Εντυπωσιακό βίντεο από την εκπαίδευση των μόνιμων υπαξιωματικών

Advertisement

Τα σενάρια εκπαίδευσης των υπαξιωματικών κάθε χρόνο εμπλουτίζονται ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις Οι εικόνες είναι πραγματικά εντυπωσιακές από την εκπαίδευση των μόνιμων υπαξιωματικών του Ελληνικού Στρατού. 

Στο βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα το Γενικό Επιτελείο Στρατού, οι εκπαιδευόμενοι υπαξιωματικοί απεικονίζονται σε διάφορα στάδια της σκληρής άσκησης στο πλαίσιο τριήμερης επιχειρησιακής εκπαίδευσης.

Εντυπωσιακό βίντεο από την εκπαίδευση των μόνιμων υπαξιωματικών - Εικόνα 0

Αποστολή της Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Στρατού Ξηράς είναι:

Να αποδίδει στο Στρατό Ξηράς Μονίμους Υπαξιωματικούς ικανούς να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις επιχειρησιακές του απαιτήσεις, παρέχοντας:

Να συμβάλει στο κύρος του Σώματος των Μονίμων Υπαξιωματικών του Στρατού Ξηράς, με τη διατήρηση της Σχολής σε υψηλό επίπεδο.

1. Την απαιτούμενη στρατιωτική εκπαίδευση προκειμένου να οικοδομήσει την προσωπικότητα και τις δεξιότητες του άριστου Στρατιώτη και του ικανού Ηγήτορα στο επίπεδο του Ομαδάρχη και Βοηθού Διμοιρίτη.

2. Ποιοτική ακαδημαϊκή εκπαίδευση, επιπέδου Γ΄ Κύκλου, σε γνωστικό φάσμα που να συμβάλει στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του Στρατιωτικού.


protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement