Αυξάνονται οι θεάσεις Α.Τ.Ι.Α το 2013 από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό – Βίντεο

Advertisement

Αυξάνονται οι θεάσεις Α.Τ.Ι.Α το 2013 από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Καθώς το 2012 έφευγε και η νέα χρονιά ξεκινούσε, πολυάριθμες αναφορές, σχετικά με θεάσεις A.T.I.A, αναζωογόνησαν το ενδιαφέρον για την ζωή στο διάστημα.

Δικαιολογημένα κάποιος θα ήταν δύσπιστος στη μαρτυρία ενός ανθρώπου που «είδε με τα ίδια του τα μάτια» ένα A.T.I.A. Πολλοί μυθομανείς, σκαρφίζονται τέτοιου είδους ιστορίες, προκειμένου να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους. Όμως τι γίνεται στις περιπτώσεις, όπου μάρτυρας τέτοιων περιστατικών, είναι η κάμερα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS);

Τα βίντεο που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, εμφανίζουν «περίεργα» αντικείμενα, σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα, απο τα οποία, άλλα πετούν αργά και άλλα με ιλιγγιώδη ταχύτητα. “E και;”, θα μπορούσε να πει κανείς, εκατοντάδες βίντεο έχουν έρθει στη δημοσιότητα, και τα περισσότερα είναι κατασκευασμένα. Όταν τα βίντεο όμως προέρχονται από τη NASA, η κατάσταση σοβαρεύει…

Ο James Oberg, πρώην μηχανικός της NASA, ειδικός σε επιχειρήσεις του διαστημικού σταθμού και νυν σύμβουλος του NBC σε θέματα διαστήματος, διευκρινίζει: “ Από τότε που ο άνθρωπος έφτιαξε τις πρώτες πτητικές μηχανές, ξεκίνησαν και οι «θεάσεις» αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενων αντικειμένων.

Η ταχύτητα και το μέγεθος αυτών των αντικειμένων, εξαρτάται από την απόσταση από την οποία τα παρατηρεί κάποιος. Πολλές φορές οι άνθρωποι δεν έχουν αίσθηση της απόστασης, γεγονός που οδηγεί σε πολλές παρεξηγήσεις”.

Ο Oberg δεν δίνει μεγάλη αξιοπιστία στις υποθέσεις περί επίσκεψης στη Γη, εξωγήινων πολιτισμών και αμφιβάλει για το αν αυτά που καταγράφονται από τις κάμερες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, είναι διαστημόπλοια, όμως τονίζει πως είναι σημαντικό για τον κόσμο να παρατηρεί τις εικόνες που μας στέλνει ο διαστημικός σταθμός, καθώς αυτό μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο…

“Είναι καλό να παρατηρούμε την εικόνα που στέλνει ζωντανά ο σταθμός στον υπολογιστή, καθώς μπορεί να παρατηρήσουμε ανωμαλίες στη λειτουργία του, ή άλλες εξωτερικές απειλές, τις οποίες θα πρέπει να αναφέρουμε αμέσως… στο παρελθόν πολλές αποστολές απέτυχαν εξαιτίας δυσλειτουργιών, οι οποίες θα είχαν αποφευχθεί αν κάποιος τις είχε παρατηρήσει εγκαίρως”, σημειώνει στη Huffington Post, ο έμπειρος Oberg.

Οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορεί να βλέπει ζωντανά εικόνα από τις κάμερες του ISS εδώ.

Δείτε βίντεο με τις πιο «περίεργες» εμφανίσεις ιπτάμενων αντικειμένων του 2013, όπως αυτές καταγράφηκαν από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS)

Καθαρό βίντεο της NASA από UFO κοντά στον ISS

Advertisement

Είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι το απόλυτο και δημοφιλέστερο σημείο για ΑΤΙΑ στο διάστημα είναι ο ISS. Φαίνεται λοιπόν ότι ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός έχει προσελκύσει την προσοχή σε πολλά άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα για εμάς.

Έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις όπου τα μέλη του πληρώματος του διαστημικού σταθμού έχουν γίνει μάρτυρες σε θεάσεις UFO που κόβουν την ανάσα, και καταγράφονται από τις κάμερες της NASA και της ESA.

Είναι το ΔΔΣ ένας μαγνήτης για το UFO; Μήπως η NASA και οι κυβερνήσεις κάνουν εκεί μυστικές έρευνες για εξωγήινη τεχνολογία;

Ο ΔΔΣ λειτουργεί ως ένα ερευνητικό εργαστήριο μικροβαρύτητας και του περιβάλλοντος χώρου, στον οποίο τα μέλη του πληρώματος διεξάγουν μυστικά πειραμάτα για την ανθρώπινη βιολογία και «ίσως» για εξωγήινες τεχνολογίες. Ο σταθμός είναι κατάλληλος για τον έλεγχο των συστημάτων διαστημικών σκαφών και του εξοπλισμού τους που απαιτείται για τις αποστολές στη Σελήνη, τον Άρη και για πιο βαθιές αποστολές στο μέλλον για το διαστημικό χώρο.

Υπάρχουν ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία, όχι μόνο για τις εμφανίσεις UFO, αλλά και στη χρήση εξωγήινης τεχνολογίας μεταξύ των κυβερνήσεων από οποιοδήποτε άλλη «συνωμοσία» στην ιστορία μας.

Advertisement