Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ

Advertisement

1600177Το 2011 τρέχει με πολλές ταυτόχρονες εξελίξεις σε όλα τα σημεία του πλανήτη και αυτό που πάντα τόνιζα, ήταν η ανάγκη να προσπαθεί να δει κανείς, αυτό που στην βαρβαρική ονομάζουνε «the big picture». Όλη την εικόνα δηλαδή και όχι μόνο το τι συμβαίνει αποσπασματικά ή μόνο στην περιοχή μας.
Για το λόγο αυτό ανέκαθεν προσπαθούσα να δώσω ειδήσεις, από γεγονότα που συνέβαιναν σε όλο τον κόσμο και έδειχναν την κατεύθυνση των προσπαθειών εκείνων, που ήτανε και βέβαια εξακολουθούν να είναι και τα αφεντικά όλων των κυβερνήσεων της Ευρώπης και βεβαίως των ΗΠΑ και του Ισραήλ.
Τ ο λεγόμενο σχέδιο για την κατάληψη της παγκόσμιας εξουσίας μέσω του ελέγχου όλων των τοπικών κυβερνήσεων – μαριονεττών συνεχίζεται.
Οι τελευταίοι λεγόμενοι ισχυροί μονάρχες του αραβικού κόσμου, πρόκειται μετά από τις στημένες εξεγέρσεις των αραβικών λαών μέσω πεμπτοφαλαγγιτών και ρουφιάνων, να αντικατασταθούν από «δημοκρατικές» κυβερνήσεις μαριονεττών. Έτσι θα εξασφαλιστεί και ένα «ελεγχόμενο περιβάλλον» στην Μέση Ανατολή για να χτιστεί και ο Τρίτος Ναός του Σολομώντος.
Οι τελευταίοι θύλακες μη ελεγχόμενων καθεστώτων είναι η Βόρεια Κορέα, το Ιράν, η Κίνα και βέβαια η Ρωσία του Πούτιν.
Η Βόρεια Κορέα και το Ιράν έγιναν ξαφνικά δύσκολοι στόχοι λόγω των έστω και λίγων πυρηνικών που διαθέτουν. Για να εξουδετερωθούν τα δύο αυτά κράτη, οι ενωμένες πλέον τάξεις, η παλαιά και η νέα, σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν τους άλλους δύο μεγάλους πιεζόμενους, την Κίνα και την Ρωσία με αντάλλαγμα δήθεν το να τους αφήσουν ήσυχους και να σταματήσουν να απιτούν την παραίτησή τους από τον έλεγχο των εθνικών τους ενεργειακών πόρων.
Στο σημείο αυτό να σας δώσω ένα παράδειγμα κατάληψης των πλουτοπαραγωγικών πηγών και ενεργειακών πόρων ενός μικρού κράτους. Ποιού άλλου; Μα….της Ελλάδος.
Αφού πρώτα με τη βοήθεια των συνδικαλιστάδων μεταφέρθηκαν αλλού ή έκλεισαν τα λίγα μεγάλα εργοστάσια που υπήρχαν, τώρα λόγω του χρέους, αν δοθεί η ΔΕΗ, μαζί αναγκαστικά δίνονται και οι λιγνίτες. Όσο για τα πετρέλαια που ανακαλύψαμε ότι μας ανήκουν, θα τα παραχωρήσουμε κι αυτά έναντι του χρέους, ή μέρους του χρέους, για να μην ξεψαρώσουμε κιόλας, γιατί είμαστε και επικίνδυνοι. Μην το ξεχνάμε αυτό.
Θυμίζω ότι η επερχόμενη παγκόσμια κυβέρνηση θα έρθεί μετά την αντικατάσταση των κυβερνήσεων μαριονεττών σε όλα τα κράτη, αφού οι ίδιες οι κυβερνήσεις θα ομολογούν, ότι δεν κυβερνούν οι ίδιες, αλλά οι δανειστές των κρατών.
Επανέρχομαι λοιπόν στο σχέδιο. Αφού εξουδετερωθούν οι Βόρεια Κορέα και το Ιράν, με την βοήθεια της Κίνας και της Ρωσίας, τότε η μεν Κίνα θα εξουδετερωθεί με τη διάσπασή της σε αυτόνομα κράτη με αυθόρμητες δήθεν εξεγέρσεις των διαφόρων εθνοτήτων που την αποτελούν, ενώ η Ρωσία θα εξουδετερωθεί με την δολοφονία του Πούτιν. Ήδη έχουν σχεδιαστεί εναντίον του πολλές και έχουν αποτύχει όλες. Γιατί άραγε;;;;;;;;;;
Τότε αυτοί που ελέγχουν τους συνδυασμένους στρατούς των ΗΠΑ και της Ερώπης και το σύνολο των υποθετικά υπαρχόντων χρηματικών κεφαλαίων μέσα στην παγκόσμια τράπεζα, θα δώσουν μία τεχνητή οικονομική κατάρευση παντού ταυτόχρονα, σε συνδυασμό με μία παγκόσμια κομμουνιστικού τύπου λύση υπό την ηγεσία ενός παγκόσμιου «φωτισμένου» μονάρχη και του «δίδυμου» αδελφού του.
Σημειώστε τα λόγια μου από τις τελευταίες πληροφορίες μου. Μπορεί να μη σας λέω κάθε μέρα που κατούρησαν οι Τούρκοι στο Αιγαίο, αλλά σας δίνω το «ζουμί» της υπόθεσης.
Οι «δίδυμοι» αδελφοί λοιπόν σκοπεύουν να κυβερνήσουν αφού εφαρμοστεί η Ατζέντα 21 και ο διατροφικός κώδικας CODEX ALIMENTARIUS.
Το ποιοί θα είναι οι δίδυμοι αδελφοί, το μαντεύετε πιστεύω. Το θηρίο και ο κλώνος. Η εικόνα του.
Τίθεται λοιπόν το ερώτημα. Πως οι Έλληνες, εάν βγουν βέβαια οι προφητείες θα μπορέσουν να εφαρμόσουν το λεγόμενο σχέδιο του Θεού και να ανατρέψουν αυτή την τεράστια  και παγκόσμια στημένη μηχανή;
Με το να φέρουν στην «δημοκρατική» εξουσία ένα δήθεν πατριωτικό κόμμα που θα βγάλει μερικά βαρέλια πετρέλαιο και θα χρωστάμε έτσι 400 δις ευρώ το 2015 αντί για 480;  Ή μήπως με το να κάνουμε ντου στους Τούρκους και να πάρουμε την Πόλη;
Ακόμη και αν το κάναμε αυτό, τι θα γίνει με το σύνολο του πλανήτη;

Ξεκολείστε λοιπόν από τα λεγόμενα ελληνοτουρκικά, που δεν είναι τίποτε άλλο από μία βατραχομυομαχία, όπως έλεγε και ο Αλέξανδρος και ας στενοχωριέται ο φίλος μου ο Μαρίνος. Δεν λέω να μην τα παρακολουθείτε. Απλά ξεκολείστε!
Το πρόβλημα είναι παγκόσμιο και πολλοί από σας  κόλησαν σε μερικά τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Πως είναι δυνατόν να διαλυθεί αυτή η παγκόσμια χλέμπα, που ντύθηκε μάλιστα και τον πράσινο μανδύα του κακού, φορώντας το πράσινο παγκόσμιο, δήθεν οικολογικό της προσωπείο;
Χρειάζονται δυνάμεις πολύ μεγαλύτερες και πολύ πολυπληθέστερες.
Καταλαβαίνουμε ότι όλα, θέλοντας και μη, οδηγούν στο σχέδιο του Θεού. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ να διαλυθεί αυτή η πανίσχυρη οικονομική και στρατιωτική ελίτ είναι το παγκόσμιο ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ που θα σαρώσει και θα ανατρέψει και θα απολυμάνει τα πάντα, σαν ένας καθαρτήριος πύρινος άνεμος.
Λυπάμαι αν αυτό ακούγεται καταπιεστικό, αλλά είμαστε ήδη καταπιεσμένοι και θα καταπιεστούμε ακόμη παραπάνω, γιατί οι «δίδυμοι» δεν ήρθαν ακόμη στην εξουσία. Όταν έρθουν, εάν έρθουν, τότε θα δείτε τι θα πει βερύκοκο που λέει και ο λαός.
Εφόσον όπως όλα δείχνουν, εκτός και αν κάποιος δεν μπορεί δει, ή φοβάται τόσο πολύ και δεν θέλει να δει, ολοκληρωθεί το σχέδιο του Θεού, τότε ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ είναι πράγματι η οδός που οι προφητείες προβλέπουν.
Και οι προφητείες ως τώρα φαίνεται να εκπληρώνονται. Το πότε θα ολοκληρωθεί όμως όλη αυτή η διαδικασία είναι άγνωστο.
Εκτός και αν μερικοί πιστεύουν ότι τα κινήματα των πολιτών σε όλο τον κόσμο με ξεκαθαρές και δημοκρατικές διαδικασίες θα ρίξουν την κακιά παγκόσμια εξουσία του ιμπεριαλιστικού κατεστημένου και θα φέρουν την πράσινη δημοκρατική ανάπτυξη υπέρ των δίκαιων λαϊκών αιτημάτων των συνδικαλιστικών οργάνων της διεθνούς σοσιαλιστικής νομενκλατούρας σε συνδυασμό με τις εργατικές κινητοποιήσεις και τη λαϊκή πάλη ενάντια στο κεφάλαιο και τρία πουλάκια κάθονται κι απ΄αψηλ’ αγναντεύουν.
Ένα είναι σίγουρο. Οι Ρώσοι δεν θα δώσουν ποτέ την κυριαρχία πάνω στους φυσικούς τους πόρους, ούτε στην βιομηχανία τους.
Αυτά για αυτούς που αναλώνονται στο αν βγήκε τουρκική κορβέτα στο Αιγαίο και αν οι Τούρκοι έκαναν μία ακόμη παραβίαση από τις δεκάδες που κάνουν και που κάνουμε και εμείς καθημερινά όταν τα αεροπλάνα μας πετάνε πάνω από τη Σμύρνη αλλά αυτά δεν τα λέει κανείς.
Ανοίξτε την οπτική γωνία υπό την οποία βλέπετε τα γεγονότα. Αδιαμφισβήτητα τα ελληνοτουρκικά είναι πρώτο θέμα για την όποια ελληνική κυβέρνηση. Όχι όμως για την παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία μάλιστα αποφάσισε ήδη να διαλύσει την Τουρκία και σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει την Ρωσία, το Ισραήλ και την Ελλάδα για να πετύχει το σκοπό της αυτό.
Μάτια λοιπόν ανοιχτά κι ελληνικά.
Ευχαριστώ που διαβάσατε τις σκέψεις μου,
Λιακόπουλος Δημοσθένης
ΠΗΓΗ

Advertisement