Γυναίκα στον πλανήτη Άρη σε φωτογραφία της NASA;

Advertisement

Το σκάφος της NASA που βρίσκεται στον πλανήτη Άρη έλαβε μια φωτογραφία η οποία μοιάζει εντυπωσιακά με μια γυναίκα που βρίσκεται πάνω σε ένα βράχο.

Στη φωτογραφία που εστάλη το Σαββατοκύριακο από την «Περιέργεια» το «Rover» της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας, ο ερευνητής θεμάτων που σχετίζεται με Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα, Scott C. Waring ανακάλυψε κάτι που μοιάζει με γυναίκα ντυμένη με ένα φόρεμα και βρίσκεται πάνω σε ένα βράχο.

«Είναι η ανακάλυψη του αιώνα», δήλωσε ο Waring, ο οποίος ψάχνοντας ανακάλυψε ανάμεσα σε «εκατοντάδες φιγούρες […] μια γυναίκα που φοράει ένα φόρεμα, με δύο χέρια, δύο πόδια και κεφάλι».

Η «διαστημική γυναίκα» έχει πυκνά μαλλιά και «εμφανίζεται ξαπλωμένη ανάσκελα σ’ αυτή την καταπληκτική εικόνα. Το φόρεμά της μοιάζει με αυτά που φορούσαν οι κυρίες στη Γη το 1700», τόνισε ο ερευνητής θεμάτων ΑΤΙΑ.

Υπάρχει κάποιος που αμφισβητεί την παρουσία γυναικών στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη;

Η NASA έχει απαντήσει πολλές φορές στους κυνηγούς των ΑΤΙΑ και των οπαδών των θεωριών συνωμοσίας επισημαίνοντας ότι το σχήμα των βράχων στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη οφείλεται σε διάβρωση. Προς το παρόν όμως η NASA τηρεί σιγήν ιχθύος.

gineka-planiti-ari-fotografia-nasa

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement