Δείτε γιατί η ερμηνεία των Chemtrails από το Γ.Ε.Α. περί υγροποίησης των καυσαερίων.. απλά καραρρίπτεται…(VIDEO)

Advertisement

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας πριν από μερικούς μήνες εξέδωσε μια ανακοίνωση με την οποία «ερμήνευσε» το φαινόμενο των χημικών ουρών ως «φυσικό φαινόμενο και οφείλεται… στη χαμηλή θερμοκρασία του αέρα στα μεγάλα ύψη όπου κινούνται τα αεροσκάφη αυτά».

 Άρα λοιπόν, επειδή είναι φυσικό φαινόμενο, θεωρητικά θα πρέπει να ισχύει για κάθε αεροπλάνο που πετά στο ίδιο ύψος, στον ίδιο αεροδιάδρομο και στις ίδιες συνθήκες…

Σωστά ; Σωστά, απαντά η κοινή λογική!

 Για δείτε το παρακάτω βίντεο όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι αν και το διπλανό αεροπλάνο πετά στο ίδιο ύψος, στις ίδιες συνθήκες και στον ίδιο αεροδιάδρομο δεν αφήνει το παραμικρό ίχνος!!!

ΠΗΓΗ

Chemtrails.. από το διάστημα (VIDEO)

Advertisement

 Μια επιπλέον απόδειξη από άλλη οπτική γωνία. Παρατηρήστε πως οι γνωστές χημικές ουρές καλύπτουν ολόκληρες περιοχές σε παράλληλους ή δικτυωτούς σχηματισμούς.

Άραγε ποιος ο σκοπός ενός τόσο μεγάλου project;

Σίγουρα κάτι πολύ μεγάλο!!!

ΠΗΓΗ

Chemtrails – Αεροψεκασμοί στο Περιστέρι (VIDEO)

Advertisement

Chemtrails – Αεροψεκασμοί: Στο περιστέρι όπου αεροπλάνα ακατάπαυστα ψέκαζαν τον Αττικό ουρανό,την ίδια μέρα ψέκασαν στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

ΠΗΓΗ

Chemtrails απο αορατα αεροσκαφη; (VIDEO)

Advertisement

Το συγκεκριμένο βίντεο -για όσους το προτιμούν χωρίς τη μουσική- πρωτοπαρουσιάστηκε στο you tube στις 10 Ιουνίου του 2009 από τον χρήστη Scrumpy19 έκανε όμως λίγα «χτυπήματα» και ουσιαστικά πέρασε στην «αφάνεια» χωρίς να σχολιαστεί από τους «ειδικούς debunkers» του διαδικτύου.
Εικάζεται πως το βίντεο τραβήχτηκε στις 28 Ιουνίου του 2007 στο Ντόβερ της Βρετανίας -χωρίς να υπάρχει επιβεβαίωση- και το ξανάφερε στη δημοσιότητα ένας άλλος χρήστης στο you tube μόλις σήμερα. Η συζήτηση στους σχετικούς τόπους συζητήσεων έχει ανάψει για το τι ακριβώς μπορεί να είναι το συγκεκριμένο φαινόμενο. Τρεις χαρακτηριστικές λευκές ουρές όπως αυτές που αφήνουν τα αεροσκάφη πίσω τους -που ονομάζονται Chemtrails από τους υποστηρικτές των σχετικών θεωριών- ακολουθούν ένα αντικείμενο, το οποίο διακρίνεται καθαρά.
Στη συνέχεια οι τρεις γραμμές γίνονται δύο και αμέσως μετά, φαίνεται πως μόνο η μια συνεχίζει. Οι θεωρίες που έχουν ακουστεί είναι πως είτε πρόκειται για μαχητικά τα οποία ακολουθούν ένα αντικείμενο, είτε πρόκειται για κάποιο «αόρατο» αντικείμενο που απλά «ψεκάζει». Όσοι επιμένουν στη δεύτερη θεωρία είναι γιατί μπροστά από τη δημιουργία των λευκών γραμμών δεν υπάρχει κάποιο αεροσκάφος απλά φαίνεται να σχηματίζονται από μόνες τους. Όπως και να έχει πάντως τα ίχνη που αφήνουν πίσω τους τα αεροσκάφη(;) φαίνονται ως κλασική περίπτωση υγροποίησης υδρατμών.
Πιο συγκεκριμένα οι λευκές ουρές που αφήνουν πίσω τους τα αεροσκάφη, όταν πετούν σε μεγάλα ύψη προκαλούνται από τα καυσαέρια των κινητήρων των αεροσκαφών είτε λόγω της  υγροποίησης των υδρατμών εξαιτίας της διαφοράς θερμοκρασίας είτε λόγω της υγροποίησης από τη διαφορά της ατμοσφαιρικής πίεσης.
Στο δεύτερο μέρος του βίντεο, το οποίο δεν έχει σχέση με το πρώτο, εικάζεται πως πρόκειται για ένα Balck project της αμερικανικής Αεροπορίας το TR-3B.

Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν… Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.

CHEMTRAILS : Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ (video)

Advertisement

Η Ρόζαλιντ Πήτερσον έκανε εκτεταμένη έρευνα για τους αεροψεκασμούς και παρουσιάζει το θέμα αναλυτικά και εμπεριστατωμένα, με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία. Οι πειραματισμοί ποικίλουν όπως και τα χημικά ή τα σωματίδια που απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα. Η όψη του ουρανού έχει αλλάξει σημαντικά στις μέρες μας, σε σχέση με αυτό που (οι παλιότεροι) βλέπαμε στη δεκαετία του ’70 και μέχρι ισως τα μέσα της δεκαετίας του ’80. 

Η έρευνα στις υδάτινες πηγές έδειξε την ύπαρξη αρκετών στοιχείων που ειναι βλαβερά για την υγεία των ανθρώπων αλλά και των ζώων και των φυτών, και προέρχονται από τους ψεκασμούς κάποιων … «ειδικών» αεροσκαφών. Οι ψεκασμοί ποικίλουν όπως και τα προγράμματα που κρύβονται πίσω από αυτούς. Όλα αυθαίρετα χωρίς την συναινεση των πολιτών σε καμία χώρα και από τις ενδείξεις, όλα δυνητικά ιδιαιτέρως βλαπτικά για τη διαβίωση στον πλανήτη Γη.


Η επισήμανσή της από το 51 λεπτό του βίντεο και μετά, για το γεγονός ότι η σχεδόν μόνιμη θολούρα και οι πυκνές νεφώσεις καθιστούν άχρηστα τα τηλεσκόπια , είναι πολύ σημαντική. Το να υπάρχει σχέδιο απόκρυψης αυτών που θα μπορούσε να εντοπίσει ένα τηλεσκόπιο στα αστερια, είναι πολύ πιθανό, και πάντως οδηγεί σε καχύποπτες σκέψεις., Για να μην πούμε για την εξοργιστική λογική της ελίτ που πιστεύει ότι μπορεί να αποφασίζει πριν από μας για μας, και να ελέγχει ακόμα και το τι θα μαθαίνουμε.

Advertisement