Οι γίγαντες και οι εξωγήινοι έφτασαν, το Βατικανό γνωρίζει όλα τα μυστικά

Advertisement

Τι είναι το Βατικανό;

Το Βατικανό είναι μια πόλη, καλά φυλασσόμενη, μέσα στη Ρώμη. Είναι το μικρότερο κράτος στον κόσμο με πληθυσμό μόλις 842 κατοίκους. Η πόλη κυβερνάται από τον τον Πάπα, ο οποίος κατοικεί σε ένα παλάτι που ονομάζεται Αποστολικό Παλάτι. Η περιοχή είναι γνωστή για τον τουρισμό της.

Τι κρύβουν;

Giants And The Alien Arrival, The Vatican Knows All The Secrets - Εικόνα1

Φαίνεται να κρύβουν την ιστορία της ανθρωπότητας. Πάντα λεγόταν ότι οι πρόγονοί μας ήταν κατώτεροι, όχι τόσο διανοητικά ανεπτυγμένοι όσο είμαστε σήμερα. Τεράστια οικοδομήματα, όμως, που εξακολουθούν να υπάρχουν διαψεύδουν αυτή την άποψη. Ορισμένοι πιστεύουν ότι η Καθολική Εκκλησία, συμπεριλαμβανομένου προφανώς και του Βατικανού, είναι καλά ενημερωμένη για τους εξωγήινους και προετοιμάζεται μάλιστα για την άφιξή τους.

Giants And The Alien Arrival, The Vatican Knows All The Secrets - Εικόνα3

Πώς καλύπτουν αυτό το θέμα;

Ορισμένοι ειδικοί στον τομέα της αρχαιολογικής έρευνας ισχυρίζονται ότι ορισμένα αντικείμενα μιας άλλης φυλής έχουν κατασχεθεί από το Βατικανό. Κάποιοι μάρτυρες έχουν χειραγωγηθεί και έχουν δημιουργηθεί ιστορίες για να καλύψουν τα ίχνη τους.

Πολλοί αναρωτιούνται τι άλλα μυστικά μπορεί να κρύβει το Βατικανό. Ίσως γνωρίζει πράγματα για γίγαντες ή για άλλες οντότητες και τα κρατάει μυστικά από τους ανθρώπους.

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement