού που έδειχναν καθαρά την αυλακωμένη επιφάνεια του (κλικ για μεγέθυνση).

Ο «μονόλιθος» στην επιφάνεια του Φόβου.

Μία από τις πιο γνωστές «θεωρίες συνωμοσίας» για τον Φόβο είναι εκείνη για τον περίφημο «μονόλιθο» που εντοπίστηκε σε φωτογραφία Ρώσων αστροναυτών το Μάρτιο του 1989. Ακολούθησαν δεκάδες σενάρια για την προέλευση και ταυότητα του αντικειμένου, που ξεκινούσαν από το ότι ήταν ίχνος εξωγήινης αρχαιολογίας και έφταναν μέχρι το απλό «παιχνίδι του φακού»!

Πηγή

Advertisement