Γιατροί ανακάλυψαν ένζυμα καρκίνου στα εμβόλια και βρέθηκαν όλοι δολοφονημένοι

Advertisement

Ένας αριθμός ολιστικών ιατρών στη Φλόριντα -πάνω από 60 μέσα σε ένα μόλις χρόνο- σκοτώθηκαν έχοντας έναν κοινό παρονομαστή. Όλοι είχαν διαπιστώσει ότι ένα ένζυμο της πρωτεΐνης Nagalese προκαλούσε καρκίνο και είχε προστεθεί στα εμβόλια που είχαν δοθεί σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Nagalese λέγεται ότι είναι ένα ένζυμο που εμποδίζει την παραγωγή βιταμίνης D στο σώμα και έτσι σταματά τη φυσική ικανότητα του οργανισμού να σκοτώνει οποιαδήποτε καρκινικά κύτταρα. Είναι επίσης μια πρωτεΐνη που δημιουργείται από καρκινικά κύτταρα και μπορεί να βρεθεί σε υψηλές συγκεντρώσεις σε παιδιά με αυτισμό.

Λέγεται ότι οι γιατροί που ανακάλυψαν ότι τα εμβόλια με την συγκεκριμένη πρωτεΐνη προκάλεσαν καρκίνο και κρίση αυτισμού σε παιδιά θανατώθηκαν.

Υπήρξαν πολλοί θάνατοι γιατρών που φέρονται είτε σαν άλυτες δολοφονίες είτε σαν αυτοκτονίες ενώ μερικοί από τους θανάτους βρίσκονται υπό έρευνα. Η πλειοψηφία των γιατρών ήταν ολιστικοί και όλοι τους λέγεται ότι νοιάζονταν πολύ παθιασμένα και βαθιά για τον τομέα της υγείας.

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement