Αυτή το παράξενο chemtrail γυρίστηκε πάνω από την Πολωνία.

Advertisement

Αυτή το παράξενο chemtrail γυρίστηκε πάνω από την Πολωνία.

Επεσε αεροσκαφος chemtrail?

Advertisement

                    ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
               ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΑ ΜΜΕ

Περίεργο περιστατικό με αεροσκάφος που έπεσε και φέρει το σήμα «Ω» συνδέουν ερευνητές των chemtrail με πτώση αεροσκάφους που χρησιμοποιούνταν για αεροψεκασμούς.
Όπως αναφέρουν στο χώρο της συντριβής απλώθηκε μια ασημίζουσα λίμνη που μπορεί να είναι αλουμίνιο…

Βέβαια καθώς δεν έγιναν αναλύσεις δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη, ωστόσο
το συμβάν παραμένει εκτός των ειδήσεων των ΜΜΕ.
Αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε ως σημείο σύνδεσης με τους αεροψεκασμούς ωστόσο είναι το γεγονός πως πρόκειται για αεροσκάφος που ανήκει στην κατηγορία αυτών που γνωρίζουμε πως εμπλέκονται ή μπορούν να εμπλακούν σε τέτοιες ενέργειες: τα ΚC-137 της Boeing.


ΚΑΙ Αρσενικό στην ατμόσφαιρα τώρα… συστατικό των chemtrail?

Advertisement

Δεν πάνε πολλά χρόνια από τότε που είχα αναφέρει πολλά άρθρα του τύπου, συνδέοντας τη μόλυνση της ατμόσφαιρας, τη δήθεν «σκόνη Σαχάρας» και τα μικροσωματίδια (PM) με το ζήτημα των χημικών αεροψεκασμών…
Είναι γεγονός πως ουδέποτε ελήφθη δείγμα αέρα μέσα από ίχνος χημικής ουράς, πράγμα που σημαίνει πως μπορούν να ψεκάζουν οτιδήποτε… Το ότι είχαμε εστιάσει ΜΟΝΟ στα γνωστά αλουμίνιο και βάριο, οφειλόταν εξάλλου στη γνωστή πατέντα του Τέλλερ για την ψύξη της Γης. Εξάλλου γι΄αυτό και είχε γίνει σύνδεση των αεροψεκασμών και με τις εξάρσεις «γρίπης των χοίρων»-πνευμονικής πανώλης στην Ουκρανία ειδικά: επειδή μπορούν να αναμιγνύουν και να σκορπίζουν από αέρος οτιδήποτε θελήσουν…
Τα ιζήματα που λαμβάνονται και μελετώνται (ακόμη και τα δείγματα αέρος πλησίον της Γης) μπορούν πολύ εύκολα να αποδίδονται σε άλλες «λιγότερο επικίνδυνες» αιτίες προέλευσης… Εδώ που φτάσαμε αδυνατούμε να πιστέψουμε ακόμη και τα επιχειρήματα των επιστημόνων, όχι λόγω έλλειψης και αδυναμίας ειδίκευσης τους, αλλά λόγω του ότι η γνώση και η πληροφορία ελέγχονται από το ίδιο το κατεστημένο που διεκπεραιώνει ακόμη και το πρόγραμμα χημικών αεροψεκασμών chemtrails…
Εξάλλου όπως έχω πει επανειλημμένως: «η ατμόσφαιρα -όπως και ο κύκλος του νερού, αλλά και της ζωής στη Γη- ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ»
Αιτία για την παραπάνω τοποθέτηση μου είναι η σημερινή είδηση που αναμεταδίδεται από πολλούς «φορείς» ειδήσεων. Ενδεικτικά από το in.gr:
Δηλητήριο στον αέρα
Αρσενικό στην ατμόσφαιρα του λεκανοπεδίου ανακάλυψαν επιστήμονες
Αθήνα
Αρσενικό στην ατμόσφαιρα της Αθήνας ανακάλυψαν επιστήμονες που εξέτασαν για πρώτη φορά τη χημική σύσταση των αιωρούμενων μικροσωματιδίων στον αέρα του Λεκανοπεδίου.
Σύµφωνα µε τα αποτελέσµατα της έρευνας των Ελλήνων ειδικών, τα µικροσωµατίδια που υπάρχουν στον αέρα που αναπνέουµε όχι µόνο προέρχονται από επικίνδυνα βαρέα µέταλλα αλλά από το πιο τοξικό χηµικό στοιχείο που υπάρχει, το αρσενικό, όπως αναφέρουν «Τα Νέα».
Η έρευνα, που θα δηµοσιευτεί στην επιθεώρηση πυρηνικής φυσικής «Nuclear Instruments and Methods in Physics Research», στηρίχτηκε σε εξειδικευµένες µετρήσεις στη Γερµανία και είναι η πρώτη του είδους που διενεργείται στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.
Το αρσενικό είναι γνωστό δηλητήριο και σύµφωνα µε τη λίστα που εκδίδει κάθε χρόνο η Υπηρεσία Περιβαλλοντικής Προστασίας των ΗΠΑ (Enviromental Protection Agency) αποτελεί την πιο τοξική χηµική ουσία.
Μάλιστα, όπως διαπίστωσαν οι Έλληνες επιστήµονες που έκαναν τις εξειδικευµένες µετρήσεις στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καρλσρούης, στον υποθετικά καθαρό ουρανό της Αθήνας υπήρχαν µικροσωµατίδια (τα γνωστά PM 2,5) που αποτελούνταν µόνο από αρσενικό, χωρίς άλλη πρόσµειξη από βαρέα µέταλλα.
«Η ανακάλυψη αυτή µας κάνει να πιστεύουµε ότι το αρσενικό προέρχεται κατά πάσα πιθανότητα από την καύση ντίζελ και ενδεχοµένως κακής ποιότητας. ∆ηλαδή από αυτοκίνητα, λεωφορεία ή καυστήρες θέρµανσης και πιθανώς όχι από βιοµηχανικές µονάδες», λέει ο λέκτορας Ορυκτολογίας – Ορυκτοχηµείας στο Πανεπιστήµιο Αθηνών Θανάσης Γκοντελίτσας.
Ο ίδιος διενήργησε την έρευνα µαζί µε τον αναπληρωτή καθηγητή στο Εργαστήριο Κλιµατολογίας και Ατµοσφαιρικού Περιβάλλοντος Παναγιώτη Νάστο και τον Θεόδωρο Μερτζιµέκη, επίκουρο καθηγητή Φυσικής στο Πανεπιστήµιο Αθηνών και επιστηµονικό συνεργάτη του Ινστιτούτου Πυρηνικής Φυσικής στον «∆ηµόκριτο».
Οι τρεις επιστήµονες συνέλεξαν από λόφους της Αθήνας δείγµατα αέρα κατά τη διάρκεια ημερών όπου η ατμόσφαιρα ήταν πεντακάθαρα, χωρίς ανέμους και μεταφορά σκόνης.
Newsroom ΔΟΛ
Βέβαια φυσικά και δεν είναι η πρώτη φορά που εξετάζουν τη χημική σύσταση του αέρα του Λεκανοπεδίου αφού μόνον τα άρθρα που έχω εντοπίσει παλαιότερα είναι πάρα πολλά… και σχετικά πρόσφατα είχε δει το φως της δημοσιότητας και μια χημική ανάλυση 
 

Για να μάθουν οι Έλληνες πολίτες όσα τους κρύβουν…

Η απόλυτη απόδειξη για τους χημικούς ψεκασμούς (Chemtrail)

Advertisement

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ / ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ STOP NOW! ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ανάμεσα στα άλλα Βαρέα Μέταλλα και, Αλουμίνιο-Βάριο-Λίθιο.Οι επιπτώσεις αυτών των υλικών στην υγεία, αλλά και το περιβάλλον είναι τραγικές. Μολύνουν τον αέρα, τη γη, το νερό και τους οργανισμούς ολόκληρης της τροφικής αλυσίδας. Σύμφωνα με ιατρικά δεδομένα το αλουμίνιο και το βάριο είναι επικίνδυνα τοξικές ουσίες για τον ανθρώπινο οργανισμό και συνδέονται με την εμφάνιση καρκίνου. ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΕ Ιρλανδία, Γερμανία, Ελβετία ,Ολλανδία ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ)


Advertisement