Υψηλή τεχνολογία που αναπτύχθηκε από το Τρίτο Ράιχ

Advertisement

Όλοι έχουμε ακούσει για την τρομακτικό Τρίτο Ράιχ, επίσημο όνομα Γερμανική Αυτοκρατορία (Deutsches Reich) και αργότερα Μείζων Γερμανική Αυτοκρατορία (Großdeutsches Reich), που αναφέρεται στη Γερμανία της περιόδου 1933–1945.

Οι σφαγές και οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν στον πόλεμο από τη ναζιστική Γερμανία ήταν αδίστακτες και καταστροφικές. Παρόλα αυτά όμως ήταν καινοτόμα από άποψη του πολέμου και τεχνολογίας.

Είναι γεγονός ότι μετά τον πόλεμο Γερμανοί επιστήμονες και μηχανικοί ελήφθησαν από τις συμμαχικές δυνάμεις, ώστε η κυβέρνηση των ΗΠΑ να μπορεί να εκμεταλλευτεί τα ευρήματά τους.

Η υψηλή τεχνολογία που αναπτύχθηκε από τη ναζιστική Γερμανία θεωρήθηκε από πολλούς ως μύθος και θεωρία συνωμοσίας. Μερικά από αυτά τα λεγόμενα ήταν τα «Wonder Weapons» το «Sun Gun», το «Vortex Machine «και το» The Bell «.

Είναι, επίσης γνωστό ότι εργάζονταν στη διαστημική τεχνολογία, το ταξίδι στο χρόνο και σε πράξεις χειραγώγησης της βαρύτητας, αλλά το γεγονός είναι ότι η ναζιστική στρατιωτική τεχνολογία έχει μια σημαντική επιρροή στη σύγχρονη.

Αναστάσιος Ντίνος

Διαβάστε περισσότερα

Advertisement