Ιλλουμινάτι: Από τον Τζον Κένεντι στον Ντόναλντ Τραμπ

Advertisement

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Η δολοφονία του Κένεντι το 1963 ήταν αποτέλεσμα της αντίδρασης του αμερικανικού βαθέος κράτους στην προσπάθεια του τότε Αμερικανού προέδρου, που είχε έρθει σε αντιπαράθεση με το βαθύ κράτος, να χτυπήσει τις λεγόμενες μυστικές κοινωνίες «secret societies» ( ήταν η χαρακτηριστική φράση του Κέννεντυ σε μια δημόσια ομιλία του) δηλαδή εκείνα τα μυστικά κέντρα που χρησιμοποιούν τους προέδρους τον ΗΠΑ σαν μαριονέτες για να επιβάλλουν την πολιτική τους.

Ο Κένεντι είχε διαδεχτεί τον Άιζενχάουερ ο οποίος επίσης είχε έρθει σε σύγκρουση με το βαθύ αμερικανικό κράτος.

Το εκπληκτικό είναι πως τώρα αποκαλύπτεται ότι ήταν προγραμματισμένο και σχεδιασμένο από αυτά τα σκοτεινά κέντρα να φύγει από την μέση ο «ξανθός πρόεδρος» στην ενδεχόμενη περίπτωση που θα ερχόταν στην εξουσία μετά από χρόνια, με τις ίδιες προθέσεις, να χτυπήσει δηλαδή αυτές τις «secret society» (μυστικά κέντρα).

ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΝ Φ. ΚΕΝΕΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ; - Εικόνα1

Από εδώ και πέρα να ειστε ήσυχοι ότι η Χίλαρι έφυγε, μαζί της και η απειλή του παγκοσμίου πολέμου ενώ όλα υποτίθεται θα είναι ωραία και καλά, αλλά δεν θα είναι έτσι.

Το θέατρο που οργανώνουν τα σκότεινα κέντρα ήδη έχει επαναληφθεί από την εποχή του 1800 πολλές φορές και λειτουργεί ως εξής: στους σκλάβους, δηλαδή στον κυρίαρχο λαό, σερβίρουμε δύο σατανάδες έτσι ώστε ή ο ένας να βγει και να εκτελέσει τα σχέδια μας ή ο άλλος που αν παρεκλείνει θα εχει την κλασική τύχη του δηλαδή εκτέλεση.

ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΝ Φ. ΚΕΝΕΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ; - Εικόνα2

Είτε όμως εκλεγεί ο ένας πρόεδρος είτε ο άλλος, πάλι οι σκλάβοι θα είναι σκλάβοι με διαφορετική ενδυμασία αλλά με την ίδια σκληρή πραγματικότητα. Και όλα αυτά σχεδιάζονται πριν από χρόνια για να πραγματοποιηθούν μετά από χρόνια.

Από εδώ και πέρα σύμφωνα με τα σχέδια θα έχουμε δραματικές εξελίξεις που ήδη είχαμε την πρώτη γεύση τους με τις ογκώδεις διαδηλώσεις κατά του νέου προέδρου. Θα ανάβουν τον κόσμο με την συνδρομή διαφόρων οργανώσεων, (ομοφιλόφυλοι και λοιπά) παραφιάδων του βαθέος κράτους για να προκληθεί χάος.

Το κόλπο του κινδύνου της ασφαλείας των πολιτών είναι γνωστό και χρησιμοποιείται όποτε θέλουν να επιβάλλουν άγρια κατασταλτικά μέτρα καταλλύοντας το ούτως ή άλλως τελειωμένο δημοκρατικό πολίτευμα.

Είναι χαρακτηριστικό πως αυτός που έκανε το σίριαλ των Σίμσον πιθανότατα να ήξερε πριν από χρόνια τις σημερινές εξελίξεις πράγμα που προυποθέτει ότι ήτανε βαθιά μέσα στα σκοτεινά κέντρα που προγραμματίζουν και εκτελούν.

Στο σίριαλ αυτό, μέσω κινούμενων σχεδίων αποκάλυπτε με έντεχνο τρόπο τις βασικές λειτουργίες του μασωνικού βαθέος κράτους με όλες τις λεπτομέρειες και με σκοπό να εξοικειώσει τους μικρούς εγκεφάλους με όλα αυτά τα σατανικά κυκλώματα. Έτσι γίνεται αυτονόητο ότι αυτά τα σατανικά κυκλώματα κυριαρχούν και κατευθύνουν την ζωή των λαών σύμφωνα με τα ιδιοτελή συμφέροντά τους.

 

Το εκπληκτικό με το καρτούν των Σίμσον είναι ότι εκτός των άλλων πριν από πολλά χρονια είχε προβλέψει την θανατηφόρα επιδημία του ιού του έμπολα( τι σας λέει αυτό;;;). Επίσης, ότι θα ερθει μια εποχή που θα επιβάλλεται στην Ευρώπη, οι λεγόμενες ζώνες Σαρία δηλαδή περιοχές μέσα στα ευρωπαϊκά κράτη όπου θα ισχύει ο νόμος της Σαρίας. Και το πιο σημαντικό ότι θα επιβληθεί το πλαστικό χρήμα με τις κάρτες σε όλες τις συναλλαγές.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement