ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.. ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.. KAI Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ NSA!

Advertisement

Ο Λοχίας James Norton πριν ενάμιση περίπου μήνα αποκάλυψε κάποια σημαντικά στοιχεία για τα περίεργα γεγονότα που είχαν συμβεί το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου το 1977.  Ισχυρίστηκε πως έχει στην κατοχή του κομμάτι από εξωγήινο αεροσκάφος!
Όσοι δεν γνωρίζουν την συγκλονιστική ιστορία οπωσδήποτε να διαβάσουν  το άρθρο που είχαμε γράψει ΕΔΩ.

Στην ραδιοφωνική εκπομπή Kevin Smith Show μετέφερε μια δραματική ιστορία κάποιων προσφάτων γεγονότων  που τον έκαναν να.. “χάσει τον ύπνο του”.

Όπως θα παρακολουθήσετε στην εκπομπή ο Λοχίας James Norton αναφέρεται πως:   Ύστερα από νυχτερινή επίσκεψη του λίγες μέρες πριν στο σημείο που είχαν διαδραματιστεί τα γεγονότα στο Fort Benning  και ενώ επέστρεφε με φωτογραφίες και βίντεο που είχε τραβήξει από την περιοχή..  στο αυτοκίνητο του περίμεναν δύο οχήματα της Στρατονομίας όπου διετάχθη να διαγράψει  το καταγεγραμμένο υλικό.  
Στην συνέχεια με συνοδεία τους μεταφέρθηκε στο Κέντρο Διοίκησης του στρατοπέδου και στην συνέχεια ανακρίθηκε. 
Αργότερα του ζητήθηκε από άτομο που του συστήθηκε ως  προϊστάμενος της ΝSA  (National Security Agency – Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας) να σταματήσει να ασχολείται με αυτό που κάνει και να μην προβεί σε οποιαδήποτε αποκάλυψη που σχεδιάζει στο μέλλον!!!
Στην συνέχεια συνοδεύτηκε “διακριτικά”ως στο σπίτι του από δύο μαύρα SUV  και μέχρι σήμερα τον έχουν υπό στενή παρακολούθηση κάνοντας συχνές διελεύσεις γύρω από την οικία του.


Άραγε ποιά θα είναι η εξέλιξη της ιστορίας;;;

Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν… Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.

 

Advertisement