Φωτεινή «σφαίρα» περνά δίπλα από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό [Βίντεο]

Advertisement

Θεάσεις αυτού του είδους δεν είναι ασυνήθιστες, και η NASA έχει μιλήσει στο παρελθόν για να εξηγήσει για τα «ΑΤΙΑ» και άλλα περίεργα φαινόμενα που εμφανίζονται.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση το αντικείμενο θα μπορούσε να είναι ένας μετεωρίτης ή διαστημικά απόβλητα καθώς εισέρχεται στην ατμόσφαιρα της Γης.


Οι φανατικοί που πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων δημοσίευσαν ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται μια φωτεινή σφαίρα να περνά δίπλα από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) και ισχυρίζονται ότι πρόκειται για ένα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο (ΑΤΙΑ ή UFO).

Το βίντεο κυκλοφόρησε στο YouTube από την ομάδα SecureTeam10.

Ο αφηγητής στο βίντεο αναφέρει πως έλαβε τις εικόνες μέσω μέηλ από κάποιον που εξέτασε διεξοδικά και για πολλές ώρες το καταγεγραμμένο οπτικό υλικό του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.

Η φωτεινή σφαίρα εμφανίζεται από το πουθενά στο βάθος του Διαστημικού Σταθμού, κινείται ευθεία στο σκοτάδι για μερικά δευτερόλεπτα αλλάζοντας χρώμα από άσπρο σε κόκκινο πριν εξαφανιστεί.

Το συμβάν βιντεοσκοπήθηκε την περασμένη Τρίτη.

Αρκετά ήταν τα σχόλια και οι εξηγήσεις που έδωσαν όσοι είδαν το βίντεο. Κάποιοι πιστεύουν ότι πρόκειται για μετεωρίτη , ή υπολείμματα μετεωρίτη. Ορισμένοι πιστεύουν ότι πρόκειται για μυστική εκτόξευση πυραύλου από τον ISS.

Ακόμη πιο περίεργη προσέγγιση ήταν αυτή που ήθελε στο βίντεο να αποτυπώθηκε η στιγμή της επιτάχυνσης ενός ΑΤΙΑ που πραγματοποιούσε ταξίδι στο χρόνο.


Διαβάστε περισσότερα

Advertisement