ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ

Advertisement

Εκατοντάδες θαμμένες πυραμίδες, αρχαίοι πέτρινοι δίσκοι cd, αρχαίες συντριβές και εμφανίσεις ufo, χειρόγραφα με οδηγίες κατασκευής διαστημόπλοιων, αναφορές σε ταξίδια σε άλλους πλανήτες, ακριβείς παγκόσμιοι χάρτες, ιπτάμενοι θεοί, και κυβερνητικές απαγορεύσεις σε έρευνες… δείχνουν ότι μεγάλα μυστικά κρύβονται στα χώματα της Κίνας. 
Μυστήρια που μας κάνουν να υποψιαζόμαστε εξωγήινη επισκεψιμότητα τους αρχαίους εκείνους καιρούς. Μυστήρια που σιγά σιγά αποκαλύπτονται…
Όταν μεταφράστηκαν μερικά σανσκριτικά έγγραφα που βρέθηκαν στη Λάσα, στο Θιβέτ, από το πανεπιστήμιο Chandrigarh, ο Δρ Ruth Reyna και η ομάδα του έμειναν έκπληκτοι όταν ανακάλυψαν ότι τα χιλιάδων ετών έγγραφα περιέχουν οδηγίες κατασκευής για διαστρικά διαστημόπλοια!.. με αντί-βαρυτική μέθοδο προώθησής, βασισμένη σε ένα ισχυρό σύστημα φυγόκεντρης δύναμης.
 Ο Δρ Reyna είπε, ότι σε αυτές τις μηχανές που ονομάστηκαν «Άστρας», οι αρχαίοι θα μπορούσαν να είχαν στείλει μια αποστολή επάνω σε άλλο πλανήτη. Τα χειρόγραφα δεν διευκρίνιζαν αν το διαπλανητικό ταξίδι έγινε, αλλά ανέφεραν ένα προγραμματισμένο ταξίδι στο φεγγάρι. Όμως δεν αποσαφηνίζουν εάν αυτό το ταξίδι πραγματοποιήθηκε τελικά.
Στις μέρες μας οι Κινέζοι ανήγγειλαν ότι περιέλαβαν ορισμένα μέρη των στοιχείων αυτών των χειρόγραφων στο διαστημικό πρόγραμμά τους! Αυτό ήταν μια από τις πρώτες περιπτώσεις μιας κυβέρνησης που αναγνωρίζει αρχαία έγγραφα.
 
Δίπλα στη βάση εκτόξευσης πυραύλων του διαστημικού προγράμματος της Κίνας βρίσκεται το πιο αρχαίο και πιο περίεργο κτίσμα της, που δεν είναι το σινικό τοίχος (που όλοι γνωρίζετε) αλλά η μεγάλη λευκή πυραμίδα. 
Μία πυραμίδα που απαγορεύεται να πλησιάσουν οι τουρίστες αλλά και οι μελετητές εδώ και εκατοντάδες χρόνια, όπως και στις υπόλοιπες 900 πυραμίδες της Κίνας που θαφτήκαν κάτω από το χώμα ώστε να φαίνονται σαν φυσικοί λόφοι. Πως χτίστηκαν; Και ποία είναι τα μυστικά που μας κρύβουν οι κινεζικές αρχές όλα αυτά τα χρόνια; Κανείς δεν ξέρει…
 
To 1938 στα βουνά Baian-Καρά-Ula, στα σύνορα που χωρίζει την Κίνα και το Θιβέτ, βρέθηκαν σε ένα σπήλαιο από τον αρχαιολόγο Chi Pu Tei, οι παράξενοι πέτρινοι δίσκοι Dropa. Οι 716 δίσκοι (που κάθε ένας κατέχει ένα απίστευτο μυστικό) είναι περίπου εννέα εκατοστά σε διάμετρο και τρία τέταρτα της ίντσας παχιοί. 

Ακριβώς στο κέντρο έχουν μια ολοστρόγγυλη τρύπα και στην επιφάνεια τους είναι χαραγμένο ένα σπειροειδή αυλάκι, που ξεκινάει από το κέντρο και τελειώνει προς το χείλος. Το αυλάκι, σε λεπτομερέστερη εξέταση, είναι μια συνεχή γραμμή με παράξενα σκαλισμένα ιερογλυφικά! Οι δίσκοι χρονολογούνται μεταξύ 10.000 και 12.000 ετών και προφανώς διαμορφώθηκαν από το χέρι ενός ευφυούς πλάσματος, ενός προηγμένου την εποχή εκείνη πολιτισμού.
 
Εκτός από τις πλάκες Dropa, έχουν βρεθεί στη Κινεζική ήπειρο, και άλλα αρχαία παράξενα αντικείμενα. Από τα σημαντικότερα είναι το άγαλμα του Jomon με τα τεράστια μάτια και τη περίεργη στολή, και τα πράσινα κεφάλια με τις χρυσές μάσκες, που δεν ταιριάζουν με οτιδήποτε έχει βρεθεί, σε οποιαδήποτε περίοδο της Κινέζικης ιστορίας.

Το 1991, ο ερευνητής Kai-Chi Chang δημοσιεύσε ένα βιβλίο, που περιείχε εμφανίσεις UFO στην πιο πρόσφατη περίοδο της αρχαίας Κίνας, με στοιχεία από κινεζικά βιβλία ιστορίας που καταγράφουν 741 περιστατικά UFO μεταξύ 139 π.Χ. και 1918 μ.Χ.
 
Μερικές περιπτώσεις είναι απλώς μια σημείωση σε έναν ημερολόγιο σαν αυτό από το έτος 32 π.Χ., κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της δυναστείας Χαν: «Δυο φεγγάρια εμφανίστηκαν στον ουρανό τη νύχτα ξαφνικά.» Άλλες παρατηρήσεις, ωστόσο, είναι πολύ πιο λεπτομερής, όπως αυτή στις 13 Απριλίου του 905 μ.Χ. στη δυναστεία των Τανγκ: «Στη μέση της νύχτας, ένα πολύ μεγάλο αστέρι που έμοιαζε με Dou (ένα 10λιτρο σαν κουτί δημητριακών μέτρησης εμπορευματοκιβωτίων) εμφανίστηκε ξαφνικά στην κορυφή του ουρανού και με βορειοδυτική πορεία. 
Όταν είχε φθάσει περίπου 30 μέτρα πάνω από το έδαφος, ξαφνικά σταμάτησε και έμεινε ακίνητο μέχρι που εξαφανίστηκε. Εν τω μεταξύ, ομίχλη ανήλθε από τη γη.»(The Book of New Tang, Έτος 2, δυναστείας των Τανγκ.) Ο Kai-Chi Chang πρόσθεσε ότι «αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει μετεωρίτη, επειδή αυτός δεν μπορεί να σταματήσει σε κατακόρυφη πτώση από τον ουρανό! Επιπλέον, ένας μετεωρίτης δεν μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση… άρα μιλάμε για UFO.»
 
Στο βιβλίο Dong Tien Ji της δυναστείας των Τανγκ (618-907), αναφέρεται η συντριβή ενός μεταλλικού ουράνιου πλοίου, πάνω από πενήντα μέτρα μάκρος, που βρέθηκε και τοποθετήθηκε στο Ling De Hall. Στα χρόνια του αυτοκράτορα Daoming, το ειδώλιο εξαφανίστηκε και το πλοίο πέταξε μακριά. Στα χρόνια του αυτοκράτορα Jiayou (1056-1064), φωτεινά UFO κάνουν συχνά την εμφάνισή τους πάνω από την πόλη του Yangzhou της επαρχίας Jiangsu αλλά και σε κοντινές λίμνες.
Αρχές του 21ου αιώνα, έγινε ακόμα μια σημαντική ιστορική ανακάλυψη που μας επιβεβαιώνει τις θεωρίες για ιπτάμενους επισκέπτες. Ο Liu Gang, ένας Κινέζος δικηγόρος, αγόρασε έναν αρχαίο κινέζικο παγκόσμιο χάρτη από έναν έμπορο παλαιών αντικειμένων στη Σαγκάη, γιατί όταν τον κοίταξε έμεινε έκπληκτος με την ακρίβεια του. Ο χάρτης ήταν ένα ακριβές αντίγραφο, φτιαγμένο το 1763, ενός παλαιότερου χάρτη της δυναστείας Μινγκ από το 1418. Πως η δυναστεία των Μινγκ; χωρίς να κάνει υπερατλαντικά ταξίδια χαρτογράφησε τη Γη με τρομερή ακρίβεια, ένα αποτέλεσμα που έρχεται μόνο με παρατήρηση από ψηλά;

Όλες αυτές οι άγνωστες (για πολλούς έως σήμερα) αποκαλύψεις, δείχνουν προηγμένους ευφυής πολιτισμούς στην αρχαιότητα και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε τρία πράγματα. Εάν τεχνολογικά ανώτεροι εξωγήινοι πολιτισμοί κατέβηκαν πράγματι κάποτε στη Γη, γιατί επέλεξαν να επικοινωνήσουν πρώτα με τους αρχαίους Κινέζους (μιας και οι αποκαλύψεις είναι παλαιότερες και από αυτές των Ινδών και των Αιγύπτιων), και γιατί στο τέλος επέλεξαν να φύγουν…!


UFO’s & ALIENS TRUTH (Greek community)

Και ομως μας εχουν ειδοποιηση εδω και καιρο!! Αγρογλυφικα που μας δειχνουν τι ερχεται!!Πλανητης Χ μπροστα μας !!

Advertisement

Πριν δυο χρόνια στην Αγγλία στο Milk hill εμφανίστηκε ένα πολύ παράξενο αγρογλυφικο! Αυτό το αγρογλυφικο είχε τρία διαφορετικά στάδια εξέλιξης!Μέχρι σήμερα από ότι φαινεται κάνεις ερευνητής του φαινόμενου δεν έχει καταφέρει να αποδικοποιηση ολοκληρωτικά ποιο είναι το μήνυμα που θέλουν να αντιληφθούμε! Ας κάνουμε λοιπόν μια προσπάθεια μέσω φωτογραφιών να αγγίξουμε αυτό τον γρίφο!

Το πρώτο μέρος του «Milk Hill» που εμφανίστηκε στις 21 Ιουνίου του 2009 έδειχνε έναν «αστρονομικό εξάντα» με ενσωματωμένες πέντε διαφορετικές πλανητικές τροχιές, όπως αυτές φαίνονται κοιτώντας τον ουρανό από την Γη.


Το δεύτερο μέρος του «Milk Hill» στις 23 Ιουνίου του 2009 έδειξε περισσότερα για τις πέντε αυτές πλανητικές τροχείες, παρατηρήσιμες με εξάντα στον ουρανό της Γης.

< υψομετρικά κουτιά του εξάντα
1 = Σελήνη = χαμηλό (υψόμετρο)
2 =Ερμής = χαμηλό
3 =Αφροδίτη = μέσο
  x = ψηλό
4 =Άρης = ψηλό
5 =Δίας = ψηλό

Ένα άγνωστο αντικείμενο «x» μεταθέτει τον Δία «από το 5 στο 6» στα αριστερά.

Αυτό η τόσο σπάνια ευθυγράμμιση θα εμφανιστεί στη Νέα Σελήνη της 2ας Ιουνίου, 2011 κατά την ανατολή του ηλίου στο Σύδνεϊ, ή 10 ώρες μετά στην νοτιότερη Αγγλία.

Τα σχετικά υψόμετρα των πέντε αυτών πλανητών, όπως μετρήθηκαν με τον εξάντα, επίσης φαίνονται ορθά για την Νέα Σελήνη της 1ης Ιουνίου, 2011.

Υψόμετρα του εξάντα:
5 = Δίας = ψηλό = +37 μοίρες
4 = Άρης = ψηλό = +23 μοίρες
    x = ψηλό = ???
3 = Αφροδίτη = μέσο = +19 μοίρες
2 = Ερμής = μέσο = +13 μοίρες
1 = Σελήνη = χαμηλό = +1 μοίρες

Ένα άγνωστο αντικείμενο «x» ίσως εμφανιστεί ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη κατά τη Νέα Σελήνη της 1ης Ιουνίου, 2011, αν έχουμε ερμηνέυσει σωστά το «Milky Hill» του Ιουνίου, 2009.

Το άγνωστο αντικείμενο «x» κυκλώθηκε για να τονιστεί η σημασία του, και ίσως εμφανιστεί μεταξύ της Αφροδίτης (3) και του Άρη (4) όπως φαίνονται από την Γη.


Το τρίτο μέρος του «Milk Hill» στις 30 Ιουνίου, 2009 έδειξε μια σειρά από παράξενα αστρονομικά ιεροφλυφικά που έχουν ξακάθαρα εξωγήινο χαρακτήρα.

Τα υψόμετρα και τα αζιμούθια τεσσάρων λαμπρών πλανητών και της Σελήνης, όπως αυτά φαίνονται κατά την ανατολή της 2ας Ιουνίου, 2011 στις 0400 UTC από την νοτιότερη Αγγλία.

Η ανατολή της 3ης Ιουνίου, 2011 ταιριάζει αρκετά με το «Milk Hill» του 2009.

3η Ιουνίου, 2011, όταν η Σελήνη, ο Ήλιος και πέντε πλανήτες ευθυγραμμίζονται.

Θα πρέπει τότε να δούμε ένα παραπάνω αστρονομικό αντικείμενο, το οποίο οι δημιουργοί του σχεδίου έχουν αριθμίσει σαν «έκτο πλανήτη».

Τι θα μπορούσε να είναι?

Θα μπορούσε το μυστηριώδες ουράνιο αντικείμενο από το «Milky Hill» του 2009 και της Ολλανδίας του 2011 να είναι ο κομήτης C/2011 C1 σε ξέσπασμα, ακριβώς μετά το περιήλιο?

Πέντε πλανήτες την 1η Ιουνίου, 2011 και η πορεία του κομήτη C/2011 C1 McNaught.

Εμείς ερευνούμε και σας δίνουμε στοιχεία , είναι στο χέρι σας να εξακριβώνετε η να αυξάνετε την έρευνα και να καταλήγετε σε συμπεράσματα.Ελπίζουμε την συγκεκριμένη ημερομηνία να βγει λάθος η ερευνά μας !!

Για τα Κατοχικά Παθιάκης Κώστας

ΠΗΓΗ

Advertisement