ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ (ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ)

Advertisement

Ένα Βρετανός χάκερ ο οποίος κατάφερε να διεισδύσει στα διαδικτυακά αρχεία της NASA και του Πενταγώνου καταγγέλλει συνωμοσία σιωπής για στενές επαφές με εξωγήινους.

Σε ηλικία 42 ετών σήμερα ο Μακ Κίνον μάλλον είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που κατάφερε να εισβάλει στα αρχεία της NASA και του στρατού των ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας ένα απλό 56Κ μόντεμ (dial up σύνδεση). Αν και κομμωτής αρχικά στο επάγγελμα, γρήγορα κατάφερε να εντρυφήσει στην τέχνη του χάκινγκ και να μάθει να χειρίζεται άριστα ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η ιστορία αυτή ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2001, όταν εισέβαλε σε κομπιούτερ του αμερικανικού στρατού και του ναυτικού, ενώ στη συνέχεια κατάφερε να μπει στο κέντρο διαχείρισης της NASA, με σκοπό να βρει στοιχεία που να αποδεικνύουν την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και εξωγήινων σκαφών.

Τα όσα αποκάλυψε δημοσίως ο Βρετανός χάκερ προκαλούν μεγάλη αίσθηση σε όλο τον κόσμο, καθώς ισχυρίζεται ότι και εξωγήινοι έχουν επισκεφθεί τον πλανήτη μας, αλλά και σκάφη εξωγήινης τεχνολογίας βρίσκονται στα χέρια της NASA και του αμερικανικού στρατού. Μιλώντας στο BBC, δήλωσε ότι είναι βέβαιος πως οι ΗΠΑ κρύβουν σημαντικές πληροφορίες για την ύπαρξη ιπτάμενων αντικειμένων αγνώστου ταυτότητας (UFO) και αποκάλυψε ότι βρήκε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο αμερικανικός στρατός διαθέτει σήμερα εξωγήινη τεχνολογία, που την ανέπτυξε από εξωγήινα σκάφη που έχουν καταπέσει στη Γη.

Σε άλλη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα προχώρησε ακόμα περισσότερο στις αποκαλύψεις του, λέγοντας ότι η NASA έχει αναπτύξει νέες μορφές ενέργειας σε σχέση με τη βαρύτητα και έχει καταλήξει σε μία μορφή «ελεύθερης ενέργειας», την επονομαζόμενη Ενέργεια του Μηδενικής βαρύτητας.

ΠΗΓΗ

Αλλάζουν οι προβλέψεις των επιστημόνων για το επόμενο ηλιακό μέγιστο

Advertisement

Μολονότι ο 23ος ενδεκαετής ενεργειακός κύκλος του Ηλίου τελείωσε, εντούτοις ο νέος ηλιακός κύκλος δεν είναι πλήρως αποδεκτό ότι έχει ξεκινήσει. Ο 23ος ηλιακός κύκλος έλαβε χώρα από τα τέλη του 1996 έως τα μέσα του 2007. Το τελευταίο ηλιακό μέγιστο καταγράφηκε το 2000-2001 με μέσο όρο αριθμού κηλίδων περίπου 120. Ταυτόχρονα παρατηρήθηκαν μία σειρά από γεγονότα που συνοδεύουν το μέγιστο της ηλιακής δραστηριότητας, όπως βίαιες ηλιακές εκλάμψεις, εκρηκτικές προεξοχές, (εικόνες 1, 2, 3, 4, 5, 6) εκσφενδονίσεις διάπυρου υδρογόνου προς το μεσοπλανητικό χώρο με ταχύτητες που άγγιζαν τα 160km/sec παρουσιάζοντας έντονη φασματική μετατόπιση (λόγω του φαινομένου Doppler-Fizeau) . Το ηλιακό μέγιστο του 23ου κύκλου καταγράφηκε ως αρκετά παρατεταμένο μια και τα έντονα χρωμοσφαιρικά φαινόμενα συνέβαιναν μέχρι και το 2006.
Από τα μέσα του 2007 η εικόνα του Ηλίου άλλαξε σημαντικά: απουσία κηλίδων για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα, έως και 2 μήνες, ελάχιστες χρωμοσφαιρικές προεξοχές μικρού ύψους, πλήρης απουσία εκλάμψεων. Από το 2008 το Άστρο της ημέρας παρουσιάζει την εικόνα ενός ‘’ήρεμου Ήλιου’’. Αυτό το παρατεταμένο ηλιακό ενεργειακό ελάχιστο δεν κατέστει δυνατό να εξηγηθεί ή να προβλευθεί με τα ως τώρα δεδομένα. Τον Μάρτιο του 2008 από την ιστοσελίδα της ΝΑΣΑ ανακοινώθηκε η πρώτη πρόβλεψη για το επόμενο ηλιακό μέγιστο (εικόνα 9), το οποίο υπολογίζονταν να συμβεί προς τα τέλη του 2012, με εκτιμώμενο μέσο όρο αριθμού κηλίδων 135 (ενώ ο μέσος όρος του τελευταίου μεγίστου ήταν 120). Αυτή η διαφορά των 15 μονάδων όριζε και το μέγιστο του 2012 ως εντονότερο του μεγίστου του 2000.
Εντούτοις, αυτή η αδικαιολόγητα παρατεταμένη ηλιακή ενεργειακή ‘’απραξία’’ ανάγκασε τους ηλιακούς αστρονόμους να προσθέσουν επιπλέον στοιχεία και διορθώσεις στα προγράμματα λογισμικού πρόβλεψης της ηλιακής δραστηριότητας, δημοσιεύοντας την καινούργια πρόβλεψη τον Απρίλιο του 2009 (εικόνα 10), η οποία προβλέπει μετάθεση κατά 6 μήνες του ηλιακού μεγίστου ορίζοντας τις αρχές του 2013 και με μέσο όρο αριθμού ηλιακών κηλίδων 105, κατά πολύ λιγότερο από το αντίστοιχο του 2000, προβλέποντας (;) έτσι ένα ηλιακό μέγιστο ‘’πολύ ήσυχο’’.
Παράλληλα, παρατηρήσεις που διεξήχθησαν με το ηλιακό τηλεσκόπιο SOHO κατέγραψαν ως εξαιρετικά ασθενές το μαγνητικό πεδίο των πόλων του Ηλίου, το οποίο επηρεάζει τον μηχανισμό σχηματισμού των ηλιακών κηλίδων.
Μήπως είμαστε στην αρχή ενός νέου ελαχίστου Mauder; (εικόνες 7, 8)
Ή βρισκόμαστε στην ηρεμία πριν το ξέσπασμα της καταιγίδας;
Ο Ήλιος εξακολουθεί να είναι απρόβλεπτος και να μας εκπλήσει…

Advertisement