Είναι ο Ντόναλντ Τραμπ μέλος των Ιλλουμινάτι; [Βίντεο]

Advertisement

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η εξουσία δεν κερδίζετε με δημοκρατικά μέσα ή ατομικά προσόντα, αλλά μέσα από μια παρακρατική οργάνωση που καθορίζει ποιοι κυβερνώντες θέλουν να είναι στην εξουσία. Φήμες σχετικά με την Χίλαρι Κλίντον και τον σύζυγός της, τον πρώην πρόεδρο Μπιλ Κλίντον, ανέφεραν ότι ήταν και οι δύο μέλη των Ιλλουμινάτι. Τώρα υπάρχουν ισχυρισμοί ότι και ο νεοεκλεγής Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανήκει στην οργάνωση.

Επειδή η «κοινωνία» των illuminati περιλαμβάνει θρησκευόμενα και μη μέλη, διαθέτει σύμβολα που μπορούν να εκφράσουν κάθε πεποίθηση. Αυτά τα σύμβολα με τα χέρια κάνουν ορισμένους ανθρώπους να πιστεύουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι συνδεδεμένες με την οργάνωση και υπάρχουν πολλές φωτογραφίες που μπορούν να το αποδείξουν.

trump-illuminati-conspiracy-theory

Έχει προταθεί ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένα μακροχρόνιο μέλος του οργανισμού. Πιστεύεται ότι η συμμετοχή του παρέχεται σ ‘αυτόν μέσω του πατέρα του, έναν επιχειρηματία που ονομάζεται Φρέντερικ Τραμπ. Έχει ειπωθεί ότι ο Φρέντερικ Τραμπ καταγόταν από μια πολύ πλούσια ελίτ οικογένεια στη Γερμανία. Ενώ στη Γερμανία, πιστεύεται ότι οι πρόγονοι του σημερινού προέδρου είναι στενά συνδεδεμένοι με την οικογένεια Rothschild και μέσω αυτής της στενής σχέσης συνεργάστηκε με τους Illuminati.

Ίσως ο χρόνος της θητείας να αποκαλύψει αν ο Ντόναλντ Τραμπ είναι πραγματικά μέλος των Ιλλουμινάτι

Ας δούμε όμως την ιστορία των αυθεντικών Ιlluminati,τον σκοπό τους, αλλά και τους διώκτες τους.

Ιδρύθηκαν το 1776 από τον Άνταμ Βαισχάουπτ στην Βαυαρία, με μια ματιά στην ιδρυτική διακήρυξη,γραμμένη από τον ίδιο τον Βαισχάουπτ, διαπιστώνει κανείς ότι ασπαζόταν τις απόψεις των Διαφωτιστών της εποχής για τον ερχομό της εποχής της γνώσης, αλλά και συμφωνούσε με τις απόψεις κάποιων επαναστατικών κινημάτων της εποχής με σκοπό την κατάργηση της απόλυτης εξουσίας της εκκλησίας και των βασιλέων. Τα μέλη των Ιlluminati ισχυρίζονταν ότι φωτίζονταν άμεσα από τον Θεό και ότι δεν είχαν ανάγκη τα μυστήρια της εκκλησίας.

Κυριότερος πολέμιος των Ιlluminati ήταν, ποιος άλλος, η εκκλησία στην οποία αντιτάχθηκαν και αμφισβήτησαν την κυριαρχία της,με τον Γαλλικής καταγωγής Αβά Baruel να πρωτοστατεί και να βρίσκει άξιο συμπαραστάτη τον καθηγητή του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου John Robison, ο οποίος εκτός των κατηγοριών που η εκκλησία εξαπέλυσε εναντίον τους περί απίστων, άθεων αλλά και συνεργαζόμενων με τον σατανά, κατηγορεί και πολλούς ευγενείς της εποχής ότι προσπαθούν να φτιάξουν μια παγκόσμια διακυβέρνηση πάνω στα απομεινάρια της θρησκείας..

Παρόμοιες θέσεις υπερασπίζονται και άλλοι όπως ο αβάς Le franc και ο κόμης Ferrand. Επίσης προσπάθησαν να συνδέσουν τους Ιlluminati με το τάγμα των Ναιτών ιπποτών οι οποίοι είχαν ορκιστεί εκδίκηση καθώς η καθολική εκκλησία είχε δολοφονήσει τα περισσότερα μέλη τους το 1314 και θεωρούσαν ότι οι Ναίτες επανεμφανίστηκαν με την ονομασία Ιlluminati…Καθώς τα χρόνια περνούσαν συνέδεσαν τους Ιlluminati και με τους μασόνους αλλά και διάφορα λόμπι κυρίως Εβραίων που επιθυμούσαν την παγκόσμια κυριαρχία.

Τα τελευταία χρόνια οι σύγχρονοι συνωμοσιολόγοι μπλέκουν το όνομα των Ιlluminati με περίεργα γεωπολιτικά παιχνίδια, την οικονομική κρίση,την επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς και οτιδήποτε άλλο φανταστείτε…

Αξίζει εδώ να προσέξουμε κάποια πράγματα,το ένα είναι ότι τα κίνητρα όσων έγραψαν και καταφέρθηκαν εναντίων των αυθεντικών Ιlluminati του Άνταμ Βαισχάουπτ,ήταν καθαρά θρησκευτικά και πολιτικά και το δεύτερον που πρέπει να δώσουμε σημασία είναι ότι τα όσα λένε για τους Ιlluminati της σύγχρονης εποχής οι διάφοροι συνωμοσιολόγοι και συγγραφείς, οι οποίοι τους κατηγορούν, είναι ότι τα κίνητρα των σύγχρονων Ιlluminati, αν αυτοί υπάρχουν, δεν έχουν καμία σχέση με τα κίνητρα των αυθεντικών…

© Αποκάλυψη

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement